Sveikos,
Skaitinėjau šią temą ir nusprendžiau pati papasakoti savo karčią patirtį.Tema apmirusi, bet tikiuosi sulaukti patarimų ar komentarų. Jau antrus metus esu su vienu vyru. Santykių pradžioje viskas buvo tiesiog puiku,nesipykom, romantiškai leisdavom laiką.Tiesiog viena dieną pastebėjau, jog kažkokia moteris jam rašo ilgiausias žinutes facebook'e, skambina.. Nusprendžiau draugo paklausti kas ji per viena, kodėl man nepasakoja apie ja..Paaiškėjo, jog tai mano draugo buvusi, su kuria jis draugavo kažkur septynis metus, gal net daugiau. Blogiausia,kad mano draugas niekada manęs nebuvo minėjęs net to, kad turėjo tokia ilgą draugystę, tačiau papasakojo apie ją, kad nesiruošia su ja taikytis, ji ir pati to nesiekia, linki mums laimės, tiesiog kartais jai reikia draugo patarimo, o draugų ji turi labai mažai. Visą tai išklausius aš pagalvojau, kad tikrai neturiu ko bijoti. Klydau.. Jos rašinėjimai ir skambinimai vis dažnėjo. Tiksliau tai vykdavo kiekvieną dieną. Pykau, aiškinau draugui, kad tai jau nėra normalu..Vaikinas bandė jai tą paaiškinti,kad mes nesutariam dėl jos skambinėjimo ir rašinėjimo, bet tai ją dar daugiau užvesdavo ir jį skambindavo dėl menkiausios smulkmenos, prisigalvodavo absurdiškiausių idėjų kaip su juo susitikti. Supratau,kad ji nori jį susigražinti. Draugas visą laiką sakydavo,kad myli tik mane ir sieja ateitį su manim, bet blogiausia, kad mano draugas kartu gynė ją, nes ji juk jo draugė ir jai reikia jo pagalbos ir palaikymo ir jis niekada nesirinks vienos iš mūsų. Verkiau, aiškinau draugui, kad ji sugriaus mūsų santykiu, prašiau,kad bent jau, kai būname kartu jis neatsilieptų ar paprašytų jos neskambinti, nes tai man sukeldavo labai daug streso, tačiau sulaukiau draugo atsakymo, kad negi jam dabar jai kažkokį grafiką nustatyti kada galima skambinti. Kentėjau kelis mėnesius, mano kantrybė neatlaikė, tiesiog negalėjau dalintis mylimo vyro dėmesiu su kita moterim, ypač buvusia. Vieną dieną tiesiog paklausiau kiek jis planuoja tęsti tokį nuolatinį bendravimą su ja, atsakymas buvo, kad kiek jai reikės, tiek jis su ja ir bendraus..Paaiškinau jam, kad toks bendravimas su buvusia yra nepriimtinas ir, kad akivaizdu, jog ji manipuliuoja juo ir taip stengiasi mūsų santykius sugriauti, tad mes neturim bendros ateities, jei joje visą laiką bus ir ji. Tada mano draugas susiprato, kad mane jau praranda, suprato,kad jų bendravimas tikrai yra per dažnas. Jis visiškai nutraukė su ja bendravimą, paaiškinęs , kad dabar jo gyvenime būsiu svarbiausia aš. Ištisus keturis ar penkis mėnesius, ta moteris vėl atsirasdavo kas porą savačių, grasino, maldavo.. Dar ir dabar negalime būti ramūs, kad pagaliau ji dingo iš mūsų gyvenimo. Tai moteriai jaučiu labai stiprią neapykantą, bet blogiausia, stiprią nuoskaudą jaučiu dėl tokio draugo elgesio su manimi. Nepaisant to, kad jis dabar tikrai labai stengiasi dėl mūsų santykių, labai gailisi dėl savo elgesio, bet visos šitos situacijos nepamiršau ir nesijaučiu rami.