Įkraunama...
Įkraunama...

Vyro/draugo buvusios merginos

I ex nereaguoju bigsmile.gif
Atsakyti
pradzioj draugystes daug galvodavau apie jo buvusias ir tai vesdavo mane kone is proto. esu labai pavydi, o kai pagalvoji, a jezau doh.gif bet dabar kazkaip negalvoju. kadangi, pats sako jog esu geriausia ir t.t. bei siaip papasakoja, kad jam niekad taip gera pvz. nebuvo, tai kazkaip nebedomina ir tos buvusios.
Atsakyti
na as net nekvarsinu sau galvos del buvusiosios. as esu tikra, kad ji jo nebedomina. matau ir jauciu, kaip stipriai jis mane myli. mes savo laiku issiaiskinom viska apie savo buvusiuosius, ir esam ramus, kad tai yra praeitis, kuri net patys nenoretume, kad sugriztu.
Atsakyti
nereaguoju niekaip tiesiog net nesusimastau apie tai mirksiukas.gif kas būtų jei ir as apie jo ex ir jis apie mano ex buvusius pradetumem sukti galvas doh.gif
Atsakyti
nereaguoju i buvusiasias, o kam to reikia smile.gif gyvenkime dabartimi, o ne praeitimi thumbup.gif
Atsakyti
O as ishsprendziau sita negera jausma-susipazinau su jo gana svarbia ex. Susirasom kartais, pati uzrasau kaledoms atviruka jai nuo musu abieju. Kai zinau, kad ji pati turi vaikina, yra be galo isimylejus, man kazkaip daug ramiau. Stebiu savo priesa zodziu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(com @ 2006 12 06, 11:44)
Na, o ta mergina, kurios vaikinas nekencia sakyciau yra pati rimciausia konkurente.

Ka turi galvoje? g.gif
Atsakyti
ash tai savishkio ish pavydo nej per patrankos shuvi neprileishchiau prie ex..nors ir nejauchiu jokio pavojaus tiesiog man nlb malonu butu zn kad jie bendrauja...
Atsakyti
Nervinuosi kai aplink malasi ph34r.gif ir pradedu save su jom lygint (tipo mano ušpakalis didesnis cry.gif ). durna esu doh.gif
Atsakyti
mane tai nervina vien pagalvojus ka jis su jom isdarinejo doh.gif
ir siaip, geriau apie jas nieko nebuciau zinojusi- tik papildomas galvos skausmas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktuteee @ 2007 04 07, 01:39)
Ka turi galvoje?  g.gif

o tai, kad tai reiskia, kad dar yra like jausmai, jei negali buti abejingas cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Linuxeee @ 2006 08 02, 12:16)
Sveikutes,

Noreciau suzinoti, kaip jus reaguojate i buvusias savo vyru ar vaikinu merginas. Tarkim ar jus nepagalvojatkaip jusu dabartinis vyras elgesi ar kaip jie bendravo su pries jus buvusia, as nekalbu apie tokius santykius kur tik siaip pasitampymas buvo, kalbu apie rimtus santykius. Pavyzdziui mano vaikinas pries mane turejo mergina, su kuria issiskyre metai pries musu pazinti, bet zinau kad maniskis ja vesti norejo, taciau liko ziauriai iskaudintas, na visko nenoriu pasakoti, bet zinau pakankamai ju ta istorija, ir del jos man labai skaudu, vis pagalvoju, kd riskias maniskis labai ja mylejo, jei jau vesti ketino  verysad.gif  Daznai as galvoju kaip jie gyveno, kaip laika leisdavo kartu ir t.t Zinau kad taip tik sau gyvenima apsisunkinu bet kitaip negaliu kartas nuo karto prisimenu.. Tad idomu butu kaip jus i tai reaguojate, kaip pavyksta apie tai negalvot ar demesio nekreipti...  4u.gif

maniškis irgi su savo ex gana rimtus santykius palaikė. išsiskyrė maždaug porą metų prieš mum susitinkant. viskas buvo ok, pasipasakojom vienas kitam apie praeitį (padorumo ribose aišku mirksiukas.gif ). aš žinojau, kad pas jį mergų buvo, jis žinojo, kad aš irgi ne vienuokyne augau mirksiukas.gif . viskas buvo gražu ir gerai, aš nekreipiau jokio dėmesio į jo praeitį, jis į mano, bet vieną dieną tas grožis dingo su jo ex skambučiu blink.gif . paskambino (ji tada kažkur užsienyje dirbo) kažkokiu "svarbiu" reikalu. nu pakalbėjo žmonės pora minučių ir tiek. maždaug puse metų praėjo ir brangiausiasis vėl sulaukė ex skambučio vidury nakties mad.gif ! blogiausia tai, kad jo ex susimąstė grįžt į Lietuvą (ir aišku grįžo), o išvis blogiausia yra tai, kad kiekvieną kartą kai jos dabartinis bachūriukas kur nors išvaro (taip taip, ji turi rimtą draugą) arba kai mergelė padaugina alc.gif skambina mano brangiausiajam bash.gif ! skambina tai skambina, bet kai pradeda skambinėti vidurnakčiais ir slebizavoti kažkokias nesąmones siutas ima bash.gif gun_bandana.gif ! ta censored2.gif puikiai žino, kad esu aš, kur mes gyvenam ir kaip mes gyvenam, bet kiekvieną kartą paskambinus alc.gif klausia ar jis turi mergą, ar dar nėra vaikų ir t.t. bash.gif . iš pradžių neragavau niekaip. ai, galvoju, prisigėrė merga, berno šalia nėr, šovė į galvą durna mintis ėmė ir paskambino. viskas buvo gerai, kol tie skambučiai nepradėjo į savaitę po kelis kartus kartotis blink.gif . kuo toliau tuo labiau nežinau nei ką mąstyt, nei ką daryt umn.gif verysad.gif
Atsakyti