I ex nereaguoju

pradzioj draugystes daug galvodavau apie jo buvusias ir tai vesdavo mane kone is proto. esu labai pavydi, o kai pagalvoji, a jezau
bet dabar kazkaip negalvoju. kadangi, pats sako jog esu geriausia ir t.t. bei siaip papasakoja, kad jam niekad taip gera pvz. nebuvo, tai kazkaip nebedomina ir tos buvusios.

na as net nekvarsinu sau galvos del buvusiosios. as esu tikra, kad ji jo nebedomina. matau ir jauciu, kaip stipriai jis mane myli. mes savo laiku issiaiskinom viska apie savo buvusiuosius, ir esam ramus, kad tai yra praeitis, kuri net patys nenoretume, kad sugriztu.
nereaguoju niekaip tiesiog net nesusimastau apie tai
kas būtų jei ir as apie jo ex ir jis apie mano ex buvusius pradetumem sukti galvas

nereaguoju i buvusiasias, o kam to reikia
gyvenkime dabartimi, o ne praeitimi

QUOTE(com @ 2006 12 06, 11:44)
Na, o ta mergina, kurios vaikinas nekencia sakyciau yra pati rimciausia konkurente.
Ka turi galvoje?

ash tai savishkio ish pavydo nej per patrankos shuvi neprileishchiau prie ex..nors ir nejauchiu jokio pavojaus tiesiog man nlb malonu butu zn kad jie bendrauja...
Nervinuosi kai aplink malasi
ir pradedu save su jom lygint (tipo mano ušpakalis didesnis
). durna esu

mane tai nervina vien pagalvojus ka jis su jom isdarinejo
ir siaip, geriau apie jas nieko nebuciau zinojusi- tik papildomas galvos skausmas

ir siaip, geriau apie jas nieko nebuciau zinojusi- tik papildomas galvos skausmas

QUOTE(Viktuteee @ 2007 04 07, 01:39)
o tai, kad tai reiskia, kad dar yra like jausmai, jei negali buti abejingas

QUOTE(Linuxeee @ 2006 08 02, 12:16)
Sveikutes,
Noreciau suzinoti, kaip jus reaguojate i buvusias savo vyru ar vaikinu merginas. Tarkim ar jus nepagalvojatkaip jusu dabartinis vyras elgesi ar kaip jie bendravo su pries jus buvusia, as nekalbu apie tokius santykius kur tik siaip pasitampymas buvo, kalbu apie rimtus santykius. Pavyzdziui mano vaikinas pries mane turejo mergina, su kuria issiskyre metai pries musu pazinti, bet zinau kad maniskis ja vesti norejo, taciau liko ziauriai iskaudintas, na visko nenoriu pasakoti, bet zinau pakankamai ju ta istorija, ir del jos man labai skaudu, vis pagalvoju, kd riskias maniskis labai ja mylejo, jei jau vesti ketino
Daznai as galvoju kaip jie gyveno, kaip laika leisdavo kartu ir t.t Zinau kad taip tik sau gyvenima apsisunkinu bet kitaip negaliu kartas nuo karto prisimenu.. Tad idomu butu kaip jus i tai reaguojate, kaip pavyksta apie tai negalvot ar demesio nekreipti... 
Noreciau suzinoti, kaip jus reaguojate i buvusias savo vyru ar vaikinu merginas. Tarkim ar jus nepagalvojatkaip jusu dabartinis vyras elgesi ar kaip jie bendravo su pries jus buvusia, as nekalbu apie tokius santykius kur tik siaip pasitampymas buvo, kalbu apie rimtus santykius. Pavyzdziui mano vaikinas pries mane turejo mergina, su kuria issiskyre metai pries musu pazinti, bet zinau kad maniskis ja vesti norejo, taciau liko ziauriai iskaudintas, na visko nenoriu pasakoti, bet zinau pakankamai ju ta istorija, ir del jos man labai skaudu, vis pagalvoju, kd riskias maniskis labai ja mylejo, jei jau vesti ketino

maniškis irgi su savo ex gana rimtus santykius palaikė. išsiskyrė maždaug porą metų prieš mum susitinkant. viskas buvo ok, pasipasakojom vienas kitam apie praeitį (padorumo ribose aišku