Įkraunama...
Įkraunama...

Blogi atsiliepimai apie gydytojus

QUOTE(Beautiful Life @ 2008 12 26, 21:18)
Patarciau vengti N.Vilnios ginekologes Vitlipienes, pas mano krikstamote nepastebejo nestumo (nesivysciusio vaisiaus), kai moteris ateidavo pas ja su skaudanciu pilvu, liepdavo gerti zoleliu arbatas, tas tesesi 6 men., kol ji nesusirgo tada  krikstamote pateko pas kita specialiste kuri ir nustate 8 men. nestuma. Vat jau 10 metu krikstamote serga gimdos kaklelio veziu 3 stadijos. Ir cia nevienintelis siuos ginekologes negydimo atvejis.

O tai krikstamote nepastebejo pati savo 8 men nestumo? Galvojo, kad pilva skauda? Sorry, bet cia jau is anekdotu serijos blink.gif Gerai, kad dar gimdyma pastebejo.
Atsakyti
QUOTE(auroryte @ 2009 01 23, 12:47)
O tai krikstamote nepastebejo pati savo 8 men nestumo? Galvojo, kad pilva skauda? Sorry, bet cia jau is anekdotu serijos blink.gif Gerai, kad dar gimdyma pastebejo.

Atsiprasau, bet gal ne taip supratau, taciau buvo kalbeta apie nesivystanti nestuma,tai ir pilvas nera kaip 8 men g.gif
Atsakyti
kalnieciu poliklinika, seimos klinika. kazkas baisaus. jai priklausau, ir mastau kur kitur pereiti. gal ka galit patarti. apie bendrosios praktikos poliklinika masciau, bet ten mokoma.
Atsakyti
Niekam nelinkiu patekt pas suaugusiu seskines poliklinikos skyriaus vedeja ŠIMKŪNA.Apie kokia suteikta pagalba ar dar ka nors sneket ner ka,gausit tik pazeminima,nepagarba ir isvadins atejusia is gatves ir nieko nezinancia ir pasiulys iseit is kabineto arba jis pats sake as iseisiu tada ir jus cia paliksiu.
Atsakyti
Laba diena,

man labai apmaudu buvo ir pikta, kai įvyko mano gyvenime susitikimas su gyd. R. Vaičiulienė...
Nėštumo pradžioje mane labai smarkiai pykino ir vemdavau vos pakėlųsi galvą nuo pagalvės. Per 4 dienas svoris nukrito 3 kg (ir taip esu per daug liekna o čia dar -3kg). Kai nuėjau pagalbos pas ją. Ji man pasakė, kad čia viskas normalu ir taip turi būti (saė kad visoms taip), o jeigu nenoriu vemti tai turiu nėštumą nutraukti (pyktinosi ji). Vienu žodžiu pas ją bendravimo kultūra žemiau nulio... Gerai, kad pas kompetetingą specialistą nuėjau, kuris man paaiškino kaip sumažinti pykinimo simptomus, ką valgyti ir gerti ir patarė atgaivinti organizmą lašalinėmis. Tada man iš karto ir palengvėjo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo violeta_151: 10 vasario 2009 - 13:24
laba diena!susiduriau su gydytojos Sergiavicienes(antakalnio poliklinika)neprofesionalumu!sugebejo eilini persalima uzleisti iki nosirykles,ausu uzdegimu,uminio bronchito!gerem dvi porcijos ahtibiotiku<kurie yra neveiksmingi!vakar ji pasake kad jau nieko blogo nemato<paprasiau LORo konsultacijos(JAI paciai turbut nedajejo per menesi sirgimo nusiusti mus)tai vat siandi aptiko ausies ,nosiarykles infekcija ir vel kursas antibiotiku!o vaikui tik 1.5 metu!bukit geros Mamytes,patarkit kokia kita gera A ntakalnio poliklinikos gyd.? aciuks.gif
Atsakyti
Niekada gyvenime daugiau neisiu pas gyd. ginekologe B.Ramanauskiene is baltupiu med.seimos centro.
Tiesiog nekompentetinga savo srityje,neatsakinga ir isiblaskiusi.Nerekomenduoju
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti