Įkraunama...
Įkraunama...

Noriu pagirti, padėkoti...

QUOTE(ingri2 @ 2012 01 21, 17:12)
Neseniai prisiregistravome pas pediatre Vanda Gylyte Zolyno poliklinikoj – si gydytoja nusipelno tik geru zodziu – atidziai apziurejo mano Ricarduka, israse vaistu ir liepė pranesti, kaip sekasi gyti. aisku, pliusu pridejo ir tai, kad pati poliklinika labai tvarkinga, jauki ir be jokių eiliu  bigsmile.gif


Aha, žinau tą gydytoją – pritariu, kad labai gera ir maloni specialistė, rekomenduoju. Lankėmės pas ją dar Antakalnio poliklinikoj ir atsiliepimai tik patys geriausi!!!”
Atsakyti
Ypatingą didžiausią AČIŪ tariu ir žemai galvą lenkiu Antakalnio poliklinikos moterų gydytojai GRAŽINAI MAZILIAUSKIENEI, pas kurią lankausi jau daug metų, taip pat odontologei RASAI DAUKANTIENEI ir vaikų gydytojai DANUTEI GUTAUSKIENEI. Tai nuostabios ne tik savo srities žinovės, bet ir nuostabios moterys. Pas jas lankantis dingo baimė eiti i polikliniką. Pas jas atėjus žinai, kad niekada nebūsi apšaukta, aprėkta. Jos visada malonios, mielos, geros. Pas gyd.Gutauskienę ir Daukantienę su mielu noru eina net mano vaikučiai. Ėjimas į polikliniką - jiems šventė. Ačiū labai labai labai. Stiprybės ir ištvermės Jums!!!

Atsakyti

 i 
Primename, kad ši tema skira pagyrimams ir padėkoms gydytojams, todėl prašome nenukrypti nuo temos, gydytojų paieškas ir neigiamus atsiliepimus rašyti galite kitose tam skirtose temose:

Poliklinikos ir gydytojai

Blogi atsiliepimai apie gydytojus

Atsakyti
Sveiki,

as taip pat noreciau pagirti ortopeda-traumatologa RIMTAUTA GUDA. Pas ji visai neseniai turejau kelio operacija. Tokio atsidavusio savo darbui, kompetetingo, zmogisko, supratingo, bendraujancio kaip lygus su lygiu (nors jis profesorius, mokslu daktaras, o as tik studente biggrin.gif) mediko seniai neteko matyti. Siaip man labai retai kada buna kad medikas patinka, o sitas man labai labai labai paliko dideli ispudi. Jei kada turesiu vel panasiu problemu kreipsiuosi tik i ji thumbup.gif .
Atsakyti
Aš labai džiaugiuosi Kauno Kalniečių poliklinikos vaikų gydytoja LIUDMILA ANTUŠEVA ir sesele Vida, visus tris vaikus pas ją prirašiau smile.gif
Atsakyti
O aš labai noriu padėkoti Vilniaus GMP ekipažui (kiek prisimenu, lygtais 18 ar tai 28 ekipažas, seselė su tamsiais iki pečių plaukais, vairuotojas - kiek žilstelėjusiais plaukais), šio šeštadienio paryčiais taip greitai, organizuotai atvykus, neleidus pulti į paniką dėl būklės, raminančiai bendravus iki pat Santariškių ir net pačioje ligoninėje nepalikus tiesiog vidury priėmimo palatos (su kita GMP atvežta nevaikštančia ligone buvo taip pasielgta). Nuoširdus Jums ačiū!!! wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gulcan: 10 rugsėjo 2012 - 18:41
Dėkoju -
vaikų kardiologei - Ramunei Vankevičienei (Santariškių vaikų ligoninė)
Vaikų neurologei - Audronei Černiauskaitei (Santarišių vaikų ligoninė)
Vaikų ortopedams - Daliai Galvydienei (Santariškių vaikų ligoninė) bei Haroldui Bernotui (Santariškių vaikų ligoninė, konsultuoja vaikučius ir N. Vilnios poliklinikoje)
ginekologui A. Podkopajevui (Antakalnio klinikos)
suaugusiųjų kardiologei - Mildai Kovaitei (santariškių klinikos)
Sekmes ir sveikatoms visiems šiems nuostabiems gydytojams!!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nikvik: 15 rugsėjo 2012 - 23:40
QUOTE(Rasma @ 2004 09 03, 15:38)

Pediatrė A.Vaitulionienė

Mes irgi ja patenkintos.
Atsakyti
o as noriu padekoti gydytojai dovilei balandytei dapkevicienei tokio gerumo ir nuosirdumo neteko patirti nei pas viena gydytoja cia is ukmerges sekmes ir viso ko geriausio jums gydytoja wub.gif wub.gif
Atsakyti
Dėkoju vaikų urologui A.Puzinui. Dar nebuvau sutikusi tokio profesionalaus, savo darbui atsidavusio ir nuoširdaus gydytojo. Ačiū.
Atsakyti
Noriu padėkoti mane operavusiam gydytojui GIEDRIUI KVEDARUI iš VU Lazdynų greitosios pagalbos ligoninės. Itin profesionalus gydytojas!
Atsakyti
ŠEIMOS KLINIKA "KRAUJAŽOLĖ" Klaipėdoje Šilutės pl.38, norime padėkoti, kad į mūsų nusiskundimus pasižiūrėjo rimtai ir savo darbą dirbo labai atsakingai, išsiaiškino ligos priežastį. 
Džiaugiuosi, kad yra tokių gydytojų.
ir visoms sesutėms už rūpestį, supratimą, kantrybę. Dėkojam visiems kurie savo darbą atlieka atsakingai ir rūpestingai.
Atsakyti