Įkraunama...
Įkraunama...

Klausimas ir atsakymas

kokių produktų pastaruoju metu perkat daugia unei įprastai

Mandarinu

Kai grįžtat iš darbo, kojas nusiprausiat iš karto, ar prieš miegą?

Koju niekad atskirai neplaunu,lendu visa i dusa kasdien,bet ivairiai,po darbo iskart,pries miega

Klausimas. Ar turit artimųjų ar gerų pažįstamų, dirbančių ligoninėj?

Turiu

Norėtumėt savo verslo?

Manau nelabai

ką veikėt prieš val.?

Miegojau

Yra, kas į darbą atvažiuoja ne automobiliu, autobusu ar troleibusu?

Yra,daug kas dviraciu atvaziuoja

Jei eitumėt pas psichologą, rinktumėtės eit pas moterį ar vyrą?

Vyra gal

Ar pamenat, ką šiandien sapnavot?

Nieko,labai kietai miegojau

Sveikos :) kas šiandien pietums? Šaltibarščiai manau,kas daugiau nežinau :D 

Atsakyti
QUOTE(Nastya @ 2018 11 17, 06:06)
Namo tik dabar grizau, kojas iki pusliu nutryniau biggrin.gif biggrin.gif

Kur siautėjai? biggrin.gif

QUOTE(Aidos @ 2018 11 17, 07:58)
kas šiandien pietums? Šaltibarščiai manau,kas daugiau nežinau biggrin.gif </p>

Turiu gero faršo iš Norfos. Dar nesugalvojau, ką gaminsiu. Visai norėčiau zuikio, gal taip.ir bus.

Laba,
Kažkokį džiaugsmą, kad ir mažą, turit?
Kad po sunkios darbo savaitės ir po sunkių savaitės sapnų pagaliau gerai, giliai.miegojau ir nieko nesapnavau. Gal vakarykštis išėjimas pasikultūrint galvą pravėdino.
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2018 11 15, 17:23)
Visada iš karto. Grįžtu, nusirengiu drabužius, nusiprausiu, tada gamibint vakarienės einu.

prieš miegą
QUOTE(Alkaja @ 2018 11 15, 19:46)
Tik viena buvusi kolegė, pabaigė slaugos kursus ir dirba ligoninėj

tik pažįstamų
QUOTE(Agrefa @ 2018 11 15, 20:48)
Norėtumėt savo verslo?
Iš vienos pusės - taip. Kaip kažkada rašiau, mažos parduotuvytės-butiko. Bet prasidėtų kiti įvairūs galvos skausmai ir nerimas.

ne
QUOTE(Sim@ @ 2018 11 15, 22:28)
ką veikėt prieš val.? (žiūrėjau filmą)

pusryčiavau
QUOTE(Visgi @ 2018 11 15, 23:08)
Yra, kolegė viena. Dviračiu_nuo Tauro kalno iki Saulėtekio.

ne
QUOTE(Nastya @ 2018 11 16, 00:25)
Jei eitumėt pas psichologą, rinktumėtės eit pas moterį ar vyrą? - Manau, kad pas moterį eičiau.

irgi
QUOTE(Agrefa @ 2018 11 16, 08:10)
Pamenu labai gerai, akyse sapnas stovi. Sapnavau, kaip iš  karsto atsikėlė pašarvota jauna mergina ir grožėjosi savo gražiu sutvarkymu, plaukais ir pan. blink.gif
Kažkoks pamišimas man dėl sapnų.

nea
QUOTE(Agrefa @ 2018 11 17, 09:30)
Kad po sunkios darbo savaitės ir po sunkių savaitės sapnų pagaliau gerai, giliai.miegojau ir nieko nesapnavau. Gal vakarykštis išėjimas pasikultūrint galvą pravėdino.

vaiko meilumą wub.gif
koks paskutinis kepinys?-duonos tortas bigsmile.gif
Atsakyti

Hmm..kad esam sveiki su b,laimingi kartu. Sugedo ryte silumos siurblys pas mus,siaip namuose viskas genda kone kasdien,praeita savaitgali man tas migrenos priepuolis buvo,darbe reikalu pilna ivairiausiu. Tai toks juodesnis dryzis dabar pas mus,belieka dziaugtis vienas kitu

koks paskutinis kepinys?

Šiandien ceburekus kepsiu,o siaip kriausiu pyragas

Geriat medaus,imbiero ir citrinu uzpila,misini ar kaip pavadint stiprint organizmui ziema? Aha,katik pasidariau siam sezonui. Lauke pas mus kol kas labai silta,bijau bacilu

Atsakyti
QUOTE(errachka @ 2018 11 17, 09:40)
koks paskutinis kepinys?-duonos tortas bigsmile.gif

Būtent kepinys orkaitėj-šonkauliukai.
Šiaip gaminys-tinginį ką tik pagaminau.

QUOTE(Aidos @ 2018 11 17, 13:54)
Geriat medaus,imbiero ir citrinu uzpila,misini ar kaip pavadint stiprint organizmui ziema? Aha,katik pasidariau siam sezonui. Lauke pas mus kol kas labai silta,bijau bacilu</p>

Ne, negeriu ir nedarau nieko tokio specialaus.

Koks jums valiklis virtuvėje viryklei ir viskams yra pats pačiausias.
Eco Gras.
Atsakyti

Kokioje patakpoje dabar esat, ką veikiat ten be SM?

Miegamajame, žiūriu šį bei tą ir sm esu. 

Jūsų vaikai mėgsta/mėgo tiesiog paprastas pliušinius žaislus? 

ne. turėjo vieną mėgiamą, bet su juo nemiegodavo. Miegoti kartu imdavosi adijaliuką.

Nekamuoja sapnai kažkokie keistesni?

Buvo vienas labai keistas. Labai aiškus. Atrodo tuo metu ypač kietai miegojau. 

Turit įprotį kramsnoti rašiklio ar pieštuko galiuką, ar sukti plaukus ant piršto, ar žaisti su drabužio detalėmis, na, pvz, sagomis?

ne

Tarkim, kad dabar, esant tokioms aplinkybėms kokios pas jus yra. Jūs laukiatės vaiko, ateina laikas gimdyti, ir gimdymo metu kilus kažkokioms komplikacijoms, dviejų gyvybių išgelbėt nepavyksta. Tenka rinktis ar gyva liksite jus ar kūdykis. Renkatės jus. Ką pasirinktumėt?

Manau, kad savo. Yra sūnus, kuriam esu reikalinga. 

Ar šalia lovos ,ant kurios miegat, yra spintelė?

nėra

Kada pas ginekologę buvot? Kada darėt onkocitokoginį tyrimą?

senokai jau

Atsakyti

kokių produktų pastaruoju metu perkat daugia unei įprastai

nesugalvoju tokio

Prieš miegą lendu į dušą. 

ne

Norėtumėt savo verslo?

nežinau, nes žinau kiek tam reikia įdėti darbo, laiko. 

ką veikėt prieš val.? 

gulėjau karštoje vonioje

ne

It taip galvojau ir taip. Manau, kad man nebūtu skirtumo. 

ne

Kur merginos dingę?

Paskendau kasdienybės rutinoje. 

Kaip manote, ar D. Šakalienė turėtų atsistatydinti?

Manau, akd taip. Koks tas įstatymas bebūtų, bet jei visuomenėje kilo tokia nepasitenkinimo banga, vadinasi ji neatliko to ko reikia, ir taip kaip reikia. 

Atsakyti

Kad neturiu tokio dar. Siandien pameginsiu magiskas kempineles,nezinau net kaip isverst teisingai. Ale valo viska labai gerai. Na matysim

Per daug nesigilinau i tai,kas ten vyksta. Bet gal neturetu? Atsistatydinti vien del to,kad kazkam nepatiko istatymas,tai keista butu,jeigu kas ivestu nauja mokesti (kaip pvz Švedijoj nuo sausio bus visuotinės rinkliavos mokestis 1% nuo metiniu pajamu privalomas visiems pilnameciams gaunamtiems pajamas) visiems nepatiktu,tai irgi tektu atsistatydinti? 

Labas rytas :) na Agrefa,paemiau is taves estafete,dabar as siandien sapnavau nesamones,kudikius,ligonines,zmones lyg matytus,lyg ne,pries uzmiegant matyto siaubo filmo fragmentus. Kazkokia nesamone

Kiek namuose turit keptuviu? Siaip viena,bet noreciau dar bent keliu,geros spizines keptuves,mazytes ir dar vienos geresnes gilios. Pas mano mama daug keptuviu,tai ipratau matyt,taip patogu budavo

Atsakyti

Net nežinau

Jei eitumėt pas psichologą, rinktumėtės eit pas moterį ar vyrą? -

Pas vyrą

Nieko nesapnavau

QUOTE(Agrefa @ 2018 11 17, 00:43)
Kur merginos dingę?

Su šeima, v juk namie vis dar

QUOTE(Aidos @ 2018 11 17, 08:58)
kas šiandien pietums?

Plovas

Neturiu tokio

QUOTE(errachka @ 2018 11 17, 10:40)
koks paskutinis kepinys?-

Nebuvo tokio

LABAS RYTAS,

šiandien ryte kelintą val.atsikėlėte? (08.50 val. tiktai bigsmile.gif )
Atsakyti
Sveikos, damos 4u.gif

QUOTE(Agrefa @ 2018 11 15, 20:48)
Norėtumėt savo verslo?

Aš ir norėčiau - iš vienos pusės idealu būtų dirbti sau ir žinoti, kad daug kas priklauso tik nuo tavęs. Bet iš kitos pusės - net nežinau, ar mokėčiau tą versliuką išlaikyti, rasti klientų, kovoti su konkurencija.

QUOTE(Sim@ @ 2018 11 15, 22:28)
ką veikėt prieš val.?

Gėriau kavą, valgiau sūrelį ir skaičiau žurnalą

Aš pati dažniausiai eidavau pėškom į darbą

Pas vyrą

Paskutiniu metu ir pas mane ryškūs, nesąmoningi sapnai. Tik dažniausiai aš juos greit pamirštu. Šiąnakt sapnavau tai, kas mane sukrėtė ir dar ir dabar akyse stovi sapno vaizdai.

QUOTE(Aidos @ 2018 11 17, 08:58)
kas šiandien pietums?

Galvoju apie bulvinius blynus. Gal dar zuikį iškepsiu. Vaikai nevalgo, bet mums su vyru būna skanu iš karštas, ir po to lieka kitai dienai ant sumuštinio užsidėt

Kad mašiniukas važiuoja, sutvarkė vyras

QUOTE(errachka @ 2018 11 17, 10:40)
koks paskutinis kepinys?

Jei iš saldžių - tai varškės apkepas

QUOTE(Aidos @ 2018 11 17, 14:54)
Geriat medaus,imbiero ir citrinu uzpila,misini ar kaip pavadint stiprint organizmui ziema?

Šiaip aš tokį mišinį geriu ne organizmo stiprinimui, bet kai skauda gerklę ar peršalu. Bet dabar mama davė stiklainiuką tokio mišinio, tai reiks vis išgert vakarais

QUOTE(Agrefa @ 2018 11 17, 17:01)

Neturiu vieno gero

Agrefa, kaip Tau "Leningrado madonos"? Aš ją skaičius, tik seniai

Ar Jums pasijautė paskutiniu metu, kad temoje sumažėjo rašančių? Gal išsisėmė jau mūsų tema? Kaip manot?
Jaučiasi, kad mažiau rašom. Ir rečiau. Esu ne vieną temą sekus forume, būdavo daug rašymo, diskusijų. Po to palaipsniui pradėdavo mažėti dalyvių, kol tema numirdavo. Labai nesinori, kad ir mūsų temutei taip nutiktų
Atsakyti
QUOTE(Aidos @ 2018 11 17, 07:58)

kas šiandien pietums?

Cepelinai.

QUOTE(Agrefa @ 2018 11 17, 08:30)

Koja nebeskauda bigsmile.gif

QUOTE(errachka @ 2018 11 17, 09:40)

koks paskutinis kepinys?

Nepamenu unsure.gif
QUOTE(Aidos @ 2018 11 17, 13:54)
Geriat medaus,imbiero ir citrinu uzpila,misini ar kaip pavadint stiprint organizmui ziema?

Nea. Parasyk kaip darei, prasau 4u.gif , sudominai bigsmile.gif

QUOTE(Agrefa @ 2018 11 17, 16:01)

Soda biggrin.gif
QUOTE(k@mylye @ 2018 11 17, 23:56)

Oi, be nuomones as unsure.gif, nelabai tuo domiuosi ax.gif

QUOTE(Aidos @ 2018 11 18, 08:58)
...kaip pvz Švedijoj nuo sausio bus visuotinės rinkliavos mokestis 1% nuo metiniu pajamu privalomas visiems pilnameciams gaunamtiems pajamas...

Kiek namuose turit keptuviu?

Kazka ryskiai busiu praleidusi blink.gif, kur tu apie tai skaitei blink.gif blink.gif . Ar tu turejai omeny TV ir radio mokesti ( bet tai ne 1% nuo metiniu pajamu mirksiukas.gif ), ar dar kazkokia nesamone sugalvojo unsure.gif

Turejau tris, bet nuo siandien jau dvi, ryte pastebejau, kad mano mazasis blynu kepejas man viena keptuve smarkiai subraize unsure.gif

QUOTE(Sim@ @ 2018 11 18, 10:13)

šiandien ryte kelintą val.atsikėlėte? (08.50 val. tiktai bigsmile.gif )

Apie 8.
QUOTE(Alkaja @ 2018 11 18, 10:24)

Ar Jums pasijautė paskutiniu metu, kad temoje sumažėjo rašančių? Gal išsisėmė jau mūsų tema? Kaip manot?

Siek tiek apmazejo unsure.gif , as ir pati retokai parasau ax.gif , kazkaip tai laiko nera, tai klausimai nesigalvoja,bet manau kol temuteje yra Agrefa, tol ji ir gyvuos mirksiukas.gif 4u.gif

Sveikutes 4u.gif Siulau trumpam prisiminti savo vaikyste ir pratesti sakini- Jei mano vaikystes svajones butu issipildziusios tai dabar....
...tai dabar as tureciau juodus garbanotus plaukus, pietums visada valgyciau kakavinius arba vaisinius ledus, o vasaros atostogas leisciau tik Siauliuose, kur gyveno mano mylima pusesere biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2018 11 18, 09:13)
šiandien ryte kelintą val.atsikėlėte?

kažkur po 7 prabudau,iš lovos išlindau gerokai po 9

QUOTE(Alkaja @ 2018 11 18, 09:24)

Jaučiasi labai,aš kai dažniau užsuku tik savaitgaliais,tai seniau būdavo per visą savaitę kokie 5 lapai citavimo prisikaupę,o va pvz paskutiniu metu vos keli unsure.gif o kodėl taip nežinau,reikalai pas visas? rutina..

QUOTE(kulverstukis @ 2018 11 18, 11:36)
*Nea. Parasyk kaip darei, prasau  4u.gif , sudominai bigsmile.gif
**Kazka ryskiai busiu praleidusi  blink.gif, kur tu apie tai skaitei blink.gif  blink.gif . Ar tu turejai omeny TV ir radio mokesti ( bet tai ne 1% nuo metiniu pajamu  mirksiukas.gif ), ar dar kazkokia nesamone sugalvojo  unsure.gif

Sveikutes  4u.gif Siulau trumpam prisiminti savo vaikyste ir pratesti sakini- Jei mano vaikystes svajones butu issipildziusios tai dabar....

*Nieko mandro nedariau,išspaudžiau citrinų sulčių,supyliau į smulkintuvą,imbiero šaknį nusilupau,pasmulkinau,medaus keletą šaukštų,susmulkinau viską,į šaldytuvą ir geriu kasdien po keletą šaukštų smile.gif neva stiprina organizmą. Manau blogiau nebus,o ar geriau,irgi nežinau biggrin.gif
**Tai matyt tu nemaišai,o aš maišau su tuo mokesčiu biggrin.gif aš skaičiau Skandinavija.today ten rašė,kad tai tas pats mokestis bus kaip buvo TV ir radio,tik dabar taps vadinamu viešojo aptarnavimo mokesčiu,bus privalomas kiekvienam asmeniui(nesvarbu,kad neturi TV?) ir suma bus 1proc pajamų ir negalės viršyti 1300 kronų. Vienaip ar kitaip,tikiu,kad tu geriau žinai,kai ten gyveni,o aš va FB paskaičius protinga esu biggrin.gif bet esmėj buvo į tą atsakymą,kad jei išleistas įstatymas nepatinka grupelei žmonių,tas žmogus neturi atsistatydinti,nes pvz mano nuomone,tada išvis reiktu paleisti seimą,nes na..dauguma jų įstatymų "įdomūs",o atstatydinus viena,greit atsiras kitas su savais įstatymais ax.gif

Geras klausimas biggrin.gif nelabai pamenu aš savo svajonių vaikystės,bet viena žinau aiškiai,kad visad norėjau nuvykti į Laplandiją ir ten gyvent,tai va prašau,esu visai netoliese biggrin.gif bet kažkodėl baltos meškos čia nevaikšto gatvėmis ir kalėdų senelio nematau kasdien su dovanom biggrin.gif biggrin.gif

Jūs pati daug papuošalų turit? rolleyes.gif visai nedaug,manau reikia pasipildyt atsargas,atrodo viskas atsibodo jau
Atsakyti