QUOTE(Agrefa @ 2018 11 28, 18:30)
Ar nejaučiat nuovargio šiomis dienomis?
Visada visada esu pavargusi į savaitės galą,išvis manau per daug savęs atiduodu darbe,nespaudžiu maximumo,bet atiduotu savęs daugiau nei kiti dažniausiai. Užtai į kiekvienos savaitės galą jaučiuosi pavargusi,nes dar po darbo grynai lekiu į kursus akis išdegus,o ten vėl,persijungi smegenis į kitą veiklą,po kursų dar nuvažiuoji apsipirkt,grįžus namo greit užkandi,sėdi prie vadovėlių ir jau reik eit miegot

tai gera žinia,kad ryt nedirbu,tad šiandien vakaroju su taure šalia
QUOTE(errachka @ 2018 11 29, 07:48)
į Eglitės įžiebimą keliausit?
žiūrėsiu koks oras bus
QUOTE(k@mylye @ 2018 11 29, 09:28)
Kokie rūpesčiai kamuoja šiuo metu?
Nesmagu dėl katuko,linkiu ir tau ir jam sveikatos

o mane kamuoja problemos su oda,tad stengiuosi gerti daugiau vandens,valyti oda su clarisoniku ir tikiuosi susitvarkyt
QUOTE(Agrefa @ 2018 11 29, 14:21)
Jeigu jus drsugės vyras pakciestų išgerti kavos, bet jūs žinotimėt, kad jam patinkat, eitumėt?
Ne,nežinau ko reikėtu,kad eičiau
QUOTE(Nastya @ 2018 11 29, 16:23)
Apie kokią narę pagalvojot paskutinį kartą?
Apie Sima po pasisakymo apie nesantuokinius vaikus
QUOTE(Agrefa @ 2018 11 29, 18:02)
Hmm..galvoju,kad gal labiausiai laukiu kada važiuosiu Lietuvon,noriu atostogų
QUOTE(Alkaja @ 2018 11 29, 18:50)
Apie kokį randą visam gyvenimui kalbam? Apie kokią gėdą?
Gerai, gal padiskutuokim apie tai: ar tikrai yra/būtų gėda auginti vaiką nesusituokusiai? Man tai atrodo, kad šiais laikais niekas nesuka galvų dėl to. O gal aš klystu? Kiek žinau vaikų, gimusių nesantuokoj, niekas niekur jų neišskiria, nekalbant apie kažkokią tai gėdą. O gal turima omeny patyčios? Bet tam nereikia būti gimusiam nesantuokoj, tyčiojamasi iš bet kokių vaikų, netgi iš gimusių puikiose, gerose šeimose.
O ką kitos manote apie tai?
Aš nerandu priežasties kodėl vaikas IŠVIS gali mamai kelti gėdą,randą visam gyvenimui tiesiog savo gimimu,nesvarbu kokie santykiai buvo (aišku,nebent išprievartavimas,tada sutinku,kad gali būti skaudu). Mano manymu,didžiausia ir kas geriausio gali nutikti žmogui yra sukurti gyvybę,patirti tėvystės/motinystės jausmą.
O randas gali likti gyvenime tik netekus vaiko,o ne jam gimus...
Sveikos

jeigu Jus kviečia fotografuotis kokiame susirinkime ar kokia kita proga ir žinote,jog ta nuotrauka bus platinama pvz Jūsų darbovietėje,vietinėje spaudoje,mielai einat ar mieliau neitumėt? Mieliau neičiau,šiandien turėjau fotografuotis vietinei spaudai ir greičiausiai įmonės laikraščiui. Kažkaip visad nesinori,nesijaučiu fotogeniška