Įkraunama...
Įkraunama...

Klausimas ir atsakymas

QUOTE(Agrefa @ 2019 01 22, 23:30)
Ar buvot kažkam ant drabužių netyčia užpylę kojią nors kavą, aruubą ar panašiai?

ne

QUOTE(La Novia @ 2019 01 23, 10:29)
Kiek metų už jus vyresnis/jaunesnis jūsų vaikinas/vyras?

5 vyresnis

QUOTE(Nastya @ 2019 01 23, 10:38)
Seniai kebabą valgėte?

sekmadieni. Labai skaniai suejo biggrin.gif

QUOTE(Visgi @ 2019 01 23, 12:32)
Kokios spalvos jūsų mūvimos pirštinės ir kokios_pirštuotos ar kumštinės?

Juodos kumstines
Papildyta:
QUOTE(Agrefa @ 2019 01 23, 17:47)
Turit alkoholio barelyje?

Vyno

QUOTE(Visgi @ 2019 01 23, 18:31)
Paskutinis išgirstas/adresuotas jums klausimas iš namiškių?

Pagaminsi pietus?

QUOTE(Agrefa @ 2019 01 23, 20:42)
Ar verdat sriubą su kokosų pienu(gal.jau esu kažkada klaususi)?

esu valgius darbe Thai sriuba kazkokia su kokosu,vistiena,darzovem

QUOTE(Visgi @ 2019 01 24, 05:12)
Įprastu laiku šiandien ryte kėlėtės ar nelabai?

Iprastu 5:30

QUOTE(Agrefa @ 2019 01 24, 05:43)
Kaip darytumėt?

Susimoku uz apgyvendinima Druskininkuose

QUOTE(Sim@ @ 2019 01 24, 07:13)
galėtumėte dėvėti tokias KIAURAS pėdkelnes, kaip Jazzu video klipe? O gal dėvite tokias?

Jos neskirtos kasdienai,tai nedeviu

Ka gaminsite siandien pietums? Istraukiau marinuotu saslyku. Manau pakepsiu orkaiteje,nieko ypatingo
Papildyta:
QUOTE(Agrefa @ 2019 01 24, 09:06)
Esat buvę tokiose institucijose kaip Teismas, FNTT ir pan?

ne

QUOTE(La Novia @ 2019 01 24, 10:50)
Ar daug metų lankotės pas tą pačią kirpėją, ar keičiate, megstate pas skirtingas eiti?

keiciu

QUOTE(Sim@ @ 2019 01 24, 12:35)
gyvenant santuokoje, kaip manote, ar geriau, kad žmona vyresnė, ar kad vyras vyresnis?

nezinau net. Gal vyras

QUOTE(errachka @ 2019 01 24, 13:08)
užkandžiaujat tarp pagrindinių valgymų?

taip

QUOTE(Agrefa @ 2019 01 24, 15:12)
Jūsų plaukai iki pečių, žemiau pečių ar trumpi?

Gan ilgi,dar siek tiek ir sieks juosmeni,jeigu istiesinti

QUOTE(Alkaja @ 2019 01 24, 18:00)
Ar geriate kokius nors vitaminus šiuo metu?

geriu
Papildyta:
QUOTE(Nastya @ 2019 01 24, 22:08)
Jūsų vadovas išeina iš darbo, o jums pasiūlo užimti jo vietą. Sutinkate?

Oi ne,nei noreciau,nei galeciau. Reiketu dar ilgai ilgai mokytis,kad bent truputi galeciau dirbti jo vietoje. Ir siaip,nenoreciau

QUOTE(Visgi @ 2019 01 24, 22:37)
Ką šį vakarą veikėt grįžus po darbo?

Vakariene pasidarem ir ilsejomes

QUOTE(Agrefa @ 2019 01 25, 06:06)
Ar jūsų draugės, pažįstamos yra užsiregistravę į Pažinčių svetaines? Pasakoja kažką, kas vyksta?.

Buvo drauge,smagiu istoriju papasakodavo

QUOTE(k@mylye @ 2019 01 25, 08:01)
Savaitgalis suplanuotas kažką veikti ar bus ramus?

I svecius ryt vakare

QUOTE(Agrefa @ 2019 01 25, 08:11)
Jeigu turit galimybę dirbti su duomenų bazėmis, kur galima sužinoti info apie žmogaus duomenis kažkokius, ar palandžiojat, smalsumo vedama?

Prie duomenu baziu nesu turejus galimybiu prieit,bet,kai dirbau LP tai matydavau kam raso policija,antstoliai,skolu ismusinejimo imones ir pan..Niekada neisidemedavau tu zmoniu pavardziu,adresu,asmens kodu,kaip daznai gauna laiskus ir pan. Tiesiog praleisdavau pro akis kaip ir visus kitus laiskus,nors ir matydavau,kad pvz ten yra mano pazistamo adresas ir duomenis. Niekada niekam nepasakojau tokiu dalyku,net ir vyrui. Zodziu,laikiausi konfidencialumo sutarties pilnai

QUOTE(Agrefa @ 2019 01 25, 10:16)
Labukas!
Sveik, neįsisirk  4u.gif . Pas mus, LT, labai vaikšto virusas. Mano darbe jau serga merginos.

Aciu 4u.gif nevirusas man (cia kazkaip tu virusiniu susirgimu gal nelabai ir buna unsure.gif ) siaip ar pasitempiau ar kas negerai,skaudena visa kuna lyg per mm. Tai pasidariau laisva diena 4u.gif

Jeigu grizot namo is darbo anksciau del blogos savijautos,zinot,kad vyras gris is darbo veliau nei iprastai,pavarges,namie pietums nieko nera. Kaip darot,saziningai ilsites ir uzsakot maista i namus,pasiulot vyrui pasigamint kazka grizus nors ir bus pavarges,kazka nupirkt is PC ar nesiilsit ir pagaminat kazka pati? Vis del to kelsiuos ir eisiu padaryt kazka pati. Nesijauciu dar taip blogai,galiu kazka padaryt. Mesa i kepimo rankove,darzoviu salia veliau ir jau nemazai padaryta yra. Nors buvo karta,kad gulejau ir nesikeliau,vyras grizes pats gaminosi,nors ir zinau,kad del mano isejimo turejo daugiau darbo ir labiau pavargo.
Atsakyti
QUOTE(Aidos @ 2019 01 25, 11:40)
Jeigu grizot namo is darbo anksciau del blogos savijautos,zinot,kad vyras gris is darbo veliau nei iprastai,pavarges,namie pietums nieko nera. Kaip darot,saziningai ilsites ir uzsakot maista i namus,pasiulot vyrui pasigamint kazka grizus nors ir bus pavarges,kazka nupirkt is PC ar nesiilsit ir pagaminat kazka pati? Vis del to kelsiuos ir eisiu padaryt kazka pati. Nesijauciu dar taip blogai,galiu kazka padaryt. Mesa i kepimo rankove,darzoviu salia veliau ir jau nemazai padaryta yra. Nors buvo karta,kad gulejau ir nesikeliau,vyras grizes pats gaminosi,nors ir zinau,kad del mano isejimo turejo daugiau darbo ir labiau pavargo.

Lygiai taip pačiai, kaip tu - pagaminu vis tiek, kad ir nekaip jaučiuosi. Net ir su išvarža, kai skaudėjo labai, iš lėto pagamindavau. Nu negaliu aš kitaip. Nedryčiau tik tuomet, jei neįgali būčiau, tfu tfu tfu.

Pirkot kažką sau paskutiniu metu? Pirkau tušą šiandien.

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

gyvenant santuokoje, kaip manote, ar geriau, kad žmona vyresnė, ar kad vyras vyresnis? (manau, kad geriau, kai vyras vyresnis)

Aš ir taip manau. Ir man visada patiko minimum 5 metais vyresni. Bendraamžiai niekad netraukė.

užkandžiaujat tarp pagrindinių valgymų?-taip

Irgi.

Jūsų plaukai iki pečių, žemiau pečių ar trumpi?

Visą laiką turėjau ilgus plaukus, bet jau buvo atsibodę, norėjosi pokyčių, tai nusirėžiau trumpai iki pečių.

Ar geriate kokius nors vitaminus šiuo metu?

Taip.

Serga kas nors šeimoje?

Taip.

Aš ir taip.

Jei ateina pas jus į svečius kažkas su šlapiu skėčiu, kur jį džiaunat?

Jūsų vadovas išeina iš darbo, o jums pasiūlo užimti jo vietą. Sutinkate? 

Šiame darbe ne.

Ar buvot filme IR VISI VYRAI? Ar patiko?

Ne. Net nepamenu, kada lietuvišką filmą esu mačiusi :)

Yra tekę sudaužyti telefono ekraną? 

Ne.

Vakare buvau prie jūros pasivaikščiot.

Atsakyti

Ar jūsų draugės, pažįstamos yra užsiregistravę į Pažinčių svetaines? Pasakoja kažką, kas vyksta?

Yra tik viena užsiregistravusi, bet sakė nelabai ten, ką gero randa.

Ketinat, galvojat, savaitgalį aplankyti nemokamus renginius susijusius su Vilniaus gimtadienio proga?

574855b2ef22.png

Aš ne LT, tai man nieko neišeis aplankyt, bet šiaip Vilniaus esu labai pasiilgus. Pavasarį reikės parvykti, norėčiau po sostinę pasivaikščioti, gerti kavą kur nors prie Rotušės :)

Šiandien vakare išvyksim į Madridą, nes ten draugui savaitgalį profesinė konferencija, o aš pabūsiu sostinėj. Noriu į vieną muziejų nueiti, kur jau n metų planuoju, pasivaikščiosiu, sekmadienį po pietų dar gal drauge ką nuveiksim, o tada atgal :)

Jeigu turit galimybę dirbti su duomenų bazėmis, kur galima sužinoti info apie žmogaus duomenis kažkokius, ar palandžiojat, smalsumo vedama?

Aš ne šventa, jei būtų koks reikalas, palandžiočiau  :D 

Jeigu grizot namo is darbo anksciau del blogos savijautos,zinot,kad vyras gris is darbo veliau nei iprastai,pavarges,namie pietums nieko nera. Kaip darot,saziningai ilsites ir uzsakot maista i namus,pasiulot vyrui pasigamint kazka grizus nors ir bus pavarges,kazka nupirkt is PC ar nesiilsit ir pagaminat kazka pati?.

Ačiū už balioną. Balionas atgal :4u: Mes kartu dar negyvenam, bet gaminčiau vis tiek. Man kažkaip sąžinė neleistų tokiu atveju nieko neparuošti, nes mano draugas pats yra labai rūpestingas, mane apšokinėja, nuolat teiraujasi, ar to nenoriu, ar ko nereikia, tai norisi atsilyginti tuo pačiu,

Pirkot kažką sau paskutiniu metu? Pirkau tušą šiandien.

default.500_ultra_defin.jpg

Pirkau, tiksliau užsisakiau iš websito VS chalatą-kimono. Atvežė, labai patenkinta likau :) https://ww.victorias...talogueType=OLS

Klausimas gal banalus, bet vis tiek paklausiu. Ar turite vyru draugu, jei taip, kaip į juos reaguoja jūsų vaikinas/sužadėtinis/vyras? Turiu vyrų pažstamų aišku, bet draugais jų nevadinu. Draugyste suprantu, kaip artima bendravima, susitikinejimus, pokalbius telefonu, susirašinejimus, reguliaru ryšio palaikyma. Aš pati nenorėčiau ir man butu nepriimtina, kad mano draugas su kažkuo nuolat DVIESE pliurptų, tai ir pati to nedarau. Nebent tas vyras gėjus :D

Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2019 01 24, 23:39)
Jei ateina pas jus į svečius kažkas su šlapiu skėčiu, kur jį džiaunat?

Į vonią

QUOTE(Nastya @ 2019 01 25, 00:08)
Situacija darbe.
Jūsų vadovas išeina iš darbo, o jums pasiūlo užimti jo vietą. Sutinkate? -

ne

QUOTE(Agrefa @ 2019 01 25, 00:15)
Ar buvot filme IR VISI VYRAI? Ar patiko?

ne

QUOTE(Nastya @ 2019 01 25, 00:24)
Yra tekę sudaužyti telefono ekraną? -

Pati ne, bet vaikų dabar tel.ekranai dužę

QUOTE(Visgi @ 2019 01 25, 00:37)

Kadangi dar vis „biliete“, ta atsilaidinau šaldytuvą, išleidau sūnų į Vilnių, pietų negaminsiu, nes liko nuo vakar dukros gimtadienio, vakare prie TV, žiūrėsiu M.A.M.A

QUOTE(Agrefa @ 2019 01 25, 08:06)
Ar jūsų draugės, pažįstamos yra užsiregistravę į Pažinčių svetaines? Pasakoja kažką, kas vyksta?

Lyg ne, laimingose santuokose gyvena

QUOTE(Visgi @ 2019 01 25, 09:44)
Ketinat, galvojat, savaitgalį aplankyti nemokamus renginius susijusius su Vilniaus gimtadienio proga?

Oi, tikrai ne

SVEIKOS ax.gif Aidos - sveikatos 4u.gif

kaip žinia, siautėja gripas. Jūsų vaikai sveiki? (taip)
Atsakyti
QUOTE(La Novia @ 2019 01 25, 12:27)
Klausimas gal banalus, bet vis tiek paklausiu. Ar turite vyru draugu, jei taip, kaip į juos reaguoja jūsų vaikinas/sužadėtinis/vyras?

Neturiu vyrų draugų. Bet yra iš jaunystės laikų keli gerbėjai, kurie man kartais parašo, pasveikina su šventėmis. Tai nėra dažnas bendravimas, bet kažkoks minimalus yra. Neussitikinėju su jais. Antrai pusei nepasakoju tokių dalykų.

Ką skanaus per pietus, kas bus vakarienei?
Per pietus vienas duoniukas. O vakarienei kepsiu orkaitėje vištieną.
Papildyta:
QUOTE(Sim@ @ 2019 01 25, 12:51)
kaip žinia, siautėja gripas. Jūsų vaikai sveiki? (taip)

Iš tiesų siautėjas virusas unsure.gif . Maniškis kolks sveikas dar.
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2019 01 25, 13:51)

nieko, nesivalgo šiandien

QUOTE(k@mylye @ 2019 01 25, 10:01)

Manau, kad namie, nes pranašauja šaltį ir pūgą, tai kur tokiu oru?

QUOTE(Agrefa @ 2019 01 25, 10:11)

Neturiu ir neįdomu kt.gyvenimas

QUOTE(Aidos @ 2019 01 25, 12:16)
Visu pirma sveikinimai Simai su praejusiu 4u.gif palinkesiu buti laimingai ir kuo maziau nesekmiu tavo gyvenime 4u.gif

DĖKOJU
QUOTE(Aidos @ 2019 01 25, 12:40)
Ka gaminsite siandien pietums?
///
Jeigu grizot namo is darbo anksciau del blogos savijautos,zinot,kad vyras gris is darbo veliau nei iprastai,pavarges,namie pietums nieko nera. Kaip darot,saziningai ilsites ir uzsakot maista i namus,pasiulot vyrui pasigamint kazka grizus nors ir bus pavarges,kazka nupirkt is PC ar nesiilsit ir pagaminat kazka pati?

Likučiai nuo vakar
//
Sirgdama gaminčiau ne dėl vyro, gal daugiau dėl vaikų

QUOTE(Agrefa @ 2019 01 25, 12:50)
Pirkot kažką sau paskutiniu metu?

Nieko nepirkau. Ne iki pirkimų man šiuo metu

QUOTE(La Novia @ 2019 01 25, 13:27)
Ar turite vyru draugu, jei taip, kaip į juos reaguoja jūsų vaikinas/sužadėtinis/vyras?

Turėjau draugą gėjų. Keletą metų jis buvo mano darbdavys. Paskui, kai kavinė subankrutavo, tai buvo atėjęs dirbt pas mane į darbą. Bet tik mėn.teišdirbo.
vyras žinojo jo pakraipą, tad buvo dzin

lauke pūga. O pas Jus, kaip?
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2019 01 25, 12:53)

Pas mus dabar ramus oras - nei sninga, nei pūga. Bet ateis ir iki mūsų...

Ar žiemą nešiojat šviesas kelnes arba sijonus, suknutes?
Šiandien su šviesiais džinsais esu. Kartais pagalvoju - gal per šviesūs unsure.gif . Bet jie tikrai nėra vasariniai. Džinsas storas. Vasarą, pavasarį su jais karšta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agrefa: 25 sausio 2019 - 13:01

Jeigu grizot namo is darbo anksciau del blogos savijautos,zinot,kad vyras gris is darbo veliau nei iprastai,pavarges,namie pietums nieko nera. Kaip darot,saziningai ilsites ir uzsakot maista i namus,pasiulot vyrui pasigamint kazka grizus nors ir bus pavarges,kazka nupirkt is PC ar nesiilsit ir pagaminat kazka pati?

Padaryčiau kažką, kas nereiklautų daug jėgų. Koldūnai, dešrelės, kiaušinienė

Klausimas gal banalus, bet vis tiek paklausiu. Ar turite vyru draugu, jei taip, kaip į juos reaguoja jūsų vaikinas/sužadėtinis/vyras? 

Gal daugiau bendrų draugų su MB. 

kaip žinia, siautėja gripas. Jūsų vaikai sveiki? 

kol kas sveikas 

Dar nežinau 

Ramu. 

ne. ne mėgėja šviesių drabužių

Jei dabar prireiktų teisininko pagalbos, ar turėtumėte pas ką kreiptis?

Ne. Neturiu jokio numatyto teisininko. Reiktų ieškotis.

Atsakyti

Labai šilta ir saulėta. Gal 20 laipsnių lauke :)

Čili sriuba ir vištienos salotos su granatais ir riešutais.

Kaip kada.

Ne.

Labiau mėgstat rankines ar kuprines? Rankines.

Atsakyti
QUOTE(k@mylye @ 2019 01 25, 13:41)
Jei dabar prireiktų teisininko pagalbos, ar turėtumėte pas ką kreiptis?</strong></p><p>Ne. Neturiu jokio numatyto teisininko. Reiktų ieškotis.</p>

Per google ieškočiau stipraus teisininko man rūpimu klausimu. Kai vyrui reikėjo dėl darbo, išsigoogkinau stiprią teisininkę darbo teisės klausimais. Pasiteisino 100 proc.

QUOTE(La Novia @ 2019 01 25, 14:43)
Labiau mėgstat rankines ar kuprines? Rankines.</p>

Nemėgstu kuprinių, tik rankinės. Kuprinę turiu tik kelionėms.

Sim, jau ir pas mus neša sniegą.

Ką veikėt prieš 5 min?
Įšoviau vištieną į orkaitę.
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2019 01 24, 23:37)
Šiandien nieko tokio neveikiau. Vyras ryte turėjo reikalų, aš namuose daiktus susirinkau ir panašiai. Grįžo vyras su dukra ir išvarėm į sodybą.
QUOTE(Agrefa @ 2019 01 25, 07:06)
Yra kelios, papasakoja.
QUOTE(Visgi @ 2019 01 25, 08:44)
Neplanuojam.
QUOTE(k@mylye @ 2019 01 25, 09:01)
Šiandien vieni sodyboj, rytoj atvažiuos tėvai, draugė su šeima.
QUOTE(Agrefa @ 2019 01 25, 09:11)
Neturiu tokios galimybės, bet yra tekę vieną kartą apie vieną žmogų sužinot kai kokios informacijos, tai padėjo draugė turinti tokią prieigą biggrin.gif
QUOTE(Aidos @ 2019 01 25, 11:40)
Viskas priklauso nuo to kaip blogai jausčiaus. Jei jausčiaus tikrai pakankamai blogai, tai taip ir pasakyčiau vyrui, kad kažką nusipirktų ar užsisakytų atvažiavęs. Jei jausčiausi patenkinamai, tai kažką pagaminčiau, bet irgi lengvo ir greito.
QUOTE(La Novia @ 2019 01 25, 12:27)
Ar turite vyru draugu, jei taip, kaip į juos reaguoja jūsų vaikinas/sužadėtinis/vyras?
Asmeniškai, tokių draugų neturiu. Turimt bendrų draugų, kurie ir vyro draugai ir su kuriais bendraujam. Tame tarpe ir aš kartais susirašau arba susibėgam papietaut tarp darbinių reikalų.
QUOTE(Sim@ @ 2019 01 25, 12:51)
kaip žinia, siautėja gripas. Jūsų vaikai sveiki?
Sveiki.
QUOTE(Agrefa @ 2019 01 25, 12:52)
Vakarienei kepiau varškės apkepą.
Papildyta:
QUOTE(Sim@ @ 2019 01 25, 12:53)
Sninga. Sodyboj išvis viskas užpūstyta, triskart daugiau sniego nei mieste.
QUOTE(Agrefa @ 2019 01 25, 13:01)
Nelabai.
QUOTE(k@mylye @ 2019 01 25, 13:41)
Žiūrint kokiais klausimais. Vienais - turėčiau, kitais ne.
QUOTE(La Novia @ 2019 01 25, 14:43)
Labiau mėgstat rankines ar kuprines?
Rankines.
QUOTE(Agrefa @ 2019 01 25, 15:32)
Ką veikėt prieš 5 min?
Rinkau, kokį filmą/serialą pažiūrėt.

Laba mirksiukas.gif
Ar pažįstate porų kurios yra kartu nuo vaikystės/paauglystės? - Asmeniškai nepažįstu, bet draugės draugė su vyru nuo 14 metų. Nei vienas neturėjo kitų partnerių.
Atsakyti