Įkraunama...
Įkraunama...

Klausimas ir atsakymas

QUOTE(Aidos @ 2019 02 24, 06:20)
<p>Sveikos smile.gif aciu visoms uz gimtadienio sveikinimus  4u.gif o pati atsisveikinu kelioms savaitems atostogu Lietuvoje,nepazadu uzsukti tikrai,kol atostogausiu ax.gif </p>

Kaip faina, kad jūs dažnai grįžtat! Mamai tikras džiaugsmas!
Gražaus laiko! Lauksim pasirodant mirksiukas.gif .
Atsakyti

Sakai daznai? Tik du kartus per metus,atrodo nedaznai mums 🤗 :) aciu!

Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2019 02 23, 12:03)
perkate Clever produkciją?
Aš IKI labai retai apsilankau.
QUOTE(Agrefa @ 2019 02 23, 12:14)
Planuojat, perspdinsit kambarines gėles?
Artimu metu ne.
QUOTE(Agrefa @ 2019 02 23, 15:17)
Jūsų antra pusė medžioja, medžiotojas?
Buvo čia užsidegęs kurį laiką, bet šiaip nelabai.
QUOTE(kami_ @ 2019 02 23, 15:42)
Ar žiūrite filmus ir serialus per Netflix platformą?
Nea.
QUOTE(Sim@ @ 2019 02 23, 18:00)
Šeimoje mes esame trys vaikai, aš - jauniausia. Žinau, kad buvo surašytas testamentas mano a.a. mamos, tik nespėjo pas notarą patvirtinti, nes mano mama mirė. Todėl motyvuodamas mamos surašytu testamentu, mano tėtis surašė naują testamentą ir patvirtino pas notarą. Kiek man žinoma, originalas lieka pas notarą, o kopiją, ar galima gauti man, kaip šeimos nariui, tėčiui gyvam esant?
Niekas negali gauti. Be to, patį testamentą galima keisti N kartų.
QUOTE(Agrefa @ 2019 02 23, 18:23)
Ar dažniausiai būnat tam pačiam kambary, kur vyras, vaikai, ar išsiskirstę?
Įvairiai.
QUOTE(Aidos @ 2019 02 24, 06:20)
o pati atsisveikinu kelioms savaitems atostogu Lietuvoje,nepazadu uzsukti tikrai,kol atostogausiu ax.gif
Gerų atostogų 4u.gif

Aidos išvažiuoja, Nastya grįžta biggrin.gif Sveikos mirksiukas.gif

Kaip sekmadienis, ką nuveikėt? - Grįžom į LT, paskubom apsitvarkėm susitvarkėm ir išlėkėm porai valandų pas tetą, gimtadienis jos šiandien. Dabar jau grįžom namo.
Atsakyti
QUOTE(Aidos @ 2019 02 24, 07:11)
<p>Sakai daznai? Tik du kartus per metus,atrodo nedaznai mums 🤗 smile.gif aciu!</p>

Dažnai, dažnai, šaunuoliai. Man atrodo, kad nė viena temutės narių, gyvenančių svetur, taip dažnai neparskrenda. O gal klystu? smile.gif

QUOTE(Nastya @ 2019 02 24, 20:19)
Aidos išvažiuoja, Nastya grįžta  biggrin.gif Sveikos  mirksiukas.gif

Kaip sekmadienis, ką nuveikėt? - Grįžom į LT, paskubom apsitvarkėm susitvarkėm ir išlėkėm porai valandų pas tetą, gimtadienis jos šiandien. Dabar jau grįžom namo.

Laaaaa

Vakar tik su dukterėčia kavinėj kavinomės ir skanėstus valgėm, pliurpdamos. Dar pradėjau ir perskaičiau knygą, vienu ypu _ G. MUSSO "Rytoj". Nereali. Negalėjau atsiplėšti, kol nepabaigiau visos.

Kur namuose laikot žirkles?
Vienos ant stalo prie kompiuterio, kitos - siūlų dėžutėj, dar kitos - vonioj, dar kitos - virtuvės stalčiuj. Čia tos vietos, kurios man reikalingos.

Visgi, tau medalis dėl iššifravimo La Novia = Miškų Avietė. Esi talentų talentas. Man gal ir susivaideno, bet lyg neaktyvi jau La Novia paskyra unsure.gif . Sorry, jei taip nėra.
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2019 02 25, 06:47)
Jeigu turi omeny tas didesnes, ne mažytes, tai vienos darbo kambary stalo stalčiuje, kelios pas vaikus kambary kažkur, virtuvėj dar virtuvinės yra.

Labas rytas,
Daug darbo šiandienai/šią savaitę nusimato? - Labai. Daug visko prisikaupė ir reik po truputį atidirbinėt už kitas atostogas.
Atsakyti
QUOTE(Nastya @ 2019 02 25, 06:58)
Jeigu turi omeny tas didesnes, ne mažytes, tai vienos darbo kambary stalo stalčiuje, kelios pas vaikus kambary kažkur, virtuvėj dar virtuvinės yra.

Labas rytas,
Daug darbo šiandienai/šią savaitę nusimato? - Labai. Daug visko prisikaupė ir reik po truputį atidirbinėt už kitas atostogas.

Turėjau omeny didesnes, na tas normalias, ne žirklutes ar pusdides biggrin.gif .

Labai labai daug. Planuoju šiandieną ilgiau pasėdėti.

Ar turit santaupų, kad ir minimalių (neklausiu, kiek - tiesiog, turit, ar ne rolleyes.gif )?
Kažkiek yra. Santaupomis vadinu ir tai, kad esu sudariusi taupomąjį indėlį, kai algos dieną man nuskaičiuoja auotmatiškai nustatytą pinigų sumą ir perveda ją į indėlio sąskaitą. Maža tai suma, nesijaučia man, kad ją nuskaito, bet metų gale kelionei tai labai geras priedas.
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2019 02 25, 07:07)
Ar turit santaupų, kad ir minimalių (neklausiu, kiek - tiesiog, turit, ar ne rolleyes.gif )?
Turiu, bet pastaruoju metų apmažėję, nes buvo šiokių tokių investicijų.

Dėl Miškų Avietės, tai jinai gi lyg vaiką turėjo jau, vyrą. Tai nemanau, kad susikūrė naują personažą - La Novia. Gal tik šiaip panašus bendravimas, rašymas.

Ar jūsų nuomonė darbe daug ką reiškia, ar priimant vienus ar kitus svarbesnius sprendimus į ją atsižvelgiama, ar galite daryti kokią nors įtaką kitiems? - Taip, gan nemažai lemia, bet aš kišuosi tik į dalykus kuriuos išmanau.
Atsakyti
QUOTE(Nastya @ 2019 02 25, 07:35)
Dėl Miškų Avietės, tai jinai gi lyg vaiką turėjo jau, vyrą. Tai nemanau, kad susikūrė naują personažą - La Novia. Gal tik šiaip panašus bendravimas, rašymas.

Ar jūsų nuomonė darbe daug ką reiškia, ar priimant vienus ar kitus svarbesnius sprendimus į ją atsižvelgiama, ar galite daryti kokią nors įtaką kitiems? - Taip, gan nemažai lemia, bet aš kišuosi tik į dalykus kuriuos išmanau.

Aš gal kuo toliau, tuo labiau tikiu, kad tai vienas ir tas pats asmuo. Taip keista, kad po to Visgi garsaus pastebėjimo ji taip ir nepasirodė, net paskyros tokiu vardu neliko (pabandyk paieškot narės La Novia vardu - nerasi smile.gif; arba a.ž. pabandyk parašyti - neišsisiųs žinutė; rašys, kad nario tokiu vardu nėra). Kokiu tikslu reikia ištrinti paskyrą taip greitai, nespėjus net kojų apšilti? Keista kažkaip.
Dėl vaiko - keista, bet apie tą vaiką iš Avietėlės nebuvo kalbama niekada garsiai. Kažkaip - kaip ir nekalbama. Na, gal čia tik sutapimai, ne esmė. Visumoj, gaila, kad dingo, išsigando - pasisakymai buvo įdomūs, o ir pati Avietėlė buvo visada mylima ir laukiama.

Na taip, kas liečia konkrečiai būtent mano darbą, būna karts nuo karto, kad reikia atstovėt už savo poziciją. O dėl kitų kolektyvo darbuotojų - gal daugiau tai patarimai, rekomendacijos, bet nebūtinai tai turi būt, kad būtų būtent taip, kaip aš sakau. Bet tas kausimas būna sprendžiamas, atsižvelgiama į pastebėjimus, pastabas.

Rašot apie save tiesą čia (keistas kausimas, argi prisipažins kažkas, jei ir nerasšo tiesos biggrin.gif)?
Rašau tiesą, o to, ko nenoriu rašyt, nenoriu pasakot, iš viso nerašau. Bet nemeluoju, čia rašydama, neišsigalvoju.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agrefa: 25 vasario 2019 - 08:32

Kada buvot soliariume paskutinį kartą?

niekada

Ar jums gražu duobutės skruostuose? 

taip. ir aš jas turiu. 

Kas pietums yra, buvo?

Šiandien valgysiu vištienos krūtinėlę su raugintais kopūstais. 

turit darbe savo spaudą su vardu, pavarde, pareigom?

taip. 

Kaip žinia, už namo/buto remonto paslaugas, už mašinos remonto paslaugas, už auklės nuomos paslaugas, atliktas nuo 2019 m.sausio mėn.m, turint nustatytą tai patvirtinamtį dokumentą ir apmokėjimo dokumentą, kartu su GPM deklaracija bus galima susigrąžinti mokestį. Ar jau turit tokių įsigijmų su tai patvirtinančiais dokumentais?

Dar ne. Nereikėjo tokių paslaugų 

Kad jau kalbėjom apie tuos testamentus. Kaip manot ar rašysit/norėtumėt rašyti testamentą? 

Kol kas nėra poreikio. Nelaimės atveju pagal paveldėjimo teisę atitektų tam kad ir norėčiau, kad atitektų.

Ir ką suplanavę savaitgaliui?

Turėjau viešnią. O daugiau nieko.Šiaip po namus. 

Pati sau perkat, valgot varškės sūrelius? 

Ne. Pati sau saldumynu šiuo metu neperku. 

perkate Clever produkciją?

Ne. Nevaikštau beveik į iki. Taigi net nebandžiau šių produktų

Planuojat, perspdinsit kambarines gėles?

ne

Atsakyti

Jūsų antra pusė medžioja, medžiotojas?

taip

Ar žiūrite filmus ir serialus per Netflix platformą? 

ne

Šeimoje mes esame trys vaikai, aš - jauniausia. Žinau, kad buvo surašytas testamentas mano a.a. mamos, tik nespėjo pas notarą patvirtinti, nes mano mama mirė. Todėl motyvuodamas mamos surašytu testamentu, mano tėtis surašė naują testamentą ir patvirtino pas notarą. Kiek man žinoma, originalas lieka pas notarą, o kopiją, ar galima gauti man, kaip šeimos nariui, tėčiui gyvam esant? (dabar kai yra naujas įstatymas asmens duomenų apsaugos, tai nežinau, ar notaras išduos kopiją? ar aplamai galima gauti?)

manau ne. 

Ar dažniausiai būnat tam pačiam kambary, kur vyras, vaikai, ar išsiskirstę?

Dažniausiai taip

Kaip sekmadienis, ką nuveikėt? 

Nieko. Sporto klubas ir namuose krapštinėjausi. 

Yra vonioj, drabužinėj, virtuvėje.... Visur kur prireikia. 

Daug darbo šiandienai/šią savaitę nusimato? 

Vidutiniškai

Ar turit santaupų, kad ir minimalių (neklausiu, kiek - tiesiog, turit, ar ne rolleyes.gif)?

Taip

Ar jūsų nuomonė darbe daug ką reiškia, ar priimant vienus ar kitus svarbesnius sprendimus į ją atsižvelgiama, ar galite daryti kokią nors įtaką kitiems?

Turi reikšmės. 

Atsakyti

Rašot apie save tiesą čia (keistas kausimas, argi prisipažins kažkas, jei ir nerasšo tiesos biggrin.gif)?

Taip. O ko nenoriu sakyt/rašyt, tiesiog nutyliu. 

Kaip Jums Lietuvos atstovas į Euroviziją?

Visai nieko. Toks tikrai eurovizinis. 

Atsakyti
QUOTE(k@mylye @ 2019 02 25, 08:50)
Kaip Jums Lietuvos atstovas į Euroviziją?</strong></p><p>Visai nieko. Toks tikrai eurovizinis. </p>

Viskas ok mirksiukas.gif .

Pastebėjot kažką tokio-nesvarbu, kur?
Pastebėjau, kad nepriiminėju svečių pas save paskutiniu metu ir visai to nepasiilgau.
Atsakyti