QUOTE(moodring @ 2007 05 06, 13:25)
Is esmes pritariu tavo nuomonei
Tvarkos ten truksta, interjera galetu siek tiek atnaujinti, nors kas del pacio interjero, tai pas juos gana autentiskas kiniskas "sanchajaus" interjeras, kuris ir turi buti "kicinis"...
Del aptarnavimo irgi reikia nepamirsti, jog maistas ten yra ruosiamas ilgai, siaip visuose geresniuose kiniskuose restoranuose jis ruosiamas zymiai ilgiau nei kitokiuose..Nors padavejos tikrai galetu dazniau prieiti, nes buna pasibaigia arbata ir kukuoji nezinia kiek laiko kol prieis, mineralini vandeni kartasi irgi 15 minuciu nesa
Deje jie turi viena nenugincijama koziri -pasirinkimas vienas didziausias vilniuje,o maisto skonis tai isvis neprilygstamas

....vienzo as svaigstu nuo ju "Zuvu skonio baklazanu"

ir man tas skonis viska kitka atperka
Jei skanus patiekalai tai ir rusosiama ilgiau
O del aptarnavimo ir svaros, tai reiktu pagyventi Ispanijoje

kaip kitur nelabai zinau

bet cia visos siuksles metamos ant zemes! Tik viena karta sedint restorane (lauke) buvo atnese pelenine, o siaip visi nuorukas meta ant zemes

Zinoma kinieciu maistas turetu buti gaminamas greitai
Su vyru megstam ne tradicine virtuve, tai yra ne picas, bet kartais ir jos tinka, kai reikia greitai, jei pica tai labai patinka "Muskato" (naugarduko gatveje). Daznai uzsukam i "Cozy", taip pat i rumunu virtuve "Transilvanija", kartais uzsimanom i indu virtuve, daznai i kinieciu

dar viena sauni vietele "Barselona", ten paella gaminama labai panasiai, kaip ir Ispanijoje
Stengiames vis paragauti ivairesnio maisto ir cia radu idomiu vieteliu i kurias reikes butinai uzsukti