Įkraunama...
Įkraunama...

Geri restoranai, barai, kavines Lietuvoje

Apie Sicilia Druskininkuose 4u.gif

http://maistodiletan...zingsnis-i.html
Atsakyti
Sicilija tikrai kartais sukelia pykti, bet maistas laaaabai skanus smile.gif Kai esam labai labai alkani ir nenorim laukt, keliaujam i Pusyno viesbucio restoraneli valgyt smile.gif
Atsakyti
sveiki, mama- Ingrida matau jus temoj,pravalykite savo AZ negaliu Jums parasyti smile.gif
Atsakyti
As tai kai bunu lietuvoj butinai kelis kartus apsilankau HBH prie Palangos rolleyes.gif super vieta, maistas labai skanus, o ir visa diena galima ten praleisti su seima ar draugais thumbup.gif ir vaikams yra ka veikti wub.gif
Atsakyti
Man labai skanu vokiečių restorane Marille. Skanios vokiškos dešrelės, karka, sriubos. Draugas visada užsisako didijį šnicelį, nes jis tikrai didelis ir net didžiausias vyras išeis sotus. Ta prasme matavom lėkštę, tai lėkštė 30cm skresmens, o šnicelis per visą lėkštę smile.gif Ir žinoma geras vokiškas alus smile.gif
Vilnius, Ševčenkos g. 19. http://marille.lt
Atsakyti
O kur Kaune galima skaniu sushiu pavalgyti ir su draugais smagiai pasedeti?
na butu gerai, kad ne kosmine kaina aisku, o proto ribose ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2013 05 23, 11:12)
Pati paklausiau, pati ir atsakysiu smile.gif  Salūnas uždarytas, nors virš jo bėga klaidinanti eilutė, kad picoms 50 procentų nuolaida.
Tuo pačiu galiu atsiliepti apie kiniečius- "Devyni drakonai". Malonus aptarnavimas, gan ramu, nors žmonių popietiniu laiku netrūko. Maistas skanus, nors mano skoniui šiek tiek per riebu. Su sąskaita atnešė desertą. Su kažkada ten buvusia "Eglute" nėr ką lygint  lotuliukas.gif
Vis dar aktualu geresnės vietos Antakalnyje  4u.gif  "Pas Metą" ir panašiose nedrįsom smile.gif

Mane maloniai nustebino Sakwa smile.gif nors ir ūkiškas maistas, bet kokybiškas. Vyras valgė steak, sakė, buvo vienas iš geresniu, ragautu Lietuvoj. Buvom rugsėjo pradžioj, antradienį, o restoranas pilnas buvo. Tiesa, čia tik vienkartinė mano patirtis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jearmaine: 18 spalio 2013 - 17:47
QUOTE(jearmaine @ 2013 10 18, 18:46)
Mane maloniai nustebino Sakwa smile.gif nors ir ūkiškas maistas, bet kokybiškas. Vyras valgė steak, sakė, buvo vienas iš geresniu, ragautu Lietuvoj. Buvom rugsėjo pradžioj, antradienį, o restoranas pilnas buvo. Tiesa, čia tik vienkartinė mano patirtis.

jearmaine, o kur jis yra?
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2013 10 18, 18:54)
jearmaine, o kur jis yra?

Priepat šv. Petro ir Povilo bažnyčios, tos mašinu aikštelės 4u.gif Ten šiaip lenkiškas restoranas skaitosi, neišsigaskit biggrin.gif

Sakwa nuoroda
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jearmaine: 18 spalio 2013 - 19:20
QUOTE(jearmaine @ 2013 10 18, 20:19)
Priepat šv. Petro ir Povilo bažnyčios, tos mašinu aikštelės  4u.gif  Ten šiaip lenkiškas restoranas skaitosi, neišsigaskit biggrin.gif

Sakwa nuoroda

aaa, ten tai buvus mirksiukas.gif bet aciu 4u.gif
Atsakyti
vakar isbandem Amber grill Kaune, gal yra jau buvusiu? Viskas labai panasu i Grizzly grill( net baldai is ikea) biggrin.gif valgem dienos pasiulyma, bei graikiska vistienos verinuka. Kainos tikrai nedideles, verinuko mesyte liux, keptos darzoves skanios, tik noretusi "dregnesniu", nes baklazanas, pievagrybiai gana sprangus. padaziukas tikrai skanus buvo, nors raugintu agurku nemegstu (totoriskas lyg vadinasi). Dienos pasiulyme buvo gardi trinta pomidorine sriuba su skrebuciu, o panini sumustinis tikrai didelis ir skanus! Latte kava 3lt, retai kur dar rasi tokias kainas:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiga: 18 spalio 2013 - 20:15
QUOTE(1n1 @ 2013 09 30, 00:06)
Man labai skanu vokiečių restorane Marille. Skanios vokiškos dešrelės, karka, sriubos. Draugas visada užsisako didijį šnicelį, nes jis tikrai didelis ir net didžiausias vyras išeis sotus. Ta prasme matavom lėkštę, tai lėkštė 30cm skresmens, o šnicelis per visą lėkštę smile.gif Ir žinoma geras vokiškas alus smile.gif
Vilnius, Ševčenkos g. 19. http://marille.lt

Niam niam! Buvau ir aš - šnicelis kažkas nerealaus biggrin.gif
Atsakyti