Įkraunama...
Įkraunama...

Papildomas darbas

QUOTE(PeliuS @ 2007 08 04, 07:47)
Ir aš turiu papildoma darbelį - braižau brėžinius Auto Cad'u. Vakarais reikia pasėdėti, bet kai mėnesio gale paskaičiuoji pelna - tai gaunasi beveik antras atlyginimas (tik dar nemoku jo taupyti - tiek visko dar noriu nusipirkti :D ). O dar čia paskaičius apie SP "profesija" - tai ir as noriu ten savo jėgas išbandyti. Ne dėl pinigų, o dėl bendravimo su įvairiais žmonėmis (tai labai lavina bendravimo įgudžius).

As irgi gerai moku braizyti AutoCad (geodeziniu profiliu). Butu visai geras budas uzsidirbti. o kaip tu radai klientu? Skelbeis kur? Per pazystamus?
Atsakyti

As irgi noreciau papildomu darbeliu, sunku juos susirasti schmoll.gif Bet gal ka rasiu kur nors ax.gif
Atsakyti
Ieskau finansu analitiko.
pagrindinis reikalavimas: moketi lietuviskai rasyti.
Atsiskaitoma autorinio atlyginimo keliu (straipsniai).
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2007 08 29, 00:51)
Sveiki,
ACNielsen Baltics įmonė ieško laikinų darbuotojų. Skubiai!
Šiek tiek apie įmonę. "ACNielsen Baltics" rinkos tyrimų kompanija, kuri atstovauja didžiausią pasaulyje rinkos tyrimų kompanijai A.C.Nielsen.
Greitu laiku visoje Lieuvoje bus atliekamas mažmeninės prekybos įmonių surašymas. Todėl labai reikalingi interviuotojai beveik visoje Lietuvoje: Vilniuje, Panevėžyje, Klaipėdoje, Alytuje ir jų rajonuose.
Darbas būtų toks: reikėtų su anketomis vaiksščioti po mažmeninės prekybos įmones ir klausti statistinių duomenų (įmonės pavadinimo, PVM kodo, darbo laiko, o kuo prekiauja reikės tik pažymėti, nes anketoje viskas surašyta).
Dirbti galima visą dieną arba dalį dienos. Gali būti pagrindinis darbas arba papildomas. Darbo sutartis 2-3 mėn.
Darbo užmokėstis priklauso nuo išdirbio.
Būtų didelis privalumas, jei turetumėt teises ir automobilį. Kuro išlaidos apmokamos įmonės.
Darbo pradžia būtų rugsėjo pradžioje. Reikėtų atvažiuoti į vienos dienos apmokymus. Kelionė, atvykstantiems iš kitų miestų, apmokama.
Susiekti galima tel.: 8 (5) 2721292, mob.: 8 (699) 67804, 8 (652) 10652.
Galite susisiekti el. paštu: vilma.razaniene@nielsen.com

Gal kas pabandėte šį variantą?
Atsakyti
QUOTE(lygybe @ 2007 09 07, 16:44)
As irgi gerai moku braizyti AutoCad (geodeziniu profiliu). Butu visai geras budas uzsidirbti. o kaip tu radai klientu? Skelbeis kur? Per pazystamus?

Man sekasi rasti darbo. Visi pažystami žino kad moku ir mėgstu braižyti tai ir pasiūlo kokį brėžinuką. Pavasarį studentai kreipiasi. Dar galima įsidarbinti (legaliai ar ne) puse etato kokioje nors įmonėje kur baldus gamina ir pirmyn... biggrin.gif tik tada jau mažoka laiko sau lieka verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(jufka @ 2007 02 27, 10:03)
Dirbi su SPSS  bigsmile.gif kiek mazdaug imi??? jei nesunku atrasyk i AŽ

O kas cia per programa?
Atsakyti
Mano papyldomas darbas tapo pagrindyniu,kuris nesa trygubai didesni pelna,nei buves darbas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ELZA @ 2007 09 11, 23:12)
Mano papyldomas darbas tapo pagrindyniu,kuris nesa trygubai didesni pelna,nei buves darbas  mirksiukas.gif

Čia tai gerai...Man manp papildomas irgi duoda nemažai pajamų, ale kaip jį padaryt pagrindiniu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vetreja @ 2007 09 11, 22:03)
O kas cia per programa?

Čia tokia statistinė programa, dažniausiai naudojama kai kokios imonės atlieka apklausas arba ne tik o vėliau tuos visus duomenis galima apibendrinti ir padaryti įvairius paskaičiavimus, lenteles, grafikus ir pan.

QUOTE(ELZA @ 2007 09 11, 23:12)
Mano papyldomas darbas tapo pagrindyniu,kuris nesa trygubai didesni pelna,nei buves darbas  mirksiukas.gif

Idomu koks čia toks papildomas darbas g.gif
Atsakyti
Merginukės,o gal žinote kas galėtų apmokinti dirbti su šia programa? Jau kuris laikas svarstau , kad gal reikėtų išmokti . Praverstų darbelį gal kitokį susirasti , nes dabar dirbu tik kelias val.per savaitę - popieriukus tvarkau.
Atsakyti
As ir turiu papildoma darbuka, tik deja dabar uzakymu mazoka. Siaip koreaguoju nuotraukas, darau fotomontazus bei kalendorius. Didziausias uzsakymu bumas buna pries didziasias metu sventes smile.gif Pinigeliu ne super daug gaunu, bet tai labiau mano hobis nei darbas, daznai darbo metu (pagrindinio) pazaidziu si ta. O dabar mastau isbandyti SP veikla, domina ji mane labai, nes is tikro ir bendravimo igudzius tobulini ir siaip tai gana malonus darbas, nes po parduotuves pasivaiksciot labai megstu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(einareja @ 2007 09 16, 22:04)
Merginukės,o gal žinote kas galėtų apmokinti dirbti su šia programa? Jau kuris laikas svarstau , kad gal reikėtų išmokti . Praverstų darbelį gal kitokį susirasti , nes dabar dirbu tik kelias val.per savaitę - popieriukus tvarkau.

Kuria programa turi omenyje SPSS ? Na ji nėra labai sudėtinga tik, kad mokymo medžiagos nėra per daugiausia o lietuviškai iš viso nelabai kas yra, rusiškai galima rasti įvairias nygeles kur viskas aiškiai išdėstyta tokio tipo kaip "visiškai žaliems" biggrin.gif Pati to mokiausi unvere per praktines užduotis tai medžiagos neturiu ax.gif

beje ar iš čia besilankančiųjų kas nors užsiiminėja buhalterine apskaita? Tai yra ar kas nors tvarko mažų firmų buhalteriją ar apsimoka terliotis su tuo ar ne g.gif
Atsakyti