Kiek žmonių - tiek nuomonių. Visokių tų pardavėjų būna. Vieniems Daewoo pati geriausia mašina pasaulyje. Kietiems Glister dantų pasta ypatingai gera, nes lieknina, kadangi maistas prie dantų nelimpa (čia kol kas geriausias pokštas)

Kiti sako, kad pachmielui geria valiklį skiestą vandeniu. Dar kiti maisto papildais išsigydo astmą, artritą ir reumatą.

Dar kiti kinišką šlamštą parduoda kaip vokišką ar dar kitokį, nes močiūtės ir vyresni žmonės, net neįsivaizduoja ką reiškia užrašas "MADE IN CHINA". Ką jau kalbėt apie "draugus", kurie knisa smegenys ir nori išviliot mano pinigus, siūoydami produktus, kurių nenaudojo, nenaudoja ir tikrai žino, kad nenaudos...
Pirkėjų irgi visokių yra. Vieni namus valo ir skalbia tik su ūkiniu muilu, citrinos rūgšytimi ir soda. Kiti visų reikalingų prekių perka maximose, iki, rimi, norfose ir paskui stebisi, kur dingsta pinigai. Tretiem nesvarbu kokybė prekės - svarbi tik kaina. Kuo pigiau - tuo geriau ir t.t.
Kiekvienas gyvena kaip kas moka. Aš asmeniškai visada paklausau, ką man siūlo, ypač, jei tai daro draugai. O paskui aš pasitariu su žmona, pagalvoju ir nusprendžiu ar man reikia ir ar bus naudos iš vieno ar kito dalyko.