Įkraunama...
Įkraunama...

Papildomas darbas

Kiek žmonių - tiek nuomonių. Visokių tų pardavėjų būna. Vieniems Daewoo pati geriausia mašina pasaulyje. Kietiems Glister dantų pasta ypatingai gera, nes lieknina, kadangi maistas prie dantų nelimpa (čia kol kas geriausias pokštas) smile.gif Kiti sako, kad pachmielui geria valiklį skiestą vandeniu. Dar kiti maisto papildais išsigydo astmą, artritą ir reumatą. smile.gif Dar kiti kinišką šlamštą parduoda kaip vokišką ar dar kitokį, nes močiūtės ir vyresni žmonės, net neįsivaizduoja ką reiškia užrašas "MADE IN CHINA". Ką jau kalbėt apie "draugus", kurie knisa smegenys ir nori išviliot mano pinigus, siūoydami produktus, kurių nenaudojo, nenaudoja ir tikrai žino, kad nenaudos... smile.gif

Pirkėjų irgi visokių yra. Vieni namus valo ir skalbia tik su ūkiniu muilu, citrinos rūgšytimi ir soda. Kiti visų reikalingų prekių perka maximose, iki, rimi, norfose ir paskui stebisi, kur dingsta pinigai. Tretiem nesvarbu kokybė prekės - svarbi tik kaina. Kuo pigiau - tuo geriau ir t.t. smile.gif

Kiekvienas gyvena kaip kas moka. Aš asmeniškai visada paklausau, ką man siūlo, ypač, jei tai daro draugai. O paskui aš pasitariu su žmona, pagalvoju ir nusprendžiu ar man reikia ir ar bus naudos iš vieno ar kito dalyko. smile.gif
Atsakyti
Gal kas nors norėtų papildomai užsidirbti, sukurdamas internetinę svetainę. Reikia labai paprastos - kol kas nereikia nieko kūrybiško, užtenka pasinaudoti templeitais. Miestas nėra labai svarbu, tačiau aš esu Kaune - jeigu tai turi kokios nors reikšmės.
Reikia skubiai.
Laukiu pasiūlymų į a.ž. Būtų puiku, jeigu atsiųstumėte bent vieną savo darbo pavyzdį ir kainą.
Atsakyti
QUOTE(Razina @ 2009 04 06, 12:03)
Gal kas nors norėtų papildomai užsidirbti, sukurdamas internetinę svetainę. Reikia labai paprastos - kol kas nereikia nieko kūrybiško, užtenka pasinaudoti templeitais. Miestas nėra labai svarbu, tačiau aš esu Kaune - jeigu tai turi kokios nors reikšmės.
Reikia skubiai.
Laukiu pasiūlymų į a.ž. Būtų puiku, jeigu atsiųstumėte bent vieną savo darbo pavyzdį ir kainą.

Jau turiu pagalbą, labai ačiū visiems parašiusiems 4u.gif
Atsakyti
Siulau papildoma darbeli smile.gif Kiek dirbi tiek uzdirbi, uzdarbis 30 proc smile.gif

Rasykite i az del daugiau informacijos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(seamouse @ 2009 04 08, 08:50)
Siulau papildoma darbeli smile.gif Kiek dirbi tiek uzdirbi, uzdarbis 30 proc smile.gif

Rasykite i az del daugiau informacijos smile.gif

Kokia pradinė suma, nuo kurios uždirbsiu tuos 30 proc.? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(NiekoTokio @ 2009 04 03, 11:25)
Beje, Amway turi didelį privalumą, kad nereikia būtinai per mėnesį pirkti/parduoti prekių už tam tikrą sumą. Jei atostogavai kkokiose Bahamų salose ir nieko neužsakei tai gali būti ramus, kad neatims iš tavęs licenzijos ar dar kaip nors nepakenks pasipiktinę viršuj sėdintys partneriai/rėmėjai smile.gif

cia panasiai kaip NONI, tik ten galima zymiai daugiau uzdirbt
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2009 04 09, 14:50)
cia panasiai kaip NONI, tik ten galima zymiai daugiau uzdirbt

Kas per NoNAME? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(NiekoTokio @ 2009 04 09, 16:36)
Kas per NoNAME? smile.gif

per sesis metus universitete skaityt neismokot? mirksiukas.gif
cia tas pats tinklinis marketingas, tik NONI tinkle sukasi didesni pinigai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2009 04 09, 16:42)
per sesis metus universitete skaityt neismokot?  mirksiukas.gif
cia tas pats tinklinis marketingas, tik NONI tinkle sukasi didesni pinigai  mirksiukas.gif

Ta prasme brangesnės prekės? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(NiekoTokio @ 2009 04 10, 14:55)
Ta prasme brangesnės prekės? smile.gif

noni sultys...Kas tai? kiek suprantu, butelis 200 Lt, platintojui lieka 60 Lt rolleyes.gif
Atsakyti
Laba diena,siulau Moterims merginoms,uzsiimti idomia veikla kuria esu patenkinta,tiek uzdarbio galimybe ,bei aktyvumu uzdirbti nesunkiai:)
Tai UAB"FM GROUP"Kvepalu kompanija,parfumerijos sritis tiek vyrams tiek moterims tiek jaunimui.
Norincias registruotis jau dabar rasykit man i AZ:) nemokamai registracija internetu,bustine Vilniuje...didesne informacija suzinosite parase man zinute .
Atsakyti
Laisvalaikiu dirbu kompiuteriu: smile.gif

1. Nesudėtingas vizitines;
2. Visokius menus (meniškai perkurtas foto, pagražintus laiškus, ...); cool.gif
3. Surenku teksta kompiuteriu.

4. Anksčiau - sukėlinejau info iš vienos www į kitą www (informacinės internetinės svetainės);
5. Buvau forumo moderatore ir svetaines tvarkytoja (nesudetingi info ikelimai ir pan.)
6. Apie 2 metus platinau AVON kosmetiką. (emigravus i UK, ir toliau mielai pati uzsisakau si bei ta, nors nebe konsultante).

Visa tai man labai patinka ir patiko daryti.
Mielai padraugauju su kompiuteriu ir toliau.
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo p Raganyte: 11 balandžio 2009 - 04:01