Įkraunama...
Įkraunama...

Papildomas darbas

QUOTE(inga0407 @ 2009 05 06, 13:11)

Žiūriu dar neužblokavo... smile.gif

Aš tai geriau paplatinsiu nei palyginsiu ką nors smile.gif
Atsakyti
QUOTE(NiekoTokio @ 2009 05 06, 10:41)
Dėl Amway, akd neapsimoka dabar lyst nesutinku, nes kaip tik, daug žmonių netekę darbo arba bijo, kad gali greit netekt. tai jiems Amway savotiškas išsigelbėjimas. Tik jie kartais gali pristatinėdami produktą pripasakoti nebūtų dalykų. Čia jau nei viena kompanija nuo to neapsaugota. O usidirbt visada Amway gali, nes kiekvienas turime draugų, klasiokų, giminų, grupiokų ar kažko panašaus, kurie neturi pažįstamų platintojų, konsultantų. Todėl visada nevėlu pradėt. smile.gif
Papildyta:

O kiek laiko per dieną skiriate kursinio rašymui? smile.gif Man geriau pabūt su pusantrų metų sūnumi tas kelias valandas, kol būnu namie ir nedirbu, nei sėdėt prie kompo dar papildomai ir rašyt kažkam už 100 Lt. kursinį visus vakarus smile.gif
Papildyta:
O tokius tikrai galėtų trint moderatoriai. :)Man tik įdomu ar būna daug susigundančių tokiais skelbimais? Prisipažinkit... smile.gif Kitas klausimas ar nueina pavedimas be gavėjo pavardės ir vardo parašius tik sąskaitą?

Visiskai teisingai, daugybe draugu, klasioku ir giminiu, neteke darbo, tad pinigelius skaiciuoja, o Amway - pripazinkit, gal ir geri (nebandziau visko, neteigsiu nieko), bet gana brangus produktai... smile.gif As siam momentui emiausi priesingos strategijos - platinu tai, kas pigu, taupantiems, kadangi zinau, kokie zmones sukasi aplink mane, ir man puikiai sekasi smile.gif Jokiu budu Jusu nekritikuoju, bet gi kiekvienam savo nisa, kas pirks, jei visi busim tik vienos firmos produktu platintojais? smile.gif
Yra kas raso visa kursini uz 100 lt, yra kas raso 60 lapu diplomini min po 25 lt uz lapa, ir is praktikos zinau, kad klientu randa abi kategorijos smile.gif Vieni paraso kursini per savaite, kiti - visa diplomini per savaite... Tad cia kaip kam... O sunaus as dar neturiu, tad ir dirbu, kad kai noresiu su juo (busimuoju) pabut, gyvenimas jau butu iki ausu aprupintas smile.gif
O kas su tom saskaitom, tai drinks_cheers.gif Jau norisi issaudyt visus... Na, atvirai, kas nors, parodykit bent kelis taip "uzdirbtus" litus??!! doh.gif Gal tada ir patikesiu... biggrin.gif
Atsakyti
Nu jau virsune pinigu plovimas su tom saskaitom.. idomu ar atsiranda tikinciu tuo? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(NiekoTokio @ 2009 05 06, 09:41)
Dėl Amway, akd neapsimoka dabar lyst nesutinku, nes kaip tik, daug žmonių netekę darbo arba bijo, kad gali greit netekt.
Papildyta:

nei sėdėt prie kompo dar papildomai ir rašyt kažkam už 100 Lt. kursinį visus vakarus smile.gif
Papildyta:

O jus isivaizduojat, kad tie dauguma zmoniu kurie neteke darbo arba bijo netekti turi dauguma draugu kurie dirba ir gali leisti pinigus bet kam? As pati platinau, kaip jau minejau. Ir tikrai galiu pasakyti, kad pirkimas sumazejes. Tie kurie perka ir zino kas tai per daiktas, tai ir toliau perka, o nauju zmoniu surasti, oi kaip sunku ax.gif Tai isvis naujam zmogui pradejus kazka tai platint tikrai neapsimoka...
O del kursiniu.. Pasedejau kelis vakarus ilgiau, gavau 300 Lt paskutini karta.. Jei tokie kursiniai 4 per menesi, visai normaliai iseina smile.gif
Bet siaip visi budai uzsidirbti yra geri, svarbu dirbti smile.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(sauliuxxx @ 2009 05 06, 19:05)
As siam momentui emiausi priesingos strategijos - platinu tai, kas pigu, taupantiems, kadangi zinau, kokie zmones sukasi aplink mane, ir man puikiai sekasi smile.gif

O ką platinat?

QUOTE(sauliuxxx @ 2009 05 06, 19:05)
gyvenimas jau butu iki ausu aprupintas  smile.gif

Tikiuosi, kad Jūs tiksliai žinot kiek pinigų yra tas "iki ausų aprūpintas"... smile.gif 100 000 EUR, 1 000 000 EUR ar daugiau? smile.gif Per kiek laiko tai planuojat pasiekti?

QUOTE(Skinte @ 2009 05 06, 22:58)
O jus isivaizduojat, kad tie dauguma zmoniu kurie neteke darbo arba bijo netekti turi dauguma draugu kurie dirba ir gali leisti pinigus bet kam?

o aš kažkaip ir nesitikiu šiemet užsidirbt po 10 000 Lt į mėnesį iš amway. Bet po poros metų, kai kiti jau pradės pirkt, draugai, artimieji ir prijaučiantys jau žinos, kad aš platinu šią produkcijąsmile.gif Juk tai tinklinis marketingas, o ne kioskas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NiekoTokio: 07 gegužės 2009 - 07:57
QUOTE(NiekoTokio @ 2009 05 07, 09:57)
O ką platinat?
Tikiuosi, kad Jūs tiksliai žinot kiek pinigų yra tas "iki ausų aprūpintas"... smile.gif 100 000 EUR, 1 000 000 EUR ar daugiau? smile.gif Per kiek laiko tai planuojat pasiekti?

Papildomai uzsiimu FM Group kvepalais 4u.gif
Taip, as tiksliai zinau, kiek man reikia, kada ir kaip tai padaryti. Mano poreikiai nera su desimtimis nuliuku, priesingai, labai realus smile.gif Kol kas viskas einasi pagal plana biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sauliuxxx @ 2009 05 07, 11:51)
Papildomai uzsiimu FM Group kvepalais 4u.gif
Taip, as tiksliai zinau, kiek man reikia, kada ir kaip tai padaryti. Mano poreikiai nera su desimtimis nuliuku, priesingai, labai realus smile.gif Kol kas viskas einasi pagal plana  biggrin.gif

Mano poreikia iirgi realūs:) Tik atlyginimas juokingas smile.gif Tai ir kuriu įvairius planus kaip gaut daugiau smile.gif
Atsakyti
O kiek laiko per dieną skiriate kursinio rašymui? smile.gif Man geriau pabūt su pusantrų metų sūnumi tas kelias valandas, kol būnu namie ir nedirbu, nei sėdėt prie kompo dar papildomai ir rašyt kažkam už 100 Lt. kursinį visus vakarus smile.gif
Papildyta:

uz tiek net temos nepaklausiu. mirksiukas.gif
O rasau vakarais po pora valandu.
Papildyta:
QUOTE(Skinte @ 2009 05 06, 22:58)
O del kursiniu.. Pasedejau kelis vakarus ilgiau, gavau 300 Lt paskutini karta.. Jei tokie kursiniai 4 per menesi, visai normaliai iseina smile.gif
Bet siaip visi budai uzsidirbti yra geri, svarbu dirbti smile.gif  drinks_cheers.gif

O as paskutini rasiau uz 250 lt. Ziuriu per maza mano kaina.....be tiek to...vistiek daugiau kaip pora kursiniu net neimu.
Ir jei tik tureciau daugiau laiko, norinciu yra su kaupu, bet laiko zero.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fuksė: 07 gegužės 2009 - 14:17
Papildomai dirbu. Daug ir krupščiai dirbu.
Mezgu virbalais.
Atsakyti
QUOTE(NiekoTokio @ 2009 05 07, 14:08)
Mano poreikia iirgi realūs:) Tik atlyginimas juokingas smile.gif Tai ir kuriu įvairius planus kaip gaut daugiau smile.gif

Vat vat, amzinoji problema drinks_cheers.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(NiekoTokio @ 2009 05 07, 12:08)
Mano poreikia iirgi realūs:) Tik atlyginimas juokingas smile.gif

Liaudies ismintis sako ( biggrin.gif ) - gyvenimas liudnas. Gerai, kad bent atlyginimas juokingas.
Atsakyti
QUOTE(KibirVibir @ 2009 05 08, 18:19)
Liaudies ismintis sako (  biggrin.gif  ) - gyvenimas liudnas. Gerai, kad bent atlyginimas juokingas.

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif išmintingi tautiečiai, tikrai clap_1.gif
Atsakyti