Polo Ralph Lauren mergaitėms, trys spalvos 

taure212@gmail.com
Kokia nereli striukytė😍 tik $47.49. Trys spalvos
taure212@gmail.com
Jei reik tikrai siltos, geriau specializuotose parduotuvese dairytis, tokiose kaip backcountry pvz. Arba Landsend, LLBean.
Ačiū. Reikia labai šiltos, kai būna apie -20
QUOTE(Madam V @ 2018 10 15, 22:47)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Gafsa" data-cid="72232571" data-time="1539590698"><div><p>Jei reik tikrai siltos, geriau specializuotose parduotuvese dairytis, tokiose kaip backcountry pvz. Arba Landsend, LLBean.</p></div></blockquote><p></p><p>Ačiū. Reikia labai šiltos, kai būna apie -20
</p>

Ir aš tokios ieškau

Ir aš tokios ieškau
. Gal daug kam aktualu šalčiai artėja. Sako bus šalta žiema šiemet. Ji užmatysit kuri kokį gera pasiūlymą , būkit geros pasidalinkite nuoroda
Labas rytas Renkuosi paltą iš Landsend. Rašo iki - 30. Tai gal bus šiltas. Gal kas turit striukę, paltą iš Landsend? Padekit su dydžiais, please
QUOTE(Madam V @ 2018 10 16, 09:39)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="SeaWave" data-cid="72233413" data-time="1539666830"><div><p>Ir aš tokios ieškau
. Gal daug kam aktualu šalčiai artėja. Sako bus šalta žiema šiemet. Ji užmatysit kuri kokį gera pasiūlymą , būkit geros pasidalinkite nuoroda
</p></div></blockquote><p></p><p><span>Labas rytas </span>
<span> Renkuosi paltą iš Landsend. Rašo iki - 30. Tai gal bus šiltas. Gal kas turit striukę, paltą iš Landsend? Padekit su dydžiais, please </span>
<span> </span></p>

Turiu sita paltuka M dydzii, nors LT nesioju L dydi. Jis man net laisvokas, bet cia toks stilius. Labai grazus paltukas, lengvas bet siltas
nuoroda
Drabužiai medikams daug spalvų, įvairių piešinių.
Labai laukiame prisijungiančių
taure212@gmail.com
http://www.uniformad...sale=y&navbar=6