QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 05 08, 23:51)
Drauge sake, kad ji ne sekso stakles, paskui stebejosi, kad su ja gyveni nenoriu. Na kam reikalinga tokia, kuri tik save mato?
Kaimyne gali taip galvoti: "as kaimyne, noriu kvieciuosi kaimyna, o nenoriu - tegu pas save sedi - kas jis man?" tam ir yra kaimyne - atskiras zmogus
Taip ir jus nezinot, ka reiskia priklausyti kitam...
Keista, kad stebejosi

man siaip irgi tokio vyro nereiktu, nejau ir jus nustebsit?

Kam toks vyras?
As tik nesuprantu, kodel jus stebites, kad jusu zmonai kyla suicidiniu minciu. Tai pasekme tokio smurto ir prievartos.
Tai mes visi atskiri zmones, jei ka
Ne nezinau, bet tokio poreikio neturiu kazkam priklausyti, nes esu laisvas zmogus ir priklausau sau

ir man meile - tai primiausia zmogaus paleidimas,buvimas kartu, tik tada kai abu nori buti kartu, kai ju keliai siame gyvenime sutampa, tikslai ir t.t.
Tik 2 laisvi zmones gali patirti meile, visa kita tai tik kaprizu, instinktu ir t.t. tenkinimas.
Meile nera reikalavimas kazko is zmogaus, tai leidimas zmogui buti toks, koks yra, nemelavimas, nei sau , nei jam, atvirksciai tai saves savo begaliniu noru suvaldymas del kito, jei to reikia, o ne reikalavimas tuos norus tenkinti...nupirk kailinius, jei myli, duok, jei mylim, nupirk masina, jei myli, nupirk kleione jei myli...kokia cia meile? cia prostitucija ir tiek.kaip tame anekdote ats*** tagda kupliu ar ne?
Manau jums kazkokia ziauriai sunki vaikyste buvo, tai dabar moteryse ieksot mamos, tos kuri visada viska suteikia, besalygiskai, nes tik mama kazka daugiau gali del vaiku, nors ir tai ne kiekviena. Jumyse tas uztrigo, nesat ismyletas ir nesat laimingas visa gyvenima, save zalojates, vietoj to kad rastumet budu, kaip tai sipresti ir tobuleti ir randat panasiu i save kompleksuotu, nemylinciu saves moteru, paskui stebites, ir kas tai ex pasidare, ko ji taip elegsi, kad ir kaip jai dabar butu blogai, jai tikrai daug geriau kuo toliau nuo jusu , nes jei jus taip ir gyvenime snekat, jus smugdot tolyn i degradacija zmones. Taip uz pagrinda galima imti sventuma, tai ka jus sakot, saves atsisakymas ir visiska atsidavima, bet, manau, jums iki sventumo labai toli, o ir sekso reiktu is vsi atsakyti
sakot einat situo keliu?
Viešpatie, padaryk mane
savosios ramybės pasiuntiniu
ir leisk man nešti
meilę, kur siaučia neapykanta;
santaiką, kur vyrauja barniai;
vienybę, kur yra skilimas;
tikėjimą, kur kankina abejonės;
tiesą, kur viešpatauja klaida;
viltį, kur braunasi nusiminimas;
džiaugsmą, kur slegia liūdesys;
šviesą, kur užgulusios tamsybės.