Įkraunama...
Įkraunama...

Gailiuosi, kad ištekėjau...

QUOTE(cambala @ 2018 05 10, 16:16)
Tu nors parodyk viena nari forume ( aisku apart tavo draugikes hiensiknes, tokios kaip tu, ubuntu), kuriens idomios musu rietenos😂😂. Juk tu kvaile, nebesugebi valdytis ir tiek, o as tave vis erzinu tongue.gif

nu žinok net paaugliui pabostų tas vienas ir tas pats, net tas (dar nesubrendęs žmogus) susirastų jau įdomesnį užsiėmimą ar imtų diskutuoti su kitu nariu, pamiršdamas tą, kurį neva tik erzino tyčia.
Tu netokia. Tu neerzini, tu tuo gyveni. Tu tai darai metais. Kai Ubuntu paliko netgi forumą, tu vos ne kasdien ją prisimindavai ir rašydavai apie ją. Tu liguista. Nenormali. Tu vargšas žmogus, bet matau, kad tu nenusipelnei kitokia būti. Čia grynai likimo bausmė, tu tą užsitarnavai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 10 gegužės 2018 - 15:40
QUOTE(lutuke123 @ 2018 05 10, 11:59)
Nu ir nafig toks vyras reikalingas?

Na ir puiku, nereikia vyro, galetum sedet namuose ir laukti is Tailando sugristancios bobos. Kadangi labai gerai zinai moters poreikius, tai jau galetum kaip eksperte profesionaliai suteikti malonumus.
O normalus vyras tai tikrai susirastu kita. Tamstai liktu tik tie kur geresniu moteru nesuranda.

Nesi turtuole, myletis neduodi... Cia kaip prastas automobilis, kuris nei grazus nei vaziuoja kada reikia
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 05 10, 16:40)
nu žinok net paaugliui pabostų tas vienas ir tas pats, net tas (dar nesubrendęs žmogus) susirastų jau įdomesnį užsiėmimą ar imtų diskutuoti su kitu nariu, pamiršdamas tą, kurį neva tik erzino tyčia.
Tu netokia. Tu neerzini, tu tuo gyveni. Tu tai darai metais. Kai Ubuntu paliko netgi forumą, tu vos ne kasdien ją prisimindavai ir rašydavai apie ją. Tu liguista. Nenormali. Tu vargšas žmogus, bet matau, kad tu nenusipelnei kitokia būti. Čia grynai likimo bausmė, tu tą užsitarnavai smile.gif

Tai parodei nirs viena nari, kuri musu rietenos domina? Laikas prisipazint, menkaverte, kad esi bausiai nervine, nes nukirpti tau sparneliai tongue.gif .
Ubuntu ubuntu...O tu metu metais dedies ubuntu advokate...😂😂. Savo rysi iziuri, lelia?
Gi zinai, kad pas mane fantazija neissemiama? mirksiukas.gif
Kuo daugiau rasysi - tuo daugiau erzinsiu ax.gif . Nes tu kvaisike.
Atsakyti
QUOTE(GAILE* @ 2018 05 10, 16:27)
<p>Nusisneki lutuke. Nenorejai tai ir neradai laiko. Issisukinejimas ta visa buitis ir zindymas. Tiesiog tau pofig buvo judvieju intymumas ir nesistengei net del to</p>

Nu jei norite galite ir taip sakyti, aisku, man vaikai tuo metu buvo svarbiau , nei intymus gyvenimas, kazkaip nesinorejo zinote vaiku palikti alkanu, nepriziuretu, tam kad pasimylet, o miegotama myletis negaliu, prie vaiku irgi negaliu, kaip nekurios. Taip tuo metu man vaikai buvo prioritetas, tik sakau, kaip yra, jei reiktu viska pakartoti, daryciau viska ta pat, nes dariau, tai kas man atrode ir tebeatrodo teisinga. Buitis pas mane buvo minimali, kiek butina pavalgymui sau ir vaikams, ir kad dar praeiti kambari butu galima lotuliukas.gif
Ir dar kazkam stengtis tikrai nebebuvo nei noro, nei energijos. Cia jau tokiose periodose vyrai turi stengtis sioje srityje, ne moterys:lol:
Bet ir dabar man truksta pasimylejimo, kada myletis, vis dar beveik tik naktys su retom isimtim lotuliukas.gif lieka, prie vaiku irgi mes matote neprate lotuliukas.gif O smagiausia butu ryte, diena, nu bet dirbam dienom, ryte su vaikais kartu iseinu i darba, vyras dar anksciau. Tai kada to laiko rasti kokybiskam pasimylejimui, ne bet kokiam??
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 10 gegužės 2018 - 18:24
QUOTE(lutuke123 @ 2018 05 10, 18:10)
Tai kada to laiko rasti kokybiskam pasimylejimui, ne bet kokiam??

Gal tada ir istisai badaukit, jei kasdien negalit suruosti iskilmingu kokybisku pietu ir vakarienes
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 05 10, 17:04)
Na ir puiku, nereikia vyro, galetum sedet namuose ir laukti is Tailando sugristancios bobos. Kadangi labai gerai zinai moters poreikius, tai jau galetum kaip eksperte profesionaliai suteikti malonumus.
O normalus vyras tai tikrai susirastu kita. Tamstai liktu tik tie kur geresniu moteru nesuranda.
Nesi turtuole, myletis neduodi... Cia kaip prastas automobilis, kuris nei grazus nei vaziuoja kada reikia

Ne bet kokio vyro, o TOKIO.
Normalus vyrai moka buti istikimi, moka islaukti ir moka susivaldyti, kitokio man ir neriektu, kuris kaip gyvuliukas rujojimui neatsispirtu. mirksiukas.gif

Nu taip ir dar ne grazuole, kaip ten cambala sake su nuzilusiom saknim, isblukusi, dar ir be silikonu lotuliukas.gif o va vyras vis tiek myli, nesuprast Jums to, oi nesuprast, ir kas per viens ta meile yr...Siaip mano vyras jauciu pakrauptu, cia jusu mintis perskaites, apie pasimylejima miegant ar prie vaiku, yra dar znokit padoriu vyru mirksiukas.gif ir tikrai jam nebutu problema susirasti is vis net ieskti vyrams tokio amziaus nereikia, pacius graibsto lotuliukas.gif
Matot jusu beda, kad i zmones, kaip i daiktus ziurit, del to ir nesusisnekesim tikriausiai niekada. O kaip jus ziurit i pvz poras, kur veinas invalidas ir susituokai ir gyvena is vis ne tik kad kartais nevaziuoja ta masina, bet dar ir nuolat stumdyt reikia...
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 05 10, 19:13)
Gal tada ir istisai badaukit, jei kasdien negalit suruosti iskilmingu kokybisku pietu ir vakarienes

Deja negalim, vyras per toli nuo namu dirba, tikrai pe rpietus nespetume susitikti, lieka naktys ir savaitgaliai, savaitgali irgi diena vaikai gi namie, tai va lieka vis tiek tik naktys, kaip beskaiciuosi, o kol vaikai uzmiega daznai ir mes uzmiegam lotuliukas.gif
Ir Tikrai ne mums vieniem taip, tie ,kas augina vaikus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 05 10, 18:18)
Siaip mano vyras jauciu pakrauptu, cia jusu mintis perskaites, apie pasimylejima miegant

Siaures Korejos gyventojai irgi nustemba , kad kitur jiems nereikia badauti, kaip pas "vada".
Vargsai

Jus baisus zmogus Ubunte, kazkokia sektante, bet nieko, su manimi pakeistumet religija.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 05 10, 19:22)
Siaures Korejos gyventojai irgi nustemba , kad kitur jiems nereikia badauti, kaip pas "vada".
Vargsai

Jus baisus zmogus Ubunte, kazkokia sektante, bet nieko, su manimi pakeistumet religija.

lotuliukas.gif kad as is vis jokios religijos nepropaguoju, o ir vyro uzrakinto nelaikau namie , taigi zino, koks pasaulis, kokios galimybes, kodel Jus taip kitus zmones nuvertinat??Kiekvienas gi renkames, net nuo jusu gi zmona pabego, nors daret visokiariopa spaudima, o as vyro is vis nelaikau, jokia santazu, jokio diktato, paprasciausiai meile, su myllimu zmogum, zinokit gera. mirksiukas.gif
Siuliau pasidomekit tantriniu sesku ten beveik istisinis susilaikymas ir labai daug zmoniu tuo uzsiimanciu mirksiukas.gif
Jus kaip is menulio kartais nukrites, nesuvokiat, kad kiti zmones renkasi kitus dalykus ir jei negali pasimyleti zmoniskai, neprievartauja vieni kitu, o susilaiko, tai zinokit visiskai nieko baisaus , organas nenukris lotuliukas.gif mirksiukas.gif
zmogus nera kazkoks daiktas, nera kazkokia bakterija nesivaldanti, viska reikia valdyti savyje ir geismus, ir emociju israiska, kalba, judesius ir t.t. ar tai jums svetima, kur tempia koks instinktas ten ir begat?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 10 gegužės 2018 - 18:30
QUOTE(lutuke123 @ 2018 05 10, 18:29)
paprasciausiai meile, su myllimu zmogum, zinokit gera.

Tai kad jus savo vyro neemylit, jus net nesuprantat ka ta zodis reiskia. Jus tik egoizma suvokiat ir savo malonumus. Vyrui nera kuo dziaugtis, nebent sussiranda sviezienos
Atsakyti

Nu jei norite galite ir taip sakyti, aisku, man vaikai tuo metu buvo svarbiau , nei intymus gyvenimas, kazkaip nesinorejo zinote vaiku palikti alkanu, nepriziuretu, tam kad pasimylet, o miegotama myletis negaliu, prie vaiku irgi negaliu, kaip nekurios. Taip tuo metu man vaikai buvo prioritetas, tik sakau, kaip yra, jei reiktu viska pakartoti, daryciau viska ta pat, nes dariau, tai kas man atrode ir tebeatrodo teisinga. Buitis pas mane buvo minimali, kiek butina pavalgymui sau ir vaikams, ir kad dar praeiti kambari butu galima lotuliukas.gif
Ir dar kazkam stengtis tikrai nebebuvo nei noro, nei energijos. Cia jau tokiose periodose vyrai turi stengtis sioje srityje, ne moterys:lol:
Bet ir dabar man truksta pasimylejimo, kada myletis, vis dar beveik tik naktys su retom isimtim lotuliukas.giflieka, prie vaiku irgi mes matote neprate lotuliukas.gifO smagiausia butu ryte, diena, nu bet dirbam dienom, ryte su vaikais kartu iseinu i darba, vyras dar anksciau. Tai kada to laiko rasti kokybiskam pasimylejimui, ne bet kokiam??

Paaiskink kaip nukentetu vaikai, jei pora kartų i savaite po pusvalandi skirtum pasimylejimui su vyru? Turbut mirtu is bado

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 05 10, 19:32)
Tai kad jus savo vyro neemylit, jus net nesuprantat ka ta zodis reiskia. Jus tik egoizma suvokiat ir savo malonumus. Vyrui nera kuo dziaugtis, nebent sussiranda sviezienos

galvokit, ka norit ar man gaila? lotuliukas.gif

Tik klausimas, o Jums meile kas ne instinkto patenkinimas? kas labiau myli ar kai Jums zmona duoda, ar kaiJus duodat jai ramybe, kai ji nenori? ar tik Jums turi pataikauti ir teikti malonumus?
Atsakyti

Juokingas tas kai kuriu moteru amzinas dangstymasis vaikais. Visame kame. Idomu kuo dangstosi kai vaikai uzauga?

Atsakyti