Įkraunama...
Įkraunama...

Gailiuosi, kad ištekėjau...

Dar norejau paklausti, o kodel jus is vis su tuo vyru gyvenat kartu? jei taip saziningai? ir ar kada nors manet, kad ji mylit ir net neabejojot tuom?

 

Ar kada nors maniau, kad jį myliu? Manau, kad taip. Pirmus metus, kai dar draugavom. Tiesa, tada irgi nebuvo jausmo, kad negalėčiau be jo gyventi, tiesiog toks milžiniškas saugumo jausmas. Pamenu, prieš jį turėjau tokį labai pavydų pavėpusį draugą, jis visad burbuliavo, kad kažkur einu (net jei tai su mokslais, užklasine veikla susiję), stabdė, o pats tik namie sėdėjo, niekuo nesidomėjo. Tai mano vyras man buvo toooks atradimas - nepavydus, visur ledžia eiti, reikštis, dalyvauti, pats turi savo domėjimosi sričių, tikrai sėmkių prie laiptinės negliaudė. Tas labai sužavėjo. Galėjau būti savimi! Ir dar jis buvo toks ramus, santūrus, kantrus o aš temperamentinga, aštresnio charakterio, staigi. Viską inicijavau - nuo pirmų pasimatymų iki pirmų kartų. Jam net galva sukosi nuo mano "karštumo" (jis tą dažnai kartojo, ir iki šiol kartais pasako), vos spėjo iš paskos. Man patiko tas jausmas, kad aš čia visko centras, kad aš valdau situaciją, viskas vyksta pagal mane, jam belieka manimi žavėtis. Dar mano šeima jį tiesiog įsimylėjo, tuoj tapo kaip sūnus. Ir buvo pakrikštytas tobulu žentu, nes jis, matyt, atstovavo viską, ko mano mama negavo iš savo vyro, mano tėvo - perspektyvus specialistas, santūrus, ramus, nuspėjamas, gerai išauklėtas, tvarkingas, viskas pagal planą, su juo šita padraika dukra jau tikrai nepražus.

 

Ir iš tiesų to ir bijau, kad be vyro pražūsiu. Aš juk nuo 17 m. viena nebuvau, nežinau, kaip vienai tvarkytis su buitimi, mokesčiais, visokiais reikalais, kuriais jis dabar rūpinasi. Tikrai atvirai prisipažinsiu - nežinau, kaip veikia realus pasaulis (ta prasme aš irgi moku sąskaitas, vaikštau gatvėse, bet čia ne apie tai, o apie visumą, kai žinai, kad viskuo pasirūpinta). Aš tik matau tą pasaulį iš šono, o pati kaip auksiniame narvelyje jaučiuosi. Nežinau, ką reiškia, kai kas nors darbuose nenusiseka, grįžti namo viena, verki ir nėra kam tave paguosti, kam pasakyti, kad viskas bus gerai. Bijau, kad beveik pusę gyvenimo praleidusi su vyru, nemokėsiu būti viena, nugrimsiu į depresiją. Bijau, kad nesusirasiu kito vyro ir gailėsiuosi, kad nesusilaukiau vaikų. Dar bijau, kad tas kitas gali būti toks prastas variantas, kad visą gyvenimą gedėsiu savo pamesto gero gyvenimo (mama vaikystėj vis pasakojo istoriją apie pažįstamą moterį, kuri paliko gerą vyrą vardan aistros kitam, ir po to, palikta viena su vaiku, mirė anksti nuo vėžio).

 

Nes kokie tipažai dabar mane traukia? Visi menininkai. Tikrai ne kokie nors pašlemėkai latrai bohemčikai, jie taip pat intravertiški, irgi man duodantys dominuoti pokalbyje ir šiaip užleidžiantys rampos šviesą, bet vis dėlto labai ambicingi, susitelkę į karjeras, vienaip ar kitaip su didesniu ego. Manasis, kaip žinia, irgi nemažas. Tai galvoju, kaip tie ego kartu sugyventų, kaip ten viskas atrodytų realybėje.

 

Bet ko tikrai norėčiau, tai jaustis Moterimi. Kad mane suviliotų, kad galėčiau būti silpna. Ne šiaip buityje ar finansuose (kaip dabar yra), bet kaip moteris, būti jautri, jausminga, netgi silpna. Nes dabar mano ne tik libido didesnis už vyro, bet ir visa energetika. Jis tiesiog jos nepaveža, todėl energetiniu požiūriu esame susikeitę vyriškais-moteriškais vaidmenimis. Jam arba pasidaro baugu ir jis atsitraukia (jei būna aštresni momentai), arba nuginkluotas žiūri. Sakoma, kad tango šoka dviese, tai pas mus jį šoka vienas - aš. 

 

Todėl sunkiai įsivaizduoju vaiką su juo. Pvz, gimdymo metu aš jaudinčiausi, kad jis neatlaikytų, kad jis per silpnas būti šalia, turbūt net nenorėčiau, kad dalyvautų. Kaip ir neįsivaizduoju paties laukimosi proceso, kaip jis man glosto pilvą... Man tai taip nenatūralu kažkodėl. Tarsi mano brolis man glostytų pilvą. Aš įsivaizduoju, kad nėštumo metu norėčiau būti apgaubta vyriška stiprybe ir pats vaiko pradėjimas būtų kažkokioj dvasinėj bendrystėj, vieningume. O pas mus tokia kambariokų bendrystė. Kaip ir visas mūsų poros žavesys paremtas tieisog dviejų žmonių draugyste, bet ne vyro ir moters meile. 

 

Žodžiu, bijau realaus gyvenimo. Ir drauge jo noriu, nes dabar tarsi negyvenu, o tik repetuoju. Norėčiau pabandyti pagyventi "ant savęs". Tik kas jei nenusiseks? Matyt, savivertės problemos.

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 05 23, 18:52)
O kokia tavo pareigybe?

aš esu vadovė smile.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2018 05 23, 18:17)
Nusiramink 4u.gif , niekam neidomu ka tu dirbi.

Aimejai žiauriai įdomu
Papildyta:
QUOTE(Aimeja @ 2018 05 23, 19:09)
Ojetau kaip tu nervuojiesi. biggrin.gif
Jau taip matyt pataikom i skaudzia vieta, kad keli puslapiai vis stengiesi irodyti, kaip puikiai gyveni, kokie geri santykiai su vyru abiems sedint internete. As gi juokais tave paerzinu. O tavo reakcija daug ka pasako.
Papildyta:

Tai tu apsispresk. Ka tik neseniai tvirtinai jog mano santykiai kaip tik geri poroje, o dabar jau blogi. Tai kaip cia yra dabar?  blink.gif  biggrin.gif

Vaidenasi.
Aš suprantu vieną dalyką, kad jei aš nereaguosiu arba pasiųsiu nakur (toli toli), pokalbiai užsibaigs, šis forumas apskritai numirs, nes siusi miusi temos manęs niekada nedomino, be to jos mažai aktyvios jau. Tai aš palaikau pokalbį tiesiog ir net patį forumą iš tiesų, ir labai gerą darbą darau, cambala nuo vienišumo neprotėja smile.gif

Tada aš tave vargšę paguodžiau, bet dabar rimtai sakau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 05 23, 22:04)
aš esu vadovė smile.gif

biggrin.gif vadove nei bum bum nezinanti istatymu. Nebent vadovauji tik sau, vyrui ir ciucikui. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(m.s. @ 2018 05 23, 19:38)

o ar neištvertumėt be sekso tada su kitais? nu gal kažkaip užtektų tik vyro, visgi jam mėnesinių nebūna ir t.t. biggrin.gif o tiesiog sielos draugų iš pašalies susirastumėt. Juk ir per kompus bendrauti daug galima. Jei žiūrėjote tą lietuvišką filmą Giminės, tai pamenat gal, kad net vyresnio amžiaus ta amerikietė Ela berods su tuo Antanu bendravo, kalbėjo, susirašinėjo, žmona pavydėjo smile.gif
Yra juk būdų. Jei jau tas jūsų vyras dūsauja, bet paleisti nenori, o ir tėvas matomai visai geras būtų, tai ir nepurkštaukit gal. Plius o kaip draugės menininkės moterys? Daugiau į jas orientuokitės ir bus gerai. O su vyru kiek įmanoma sąlyčio taškų vistiek ieškokite.
Šiaip galbūt jūs pati mažai su juo dirbote, mažai šlifavotės, o tą reikia daryti nuolat. Kažin ar po truputį atverinėjot jam meno pasaulį, mažais žingsniukais ar tik reikalavote, kad iš karto būtų tobulas?
Papildyta:
QUOTE(Aimeja @ 2018 05 23, 21:10)
biggrin.gif vadove nei bum bum nezinanti istatymu. Nebent vadovauji tik sau, vyrui ir ciucikui.  biggrin.gif

o tu kas, tik valytoja turbūt, nes nežinai, kad būna tokių darbo vietų, kur įdarbinama įvairiais būdais ne tik tais tradicianiais kai ptu įsivaizduoji biggrin.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 05 23, 22:04)
Aš suprantu vieną dalyką, kad jei aš nereaguosiu arba pasiųsiu nakur (toli toli), pokalbiai užsibaigs, šis forumas apskritai numirs, nes siusi miusi temos manęs niekada nedomino, be to jos mažai aktyvios jau. Tai aš palaikau pokalbį tiesiog ir net patį forumą iš tiesų, ir labai gerą darbą darau, cambala nuo vienišumo neprotėja smile.gif

Forumo gelbetoja tiesiog. biggrin.gif Panasu, kad tau labiausiai is visu reikia sito forumo, nes liktum tikrai vienisa. Realybeje gi niekas su tavim nebendrauja. Ka veiktum vaziuodama i restorana? Beprasmes taptu keliones. verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aimeja: 23 gegužės 2018 - 20:18
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 05 23, 18:52)
Man tai idomus darbai nariu. Siaip SM yra nuo kasininkiu iki mokslo daktariu, bet jei zinai profesija, tada zinai, kad tam tikromis temomis ju nuomone vertingesne.



Man tai neidomus. Ir taip matosi, kad kokia Moonte ar Nakvisa ne apie molio triobas kaip ubunte alsvajoja. Tai daug pasako apue zmogu, ka jis pasiekes. Nesvarbu kokia profesija .
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2018 05 23, 21:04)
aš esu vadovė

Dabar zinok rimtai kalbu - as nemaciau gyvenime nei vieno vadovo, kuris girtusi savo pareigomis.
Nu nes jie vadovai. Ir taip visi zino.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2018 05 23, 21:04)

Aš suprantu vieną dalyką, kad jei aš nereaguosiu arba pasiųsiu nakur (toli toli), pokalbiai užsibaigs, šis forumas apskritai numirs,

O tai kaip paaiskunsi ta dalyka, kai tave ismete is forumo ankstyva pavasari? Juk zinai, kad uz tavo bjaurastis tongue.gif .
Ir kiti gi supranta.
Buvo tada ramu be taves, isteriskai nelakstei paskui kiekvieba nare, kuri tave pamyne.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2018 05 23, 21:12)


o tu kas, tik valytoja turbūt, nes nežinai, kad būna tokių darbo vietų, kur įdarbinama įvairiais būdais ne tik tais tradicianiais kai ptu įsivaizduoji biggrin.gif  tongue.gif

Va sitas ir panasus i sita tavo postai tik parodo, kad tu nicnieko nenutuoki versle, darbdavystej ir vadovavime.
Atsakyti
QUOTE(m.s. @ 2018 05 23, 19:38)
tada irgi nebuvo jausmo, kad negalėčiau be jo gyventi, tiesiog toks milžiniškas saugumo jausmas.
visur ledžia eiti, reikštis, dalyvauti, pats turi savo domėjimosi sričių, tikrai sėmkių prie laiptinės negliaudė. Tas labai sužavėjo.
Ir iš tiesų to ir bijau, kad be vyro pražūsiu.
Nes kokie tipažai dabar mane traukia? Visi menininkai.
Bet ko tikrai norėčiau, tai jaustis Moterimi. Kad mane suviliotų, kad galėčiau būti silpna.
Tarsi mano brolis man glostytų pilvą. Aš įsivaizduoju, kad nėštumo metu norėčiau būti apgaubta vyriška stiprybe ir pats vaiko pradėjimas būtų kažkokioj dvasinėj bendrystėj, vieningume. O pas mus tokia kambariokų bendrystė. Kaip ir visas mūsų poros žavesys paremtas tieisog dviejų žmonių draugyste, bet ne vyro ir moters meile. 
Žodžiu, bijau realaus gyvenimo. Ir drauge jo noriu, nes dabar tarsi negyvenu, o tik repetuoju. Norėčiau pabandyti pagyventi "ant savęs". Tik kas jei nenusiseks? Matyt, savivertės problemos.</p>

O nenoretumet i kokia astriu pojuciu ir sudetinga kelione? arba jums labai gerai butu rasti kokia stazuote ar kazka uzsienyje laikinai menesiam keliem, kad siek tiek pajaustumet ta savarankiskuma, kad pabutumet atskirai ir kad pajaustumet, kaip butu be vyro ir tuo paciu, kaip ir skirtis nereiktu, o ir vyro gal pasiilgtumet per ta laika. Taip pat butu gerai isvaizuoti kartu kazkur kur reikia fizines istvermes, nes mes moterys stipresnes dvasiskai, vyrai - fiziskai, gal pamatytumet savo vyra kitoj sviesoj. Siaip draugais buti su vyru tai gerai, tik gal jis neturi irgi sansu pasireiksti savo vyriskume, jei buitis labai sutvarkyta, o darbas ne fizinis mirksiukas.gif
Gal su jumis ir su vyru jusu viskas gerai, gal jums per daug nuobodu del per daug gero gyvenimo? siaip zinokit dauguma vyru yra silpnesnes butybes, nei moterys, tik va ,kad jau jo poreikis mazas, tai cia jums sunkiau, nu bet jusu irgi nebus vienodas visa gyvenima, neaisku, kas butu po gimdymo, gal sumazes, gal padides.....
jo sunku apsipresti, kai nori, kad ir avis sveika butu ir vilkas sotus, kazka vis tiek aukojat arba saugumo jausma arba poreiki buti moterim ir tikro gyvenimo, tikros meiles skonio pajautima.
Patarti cia niekas negali, tik pati nuspresit siaip ar taip, tai jusu gyvenimas....
As esu is tu zmoniu, kurie nuolat rizikuoja, ir daug nukentejau del to gyvenime, bet del nieko nesigailiu, bet meile man svarbiausias dalykas, neilysi i kito sirdi ir nepaziuresi, bet man kazkaip saugumo jausmas ar isivaizdavimas, kad negali be to vyro gyventi nesirisa su meile, meile yra meile, tai mano atveju toks geras,siltas jausmas tam zmogui, noras, kad jam viskas butu gerai, kad ir paciam bus sunkiau smile.gif
o siaip is visko ka issaket, tai man labiausiai uzkliuva, kad nenorit vaiku su juo, seniau bent visada sakydavau, kad man tai kaip meiles testas, jei nori vaiku su tuo zmogum, vadinasi myli. Jis ,kaip ir sakiau berods, gali buti genetiskai netinkamas partneris vaikams, ir pasamone jums tai signalizuoja, del to priisgalvojat daug k, nes tos konkrecios infromacijos pasamone negali jums perduoti kitaip, tokia musu ta nuojauta....labai labai keista sis dalykas, nes sakot buitis super aprupinta , saugu , amzius jau kaip ir pats tas ir vaiku nesinori, tai nelabai naturalu..
Atsakyti

o ar neištvertumėt be sekso tada su kitais? nu gal kažkaip užtektų tik vyro, visgi jam mėnesinių nebūna ir t.t. biggrin.gifo tiesiog sielos draugų iš pašalies susirastumėt. Juk ir per kompus bendrauti daug galima. 

Man vyras tą patį siūlė, kai skundžiausi, kad nesusišnekam - susirasti iš pašalies tų sielos draugų. Bet jis nežino kito dalyko - jei žmogus mane traukia dvasiškai, tai iš karto ir seksualinė trauka randasi. Man nėra nieko seksualiau kaip geras gilus pokalbis. Neįdomu net kaip žmogus atrodo, bet jei randam bendrą kalbą, jaučiam viena skito dvasią, susitinka žvilgsniai, galim būti atviri, intelektualiai mane praturtina, jau yra potencialo, kad mane trauks. Su draugėmis kas kita, neturiu labai artimų ryšių, na, bent ne tokių, kad galėčiau iki galo pasidalinti, kas mano galvoje dedasi. 

 

Bėda, kad man tikrai nuobodu su nuosavu vyru. Ir būtent dėl tos intelektualinės-dvasinės dalies. Jis kalba apie dalykus, kurie man neaktualūs, neįdomūs. Pasijuokti gerai, praskaidrina dieną, bet normaliam pokalbiui - sunkiai. Aš savęs klausiu, ar dabartinė aš su juo pradėtų draugauti, jei susitiktų kur nors kabake, ir žinau atsakymą, kad tikrai ne. Tikrai tikrai ne, iš dabartinio taško žiūrint, mes tikrai netaptume pora, be šansų. Tiesą sakant, taip išsiskyriau su savo pauglystės meile, su kuriuo 2 metus buvau pradraugavus. Paklasiau savęs, ar dabartinė(tuometinė) aš būčiau norėjus su juo būti, ir supratau, kad ne. Tada jį palikau. Jis niekaip nesuprato, metus verkšleno į telefoną, nes juk irgi buvo kaip ir taikus žmogus, nieko blogo (kaip ir nieko gero) man nedarė ir aš jam nedariau. Ir širdį man skaudėjo, galvojau, kokia aš negera. Po to nė sekundės nesigailėjau. O po daugelio metų pamačius net Dievui padėkojau už nušvitimą, kad tokios netikusios partijos sau nepasilikau.

 

Tiesa, mano vyras kas kita, tikrai jo nelaikau netikusia partija. Jis yra labai geras specialistas, gerbiamas savo srityje, atletiško sudėjimo, be žalingų įpročių, finansiškai apsirūpinęs, bet ir ne erelis, kad demonstruotųsi, kuklus. Jei būtų kiek aistringesnis, tikrai turėtų galimybę į kokį romaną įsivelti. Bet dabar jam tiesiog nerūpi tokie dalykai. Iš viso jam nelabai rūpi visokios emocijos, dramos, aistros, filosofijos. Jo mintys darbe ir buityje. Jam patinka gyvenimo paprastumas. Nesudėtingi žmonės, nesudėtingi pokalbiai, nesudėtingas gyvenimas, rutina. Jis man neseniai sako: jei ne tu, aš turbūt taip ir gyvenčiau laimingą gyvenimą, net nepagalvočiau, kad ko nors tame gyvenime dar reik ieškoti.

 

Šiaip aš kaip ir suprantu, kodėl mes susitikome ir ką mes veikiame kartu, na, jei žiūrint iš dvasinės perspektyvos. Manau, kad dvasinės raidos kelyje susitikom tam, kad vienas kitą praturtintume. Jis man duoda discipliną, žemės pojūtį, saugumą, aš jam praplečiu jo sąmonę, parodau šešėlinę žmogaus pusę. Bet klausimas, ar jau nesam išsėmę to savo mokymosi iš vienas kito? Gal jau gana? Gal laikas naujoms pamokoms? Nes esu labai pavargusi nuo to nuolatinio DARBO. Aš mūsų santuokoje tikrai dirbu. Jis, man rodos, irgi. Gal jau nusipelnėm gauti kokį atlygį už tai? Pvz, jis žavią jaukią žmonelę, kuri būtų jo ir mano vidurkis. Aš žmogų, kuris praturtintų mano kūrybos horizontus, duotų naujų idėjų, keltų iššūkius mano pasaulėjautai, kuri, skęstant tokiam neįdomiam gyvenime, stabarėja, kūryba vis sunkiau einasi.

 

Jei ne faktas, kad daviau įžadus, visos būsto paskolos ir visų gąsdinimas, kad 30-ies esi sena, nieko nerasi, neturėsi vaikų ir mirsi viena apleista, tikrai skirčiausi. Žinoma, pasistengčiau tai daryti kuo delikačiau, kad vyrui kuo mažiau skaudėtų, su psichologais ir pan., bet tikrai skirčiausi. Dabar abejoju, jaučiuosi gerokai užsilaukus. Nors kitą vertus, jei nepaeitų su savo amžiaus vyrais, visada galima užsiauginti jaunesnį :)))

Atsakyti

O nenoretumet i kokia astriu pojuciu ir sudetinga kelione? arba jums labai gerai butu rasti kokia stazuote ar kazka uzsienyje laikinai menesiam keliem, kad siek tiek pajaustumet ta savarankiskuma, kad pabutumet atskirai ir kad pajaustumet, kaip butu be vyro ir tuo paciu, kaip ir skirtis nereiktu, o ir vyro gal pasiilgtumet per ta laika. 

Na, tų pabūvimu atskirai tikrai turime, nes man dėl darbų kartais reikia kitam mieste ar net kitoje šalyje pabūti kelias dienas ar net savaites. Ir kas įdomiausia, aš jo tuomet nepasiilgtsu. Niekaip. Turiu draugę, kuri sako, kad savo vyro, grįžtančio iš darbo, kasdien laukia (ji dirba iš namų). O man nesuprantama. Aš galiu jo dvi savaites nematyti ir tikrai nelaukiu. Ta prasme nei laukiu, nei nelaukiu. Man tas pats. 

 

Bet dėl ilgesnės kelionės sutinku. Norėčiau ilgėliau kur nors išvykti. Su mintimi, kad visiškai pakeisčiau aplinką ir žmones, atsiribočiau nuo vyro. Tik prabanga taip sau kokį mėnesį ar du išsiimti iš gyvenimo. Ypač jei vis svarstai apie skyrybas. Nes, kai pamąstau, net santaupų normalių neturiu. O jei kelionės metu nušvistų, kad tikrai reikia skirtis? Tada skolintis pinigų iš vyro naujam gyvenimui, tik jau be jo? :D

Atsakyti

o siaip is visko ka issaket, tai man labiausiai uzkliuva, kad nenorit vaiku su juo, seniau bent visada sakydavau, kad man tai kaip meiles testas, jei nori vaiku su tuo zmogum, vadinasi myli. Jis ,kaip ir sakiau berods, gali buti genetiskai netinkamas partneris vaikams, ir pasamone jums tai signalizuoja, del to priisgalvojat daug k, nes tos konkrecios infromacijos pasamone negali jums perduoti kitaip, tokia musu ta nuojauta....labai labai keista sis dalykas, nes sakot buitis super aprupinta , saugu , amzius jau kaip ir pats tas ir vaiku nesinori, tai nelabai naturalu..

 

Šiaip ilgą laiką sau ir vyrui sakiau, kad aš gal iš viso ne vaikų žmogus, na, kad man jų visai nereikia. O va neseniai pradėjusi dirbti su vienu savo kolega vyru, su kuriuo turim spręsti daug buitinių situacijų (darbinių), atradau save mąstant kitaip... Stumdom visokius baldus, kalbam apie gyvenimą ir aš taip pagavau galvoj plaukiant mintį "kaip norėčiau su juo vaikų". Ir mane tas atrastas jausmas stipriai paveikė. Net kažkurią naktį sapnavau, kad gimdau vaiką. Nesapnavau vaiko tėvo, bet pats faktas, kad many pažadino motinystės jausmą kitas vyras, bet, deja, ne maniškis... Ir dabar tokia panika ištiko. O tai jei skirsiuosi su vyru, tai kada aš tą vaiko tėvą atrasiu? (Į kolegą nepretenduoju, bent kol neaišku, kas mano santuokoj ir galvoj dedasi). O jei neatrasiu? 

Atsakyti
QUOTE(m.s. @ 2018 05 24, 01:05)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="72110723" data-time="1527099159">
<div>
<p>o ar neištvertumėt be sekso tada su kitais? nu gal kažkaip užtektų tik vyro, visgi jam mėnesinių nebūna ir t.t. vartotojo įkelta nuotraukao tiesiog sielos draugų iš pašalies susirastumėt. Juk ir per kompus bendrauti daug galima. 
</p>
</div>
</blockquote>
<p>Man vyras tą patį siūlė, kai skundžiausi, kad nesusišnekam - susirasti iš pašalies tų sielos draugų. Bet jis nežino kito dalyko - jei žmogus mane traukia dvasiškai, tai iš karto ir seksualinė trauka randasi. Man nėra nieko seksualiau kaip geras gilus pokalbis. Neįdomu net kaip žmogus atrodo, bet jei randam bendrą kalbą, jaučiam viena skito dvasią, susitinka žvilgsniai, galim būti atviri, intelektualiai mane praturtina, jau yra potencialo, kad mane trauks. Su draugėmis kas kita, neturiu labai artimų ryšių, na, bent ne tokių, kad galėčiau iki galo pasidalinti, kas mano galvoje dedasi. </p>
<p> </p>
<p>Bėda, kad man tikrai nuobodu su nuosavu vyru. Ir būtent dėl tos intelektualinės-dvasinės dalies. Jis kalba apie dalykus, kurie man neaktualūs, neįdomūs. Pasijuokti gerai, praskaidrina dieną, bet normaliam pokalbiui - sunkiai. Aš savęs klausiu, ar dabartinė aš su juo pradėtų draugauti, jei susitiktų kur nors kabake, ir žinau atsakymą, kad tikrai ne. Tikrai tikrai ne, iš dabartinio taško žiūrint, mes tikrai netaptume pora, be šansų. Tiesą sakant, taip išsiskyriau su savo pauglystės meile, su kuriuo 2 metus buvau pradraugavus. Paklasiau savęs, ar dabartinė(tuometinė) aš būčiau norėjus su juo būti, ir supratau, kad ne. Tada jį palikau. Jis niekaip nesuprato, metus verkšleno į telefoną, nes juk irgi buvo kaip ir taikus žmogus, nieko blogo (kaip ir nieko gero) man nedarė ir aš jam nedariau. Ir širdį man skaudėjo, galvojau, kokia aš negera. Po to nė sekundės nesigailėjau. O po daugelio metų pamačius net Dievui padėkojau už nušvitimą, kad tokios netikusios partijos sau nepasilikau.</p>
<p> </p>
<p>Tiesa, mano vyras kas kita, tikrai jo nelaikau netikusia partija. Jis yra labai geras specialistas, gerbiamas savo srityje, atletiško sudėjimo, be žalingų įpročių, finansiškai apsirūpinęs, bet ir ne erelis, kad demonstruotųsi, kuklus. Jei būtų kiek aistringesnis, tikrai turėtų galimybę į kokį romaną įsivelti. Bet dabar jam tiesiog nerūpi tokie dalykai. Iš viso jam nelabai rūpi visokios emocijos, dramos, aistros, filosofijos. Jo mintys darbe ir buityje. Jam patinka gyvenimo paprastumas. Nesudėtingi žmonės, nesudėtingi pokalbiai, nesudėtingas gyvenimas, rutina. Jis man neseniai sako: jei ne tu, aš turbūt taip ir gyvenčiau laimingą gyvenimą, net nepagalvočiau, kad ko nors tame gyvenime dar reik ieškoti.</p>
<p> </p>
<p>Šiaip aš kaip ir suprantu, kodėl mes susitikome ir ką mes veikiame kartu, na, jei žiūrint iš dvasinės perspektyvos. Manau, kad dvasinės raidos kelyje susitikom tam, kad vienas kitą praturtintume. Jis man duoda discipliną, žemės pojūtį, saugumą, aš jam praplečiu jo sąmonę, parodau šešėlinę žmogaus pusę. Bet klausimas, ar jau nesam išsėmę to savo mokymosi iš vienas kito? Gal jau gana? Gal laikas naujoms pamokoms? Nes esu labai pavargusi nuo to nuolatinio DARBO. Aš mūsų santuokoje tikrai dirbu. Jis, man rodos, irgi. Gal jau nusipelnėm gauti kokį atlygį už tai? Pvz, jis žavią jaukią žmonelę, kuri būtų jo ir mano vidurkis. Aš žmogų, kuris praturtintų mano kūrybos horizontus, duotų naujų idėjų, keltų iššūkius mano pasaulėjautai, kuri, skęstant tokiam neįdomiam gyvenime, stabarėja, kūryba vis sunkiau einasi.</p>
<p> </p>
<p>Jei ne faktas, kad daviau įžadus, visos būsto paskolos ir visų gąsdinimas, kad 30-ies esi sena, nieko nerasi, neturėsi vaikų ir mirsi viena apleista, tikrai skirčiausi. Žinoma, pasistengčiau tai daryti kuo delikačiau, kad vyrui kuo mažiau skaudėtų, su psichologais ir pan., bet tikrai skirčiausi. Dabar abejoju, jaučiuosi gerokai užsilaukus. Nors kitą vertus, jei nepaeitų su savo amžiaus vyrais, visada galima užsiauginti jaunesnį smile.gif))</p>

Pamodeliuok ateitį – vaikai užaugs ir paliks namus, aistra praeis – kas beliks? Gerai, jei šalia tavęs bus vyras-geriausias draugas, su kuriuo bus apie ką pasikalbėti, nes apart pokalbių senatvėj nelabai kas ir liks smile.gif. Turiu tėvų draugų tarpe tokių porų, kurie va taip ir nugyveno gyvenimą kaip kaimynai/kambariokai. Man tai daug kraupiau, nei likt vienai.
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2018 05 23, 21:16)
Forumo gelbetoja tiesiog.  biggrin.gif Panasu, kad  tau labiausiai is visu reikia sito forumo, nes liktum tikrai vienisa. Realybeje gi niekas su tavim nebendrauja. Ka veiktum vaziuodama i restorana? Beprasmes taptu keliones.  verysad.gif

oi, vienas forumas žemėje žinok biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2018 05 23, 22:56)
Dabar zinok rimtai kalbu - as nemaciau gyvenime nei vieno vadovo, kuris girtusi savo pareigomis.
Nu nes jie vadovai. Ir taip visi zino.

Rimtai kalbi apie nematomą asmenį? biggrin.gif Kaip tu ar visi kiti forume žinotų, jei pats neparašytum? biggrin.gif
Tu rimtai maišai realybę su forumais. Matyt dėl to, kad tu neturi realybės, nu tik mamą savo, nu skaudi situacija, visi žino juk...
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2018 05 23, 22:56)
O tai kaip paaiskunsi ta dalyka, kai tave ismete is forumo ankstyva pavasari? Juk zinai, kad uz tavo bjaurastis tongue.gif .
Ir kiti gi supranta.
Buvo tada ramu be taves, isteriskai nelakstei paskui kiekvieba nare, kuri tave pamyne.
Papildyta:

Va sitas ir panasus i sita tavo postai tik parodo, kad tu nicnieko nenutuoki versle, darbdavystej ir vadovavime.

Ką tu čia svaigtsi?

Tikrai taip, tu nenutuoki. Nu pvz. kirpyklos vadovas kaip tau? bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(m.s. @ 2018 05 24, 02:05)
Gal laikas naujoms

draugėms? Kodėl jūs specialiai tik vyrų dairotės? Nu kiek yra fainų menininkių. Ieškokitės, bendraukite, draugaukite, kalbėkitės per skype ir gyvai ir t.t. Nu kokia problema jums?
Atsakyti