QUOTE(Hmmm... @ 2018 05 04, 08:59)
Visiškai nesuprantu pagyvenimo atskirai kaip santykių gerinimo priemonės naudojimo, jei atvirai. Mano vyras tam tikrai nepasirašytų, o jei jau užsispirčiau, tai būtų pirmas, realus ir turbūt negrįžtamas žingsnis skyrybų link. Jei to prašytų mano vyras, tai man būtų aiškus signalas, jog reikia pradėti ruoštis gyvenimui be jo. Jokia pertrauka neišspręs tikrųjų problemų. O jei jau tos pertraukos prireikia, tai akivaizdu, jog santykiuose tų problemų ne viena ir ne dvi. O po pertraukos, kad ir kokio ilgio ji būtų, tos problemos laukia ir niekur nedingsta. Tai kokia prasmė? Lygiai taip pat nesuprantu priemonės "neduok jam sekso". Čia tokia bausmė tiek sau, tiek jam gaunasi.
Kodėl? Nu ok, pačio gimdymo metu vienoj lovoj neguli. Bet visu kitu metu... Kodėl negulėti vienoje lovoje reikia treniruotis?
Aš pritariu, kad žmogus turi mylėti save. Bet ta meilė neturi pavirsti egoizmu ir vienpusiu savanaudiškumu, jei šalia norisi kad būtų ir kiti žmonės.
O sekso nedavimas vien tam, kad jis būtų priverstas pats jo prašytis - ne manipuliacija?

Arba "treniravimasis" vienoje lovoje negulėti, nors tuo metu esi vienuose namuose, irgi ne manipuliacija siekiant kažkokio tikslo? Pabudinti medžiotoją, idant tas tenkintų moters susikurtą poreikį būti "sumedžiotai"?
Tai cia jau ne gerinti, o gelbeti santykius reikia ar jie is vis yra suprasti. Ar jums tikrai nesimato, kad siose poroje dideles problemos? Net neaisku ar jie pora ar tik kambariokai kaip pati autore sako.
Kokia cia jums bausme? Jums siek tiek nuo sekso susilaikyti bausme???

Cia pagilinimas jausmu ir pojuciu, cia dovana sau ir artimui savo
Ne, neguleti vienoje lovoje treniruotis

o pabuti be sekso siek tiek ilgiau, jus ka pries gimdyma ir po, is kart mylejote?
Ne, ne vien tam ir ne kad kazka priversti, zmogus gi laisvas rinktis. Bet jei norisi galima ir taip ziureti, tada vedybos aplamai manipuliacija, isteki, kad vyras padarytu vaiku ir tenkintu seksualinius poreikius, islaikytu, tiesiog isnaudojimas ir malipuliacijos visur

As labiau ziuriu is moters perspektyvos, ji dabar jauciasi blogai, ji vaidina, as tik siulau nustoti vaidinti ir elgtis, taip ,kaip liepia sirdis, ko is tiesu noretu, o ne is pareigos ar prievoles, ar gailescio jausmu, ji gi myletis su juo nenori, fantazuojasi kitus vyrus, o kaip tas vyras elgsis neaisku, gal keisis , o gal ne, gal jam to sekso su ja irgi nereikia, gal irgi is pareigos daro... Tik paaiskinau placiau, kad jei moteris visada viska inicijuoja, tada vyras gal ir aptingsta, tada neturi motyvu kazka kitaip daryti, mano gal , kad viskas gerai. Visa tai patariau tik del aiskumoatsiradimo santykiuose, ne del kazkokio sinaudojimo , manipuliaciju ar dresiravimu. Kai atsitrauki nuo zmogaus tampa aiskiau, ka jam jauti, nes buityje gali pasiklysti..
Gaila, kad nesupratot minties. Kiek laiko jus esat santuokoj?
Tikrai niekam nieko nenoriu brukti, tik pasakiau, kaip as matau situacija, o kiekvienas juk randa sau tinkamus metodus ir budus.
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2018 05 04, 08:49)
Tai as matau temos pavadinima ir dar suprasciau jei moteris rasytu tai po metu ar dvieju santuokos. O cia 9 metai klajoniu, nezinonimo ko nori, kazkokiu isimylejimu... Jei jau tokia natura, tai paleisk zmogu, gal bus laimingas dar.
Tai ji ta ir nori daryti, kaip suprantu, bet bijo del jo ar jam bus tai i gera, abejoja ir del saves, o gal visgi myli. Gi jauna istekejo, jauni susipazino, gal ir myli, tik gal priprato labai vienas prie kito, o aprupinta buitis nesukelia adrenalino, menine prigimtis nori issukiu, gilesniu jausmu, ne tik uztikrintos buites ir patogaus vyro...
Papildyta:
QUOTE(kin @ 2018 05 04, 09:21)
As, kaip ganetinai pragmatiskas zmogus, gal visai ir nieko reaguociau, jei vyras paklaustu, ar noreciau pasimyleti, o ne imtu baksnoti i sona stovinciu organu
Jei nori, ok, tuomet pirmyn tuomet i bucinius ir t.t.
Jei nenori (pavargusi, ne nuotaikoje ar pan), tai ir nelenda.
Aisku, su zvake nestovejau, nezinau, kaip ten viskas atrodo. Bet gal nera taip blogai paklausti, ar nori, o ne listi iskart su glamonemis, kuriu galbut tuo metu nesinori ir todel jam pradejus jauciamas spaudimas seksui.
Gal autorei reiktu atvirai vyrui pasakyti, kad jei jis nori, tai ir eitu prie reikalo, be klausimu

nes jai taip labiau patinka

9 metai vede, tai jau butu laikas ismokti pasakyti, kas patinka ir ko nori
Taigi rase, kad sake, kad jis kazka bande , bet labai mechanniskai, dirbtinai.
Cia aisku kaip kas kam patinka, bet man irgi daug smagiau, kai pradedama kazkaip be zodziu, o jei nori atsakai i glamones, jei nenori atsitrauki. Koks cia dar spaudimas? Is akiu siaip dazniausiai matai tavo zmogus nori myletis ar ne
Tikrai nebutina su stovinciu i sona baksnoti, cia dar baisiau, nei zodziai