Įkraunama...
Įkraunama...

Pasimetes.. ar as jai tikrai patinku?

QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 27, 10:55)
“The definition of insanity is doing the same thing over and over again, but expecting different results”.
Albert Einstein

O gal ir jus pabandytumet daryti kazka kitaip? Gal Einsteino mintyse yra tiesos?

Nes santykiuose jau zinoma, kad jei moteris su girtuokliu susituoke, tai ne atsiktinumas, o kazko tokio ieskojo ir toliau daznai iesko.

Tai liecia ir mane...

bandau
nuemiau visus kriterijus
bandau priimti tokias zmoniu savybes, kokias anksciau buciau kategoriskai atmetusi
taip sutikau daug idomiu ir fainu zmoniu ax.gif
gal ir netapo kuris ju mano sutuoktiniu, bet isankstiniu nuostatu daug atsikraciau i zmones paziurejusi naujomis akimis.
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2018 06 27, 10:57)
tai, kad jie ko gero dar ir yra mazvaikiai. Na, nebent mergina nenori jo kaip vaikino, tai  tempia guma, o jis jai pataikauja, kad tik kuo neizeist princeses, kad ta tik valandele dvi turetu pagalvot ka atrasyt, kad jai koki nepatogu klausima neuzdavus...
Bet kai jaunimas sugalvos jau islipt is smelio dezes,tai vaikinas sugebes normaliai pasakyt: patinki man labai, gal draugaujam? (nebutinai taip, bet panasiai). O mergina pasakys taip arba ne. Ir aisku bus. O jei ten prades issisukinet, ai nezinau, ai dar paziurim, tai ner ko ziuret. Gi ne prie altoriaus vedasi.

vat būtent. Vaikinas ir turi ne tik lįsti bučiuotis tarsi iš nieko, o pasakyti, kad labai man patinki, gal bandykim būti pora? galima specialiai tą žodį "bandykim" įdėti, kad ir savęs taip neįsiskaudintų, jei ką.
Jis taip parodys, kad ne tik draugas nori būti ir ne tik vienkartinis seksas rūpi.
Jei merginai jis normaliai patinka, ji turi sutikti, nes jų situacijoje, kur atstumas ir metų ne po 17, tai ir nėra ko laužytis tada, bandyti verta, jei ji neišnaudotoja tiktai kokia
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 06 27, 10:54)
pirmas teiginys tiesa, jei mergina padori, ji ant taves nelips.

Del lipimo tai jau cia gal hyperbolizuota, bet net visai neturejusia vyru mergina galima paskatinti inciatyvai... Reikia sugebejimu.

Tokios kurioms vyriskas bendravimo stilius yra nepriimtinas, arba jam prideda visokiu salygu (kaip, kada, kokia forma ir t.t.) Tai tik didina tikimybe, kad vyras paklius labai priklausomas, bailus.
Po to gyvenime - jo negerbs ir nemyles, nes vyrui reikalingi kitokie bruozai, o ne bailus laukimas, gal kas kursus pasiulys ar atlyginima pakels. Gal princese sutiks.
Vyru yra tu princesiu...

Jau nekalbant kad papuls tokiai toks paukstis, kaip as. Tada jau bus idomus gyvenimas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IDOMUCIA: 27 birželio 2018 - 10:05
QUOTE(Monteverte @ 2018 06 27, 11:00)
vat būtent. Vaikinas ir turi ne tik lįsti bučiuotis tarsi iš nieko, o pasakyti, kad labai man patinki, gal bandykim būti pora?

tiesos yra. juk mergina nezino, ar jis ziuri i ja rimtai ar tik just for fun.
dabar daug tokiu pramogautoju, ir dar jie pasijuokia is merginu,tipo, kokios jos kvailos, jei galvoja,kad as su ja rimtai, tipo, siaip pasitampem ir vsio.
Gal buvo ant tokio pataikiusi, tai dabar ir elgiasi atsargiau.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 27, 11:04)
Del lipimo tai jau cia gal hyperbolizuota, bet net visai neturejusia vyru mergina galima paskatinti inciatyvai... Reikia sugebejimu.

Tokios kurioms vyriskas bendravimo stilius yra nepriimtinas, arba jam prideda visokiu salygu (kaip, kada, kokia forma ir t.t.) Tai tik didina tikimybe, kad vyras paklius labai priklausomas, bailus.
Po to gyvenime - jo negerbs ir nemyles, nes vyrui reikalingi kitokie bruozai, o ne bailus laukimas, gal kas kursus pasiulys ar atlyginima pakels. Gal princese sutiks.
Vyru yra tu princesiu...

Jau nekalbant kad papuls tokiai  toks paukstis, kaip as. Tada jau bus idomus gyvenimas...

Aplinkybes galima ir paveikti biggrin.gif arba net sukurti ax.gif
Niekas neliepia laukti, kol is dangaus mana pabirs mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kin: 27 birželio 2018 - 10:05
QUOTE(Monteverte @ 2018 06 27, 11:00)
vat būtent. Vaikinas ir turi ne tik lįsti bučiuotis tarsi iš nieko, o pasakyti, kad labai man patinki, gal bandykim būti pora? galima specialiai tą žodį "bandykim" įdėti, kad ir savęs taip neįsiskaudintų, jei ką.

butent! Ta mergina gi irgi nezino kas ji jam dabar. Na atlekia, tai atlekia, bet aiskaus signalo tai kaip ir nera. O i namus kvietinetis arbatos tikrai ne kiekviana kiekviena nori. KALBETIS reikia, kalbetis. Ir ne per FB. Arba sutiks draugaut ir aiskiai tai pasakys, arba nesutiks ir irgi aisku bus. Abiems.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 06 27, 10:51)
O gal pvz. ji jau turi tarkime vaiką ir tą slepia ax.gif Mama gal kokia daug padeda, daboja ax.gif

As irgi apie tai pagalvojau. Net zinau panasu atveji...

Siaip tu kelioniu i pietu salis minejimas yra LABAI BLOGAS zenklas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IDOMUCIA: 27 birželio 2018 - 10:11
QUOTE(kin @ 2018 06 27, 11:07)
tiesos yra. juk mergina nezino, ar jis ziuri i ja rimtai ar tik just for fun.
dabar daug tokiu pramogautoju, ir dar jie pasijuokia is merginu,tipo, kokios jos kvailos, jei galvoja,kad as su ja rimtai, tipo, siaip pasitampem ir vsio.
Gal buvo ant tokio pataikiusi, tai dabar ir elgiasi atsargiau.

va va, tada ir pokalbį tęsti galima, pvz., jei sakytų: nu nežinau, per mažai tave pažįstu; tada jis gali sakyti, bet taip ir susipažintume tongue.gif ir galiausiai jinai arba atsileistų ir sutiktų, arba pradėtų ten nervintis visaip, muistytis. Tada jau vėlgi, pagrįstai galima klausti: kas yra, kas blogai, kas tiksliai netinka, norėtųsi aiškumo, nes aš (vaikinas) rimtai į mus norėčiau žiūrėti. Gal ir tokiu atveju atsivertų tada.

Tokį būdą pamenu net mergina, mano buvusi klasiokė pasirinkusi buvo smile.gif Tik gaila, aš negirdėjau, ką jai tada klasiokas atsakė. Jie buvo abu Vėžiai, o mes keliese klasiokai knygyne buvome ir jie abu stovėjo prie knygelių su horoskopais. Ta perskaitė, kad Vėžys su Vėžiu tipo labai sutaria, gera pora būtų. Ta tokia pakalusi buvo, galėjai valgyt neduot, bet tik duot vaikiną, labai jau meilės troško (su mama labai nesugyveno, gal labai kompensuotis tą nemeilę norėjo). Tai ir sako jam: gal pabandom? patikrinam šią teoriją?
Nu bet tas matomai gražiai atsisakė, jinai nebuvo jo tipažo. Bet mergina nesnaudė, griebdavo jaučius už ragų, nes išties, kam laiko ir lūkesčius savo eikvoti?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 06 27, 11:13)
va va, tada ir pokalbį tęsti galima, pvz., jei sakytų: nu nežinau, per mažai tave pažįstu; tada jis gali sakyti, bet taip ir susipažintume tongue.gif ir galiausiai jinai arba atsileistų ir sutiktų, arba pradėtų ten nervintis visaip, muistytis. Tada jau vėlgi, pagrįstai galima klausti: kas yra, kas blogai, kas tiksliai netinka, norėtųsi aiškumo, nes aš (vaikinas) rimtai į mus norėčiau žiūrėti. Gal ir tokiu atveju atsivertų tada.

taip, toks variantas skamba daug geriau, nei parasyt per fb, kad davai spresk, kokie cia musu santykiai arba viskas bus baigta biggrin.gif
aiskumas yra santykiu atspirties taskas. Nes kai neaisku, zmones visko prisigalvoja,nuplaukia i pievas, o tada atsiranda itarinejimai ir problemos.
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 06 27, 11:19)
taip, toks variantas skamba daug geriau, nei parasyt per fb, kad davai spresk, kokie cia musu santykiai arba viskas bus baigta  biggrin.gif

is viso tas "davai spresk" yra vaikiska. Koks dar "Tu nuspresk, tu pasakyk"? Negrazu taip atsakomybe uzkraut. O ir uz ka? Uz pora susitikimu, kuriu mergina net nezino ar gali pavadinti pasimatymais? Normalus vaikinas pasakys,kad mergina patinka ir jog nori su ja draugaut. Ji arba sutiks, arba ne.
Atsakyti

Taip reiks ir padaryt , susitarem vakare susitikti , nuvaziuosiu su gelemis , ir pasakysiu ka galvoju ir kad noriu but su ja kad rimtai i viska ziuriu,

tai va ir jei ji kelioniu kompaniono jiesko ar rimtai i mane neziuri ir viskas isaiskes :)

Atsakyti
QUOTE(divxup @ 2018 06 27, 12:10)
<p>Taip reiks ir padaryt , susitarem vakare susitikti , nuvaziuosiu su gelemis , ir pasakysiu ka galvoju ir kad noriu but su ja kad rimtai i viska ziuriu,
</p><p></p><p>tai va ir jei ji kelioniu kompaniono jiesko ar rimtai i mane neziuri ir viskas isaiskes smile.gif</p>

ir dar pasimokykit gramatikos mirksiukas.gif nes i visokius jiesko tikrai sunku rimtai ziureti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(divxup @ 2018 06 27, 12:10)
<p>Taip reiks ir padaryt , susitarem vakare susitikti , nuvaziuosiu su gelemis , ir pasakysiu ka galvoju ir kad noriu but su ja kad rimtai i viska ziuriu,
</p><p></p><p>tai va ir jei ji kelioniu kompaniono jiesko ar rimtai i mane neziuri ir viskas isaiskes smile.gif</p>

Gal pirma reiktu issiaiskinti ar ji turi vaika, gal dar oficialiai neissiskyrus, gal turi kokiu probleemu su ex (gal jis koks psichinis)

Na nieko apie ja nezinai, net kaip gyvena, ir panasu, kad tau neidomu.
Rimta pravarys, o nerimta pasinaaudos
Atsakyti