Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip (ne)pamiršti ex ir kodėl to reikia

Tevai suzedindavo- na jie vistik perejo anksciau tuos gyvenimo tarpsnius ,ir mazdaug is to pacio sluoksnio ziuredavo. as va paleistuve radau , bandziau ,, gydyt,,  bet vaistai  per silpni buvo . vistik lysdavo ligos padariniai ,galu gale man pabodo gydyt nes liga paplitusi buvo i jos seseri kuri vis ikvepdavo ,ja toliau elgtis . 

zmogu galima ismusti is veziu;  pakeiciant aplinka , numusant saviverte ,atimant viska paliekant tik maista ,ir pakisant tinkama kelia.  anksciau dar prie to musdavo dabar negalima to daryti .  as pats perejau viska . 

pvz ziuu  butkute gere gere o tas  nurasytas is kalejimo atejo ir pastate ant koju :)  panasus atstatymo budas 

Atsakyti

visi mes turim rozinius akinius, tik vieni pripazistam, o kiti - ne.
pro rozinius akinius pasaulis toooks grazus biggrin.gifbet as karta jau palieciau karsta lygintuva mirksiukas.gif
tiesa, po skyrybu dar bandziau tokius geltonus, kad atrodytu, kad sviecia saule biggrin.gifirgi rezultatas nekoks. juodu akiniu is principo nenoriu. Tai dabar nesioju tokius su daug dioptriju (dar ne padidinamas stiklas, bet...).

As tai ne visai akiniais pavadinciau sita reiskini. Nenoriu jusu izeisti, bet man atrodo, kad moterys buna su tokiais vyrais del savivertes trukumo. Save sveikai mylinti ties pirmu cirku pasakytu stop, o kitos leis leis kartele, kol vyras ant galvos uzsilips. Jus laiku sustojot, su tuo ir sveikinu, esate stipri ir reikia tiketis sekantis vyras bus gerbiantis save ir jus. 

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 07 12, 19:47)
bet man atrodo, kad moterys buna su tokiais vyrais del savivertes trukumo. Save sveikai mylinti ties pirmu cirku pasakytu stop, o kitos leis leis kartele, kol vyras ant galvos uzsilips. Jus laiku sustojot, su tuo ir sveikinu, esate stipri ir reikia tiketis sekantis vyras bus gerbiantis save ir jus. 


Jus rimtai keistai mastote. As irgi daug ka toleravau, bet prie ko cia savivertes trukumas?

Tai tiesiog bendravimo su kitu zmogumi problemos, kai sunku nustatyti, kur cia jau reikia sokti i akis, kur begti, o i ka uzsimerkti.

Nes viska riboja ne saviverte, o supratimas, kad visi turi trukumu. Tai sunku nustatyti.
Atsakyti

Jus rimtai keistai mastote. As irgi daug ka toleravau, bet prie ko cia savivertes trukumas?

Tai tiesiog bendravimo su kitu zmogumi problemos, kai sunku nustatyti, kur cia jau reikia sokti i akis, kur begti, o i ka uzsimerkti.

Nes viska riboja ne saviverte, o supratimas, kad visi turi trukumu. Tai sunku nustatyti.

Viska turetu riboti asmenines ribos. Kaip as dar galiu leisti su savim elgtis ir kur jau perzengta linija. Zema saviverte turintys asmenys leidzia labai daug, nors patys santykiuose kencia. 

Atsakyti

Nu jeigu ten prasideda iki zeminimo tokiiu visokiu ...  nnn  tokius santykius . bet kitiem tai auklejimo priemones .

zinau tevus kurie nesusitvarke su sunumi ;prase bachuru kad primustu , ziauru ? :)

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 07 12, 13:04)
O kodel dgs kreipiesi? smile.gif Kam dar be kin skirta?
</p><p></p><p></p>

na, visom jums. nenoriu daryti atskiro posto. bigsmile.gif



kin, aš kažko matyt nebūsiu supratus. vienoj temoj (kur brexa uzvedė) rašei, jog keletą metų "lipai" iš poskyrybinio proceso - jausmų saviškiui. tai maniausi, jog čia laaabai didelė meilė ir geri prisiminimai.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2018 07 15, 12:03)
na, visom jums. nenoriu daryti atskiro posto.  bigsmile.gif
kin, aš kažko matyt nebūsiu supratus. vienoj temoj (kur brexa uzvedė) rašei, jog keletą metų "lipai" iš poskyrybinio proceso - jausmų saviškiui. tai maniausi, jog čia laaabai didelė meilė ir geri prisiminimai.

Oi ne, ten skyrybines pagirios, per kurias dar ir daug bendro gyvenimo niuansu permasciau ir susimasciau, kaip anksciau su tuo sugebejau gyventi. Reikejo viska issivalyti, kad buciau pasiruosusi naujiems santykiams
Atsakyti

na meile buvo ,nors yra kad po savaites su kitu plesia meile

Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2018 07 08, 22:42)

tai kad, anot psichologu, tas isimylejimas praeina po 1,5-2 metu. Paskui buna draugyste, pagarba, arba nebuna ir to.

nesamones sneka tie psichologai, man meile ir po 25m niekur nedingsta mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 07 11, 14:58)
NETEISINGAI!

Ne santykiuose, o PASIRINKDAMA BLOGA ZMOGU.
Sakysim istekejot uz babniko, alkoholiko, museikos, emociskai salto. Tai ka cia jau ieskoti klaidu.
Geriau isvengti tokiu.
Deja daznai pasitaiko, kad vis surandami panasus.

ieskot klaidu, kaip sitoki galejot issirinkti, isivaizduokit jums sudeda 3 obuolius, vienas papuves ir jus isirenkat papuvusi, klausiams kodel, nemokat pamatyt, uzuost, kokie jusu trukumai sukure salygas pasirinkti netinkama?
Papildyta:
QUOTE(kin @ 2018 07 12, 11:52)
kol gyvenau viena...
mano namai budavo visada tvarkingi - tapo kiaulynu ir jis dar saipydavosi, kai tvarkydavau
niekada neveluodavau - pradejau veluot kartu su juo
rengdavausi graziai - del jo pavydo scenu dingo iskirptes, spalvos, virtau pilka pele
eidavau i renginius, turejau hobiu - tapau namiseda, nes jis niekur nenorejo eiti
gamindavau, eksperimentuodavau virtuveje - nustojau, nes jis vis kartojo, kad jo mama gamina skaniau... kad as taip nemoku, kad mano maistas neskanus (na taip, jis neplaukia riebalais)
maitindavausi sveikai - pradejau valgyti slamstmaisti (picas, kebabus, gerti coca cola...)
Bandziau prisitaikyti, bet tai man i gera neisejo. Dabar suprantu, kad kompromisai ne visada gerai.

sugalvojau viena gerio punkta  biggrin.gif  susiradau elektrika ir santechnika  biggrin.gif  nes, gyvenant su vyru, brolio buvo nepatogu prasyt, kad ka sutaisytu, tai tekdavo kreiptis i specus  ax.gif

kas jus motyvavo tokias nesamones daryti su savim? kokia logika vadovavotes tuo metu? blink.gif
Atsakyti
Pamasciau ties ta tema, gal reiktu klausti ne apie zmoniu pamirsima( cia placiaja prasme), o apie kazkokiu veiksmu pamirsima, atleidima? bet va kaip tai padaryti, lengva pasakyti, reikia atleisti nepykti, nelaikyti nuoskaudu ir t.t. o kaip igyvendinti?
ka jus praeje su keliais mzonem gal as su vienu praeinu, is esmes nesvarbu ar turi viena partnerii ar daugiau pe rgyvenima, manau tie patys laipteliai lipami...
ir va klausimas, kaip is tikruju atleisti, ne nukisti i vidu, ne uzgniausti, o atleisti?
juk dauguma musu panasus, karta sdarome bloga, kartais gera, kaip sau atleisti uz netinkamus poelgius pirmiausia? uz netinkamus gal pasirinkimus, veiksmus, zodzius? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 07 22, 01:21)
Pamasciau ties ta tema, gal reiktu klausti ne apie zmoniu pamirsima( cia placiaja prasme), o apie kazkokiu veiksmu pamirsima, atleidima?


Veiksmus atleidi be problemu.
Bet kai kurie veiksmai savimee nieko tokio,, tik jie parodo, kad zmogu per gerai vertinai.

Tyrimas, kuris parodo, kad sergi veziu ir tuoj mirsi - nera problema. Vezys yra.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 07 22, 08:14)
Veiksmus atleidi be problemu.
Bet kai kurie veiksmai savimee nieko tokio,, tik jie parodo, kad zmogu per gerai vertinai.

Tyrimas, kuris parodo, kad sergi veziu ir tuoj mirsi - nera problema. Vezys yra.


Idomucia tai tik tamstos deklaracija nieko bendtro neturinti su tikrove. Iki siol SM liejate pagieza ant buvusios zmonos. Kersydamas jai, skaudinote-dvasiskai zalojote ir savo vaikus. Juk nera norma negatyvus jausmai tevui, tai traumuojanti zmogu-vaika gyvenimiska patirtis, kuri gali itakoti ji visa gyvenima.

Ok, Idomucia, jusu zmona jus paliko del to yra amorali bloga ir t.t. Nesiokite jus ta pagieza ir puoselekite.

Bet dabar pabandom panagrineti kaip Idomucios vaikam atleisti jam, uz patirtas skriaudas, uz ta pastovu terorizavima, nesirupinima jais, piktus tevo zodzius kurie buvo pasakyti vien todel kad jie myli ir mylejo savo mama.

Jei as buciau jo vaiku vietoje, pasistengciau koncentruotis, ne i jo padarytus veiksmus, o i intencijas kodel jis taip elgesi. Tuomet galima rasti bent jau dalinai jo poelgius pateisinancias priezastis. juk lengviau atleisti klaidas kai suvoki kad jas dare ir daro traumuotas ne visai stabilus zmogus.

Idomuciai vaikai atleis tik pasieke dvasine branda. As labai viliuosi kad jieja pasieks dar budami jauni, neleis jiems traumas sukelusiams tevui ir toliau itakoti ju gyvenima.

Atleidimas reikalingas ne del Idomucios, ir ne Idomuciai, o patiems vaikam. Atleidimas tai issilaisvinimas nuo traumuotos vaikystes pasekmiu. Jei jie to nepadarys, nesugebes padaryti, didele tikimybe, kad tos traumos padarinius pajaus ju vaikai.

Analogiskai vyksta atleidimas neistikimybes, ir kitais atvejais.

*******************************************************

Netiesa. Galima pasakyti, kad du kartus nugalejau vezi. Vezys tai ne mirties nuosprendis, tai tik sunki liga, kuri reikalauja daug pastangu is sergancio, ji supanciu zmoniu, tiek ir is mediku. O va tamstos stereotipiniai vertinimai, neretai is nelabai stabiliu zmoniu atima vilti, nora kovoti. Jie save nuraso dar ne pradeje kovoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 22 liepos 2018 - 08:42