Įkraunama...
Įkraunama...

Visiska neviltis

Jus matot, kad vyras jumis rupinasi, nera abejingas. Turetumet kazkaip ta vertinti, jam ta parodyti ir tai jusu santykiu pagrindas tures buti.
O i jo bloga elgesi reikia maziau reaguot, nes tai nera pagrindas. Ir stengiantis pakeisti, reikia ne zmogu peikti, o girti uz ta ka jis daro gero, priminti kad va sitie dalykai jus skaudina.

Dar jus raset, kad nezinot ka pasakyti ir paminejot du variantus.
Yra daugiau variantu, O tas jusu ignoravimas tai zinia jam kad jus visada taip legsites ir jam bus gyvenimas nemielas.

Save pateikiau, kad zinotumet, kad visur bus sunkumu ir kiti zmones gali buti kur kas maziau pakantus, o jei manot, kad as cia jau labai blogas tai paskaitykit kriminalines kronikas.

Drauge man sake: "Kai paskaitau apie nusikalteliu buda, tai suprantu, koks esi geras zmogus."
Kiekvvienamee juoke yra dalis juoku

Patiko sitas patarimas irgi 🤔

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 07 09, 17:29)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="IDOMUCIA" data-cid="72149299" data-time="1531146363"><div><p>As pav. nesiulau nesiskirti. SIulau pries skiriantis nustoti daryti nesamones ir pabandyti is esmes viska pakeisti. O tik tada spresti.</p></div></blockquote><p>Ji nescia. Mamos psichologine busena tiesiogiai persiduoda vaikui, jei ka. Tu turbut nesvajoji, kad jie abu ims ir pasikeis nuo rytojaus. Kol vaikas auga pilve, kol vystysis jo smegenys pirmais metais, jam reikia saugios aplinkos ir ramybes, o ne riksmu, nes to laiko nesugrazinsi.
</p><p>Ir kol vyras galvoja, kad cia ji kalta, nes ji uzknisa, tai niekas ir nepasikeis.
</p>


Autore gali pasikeisti nuo rytojaus. Reikia tik noro.
O tas vyras nera blogas zmogus.

Issiskyrimas yra dar pavojingesnis...
Atsakyti

Autore gali pasikeisti nuo rytojaus. Reikia tik noro.
O tas vyras nera blogas zmogus.

Issiskyrimas yra dar pavojingesnis...

As nemanau, kad gali nuo rytojaus. Sita problema ne per diena atsirado, ne per diena ir issispres.

Issiskyrimas pavojingesnis, jei neteisingai i ji ziuresi.

Atsakyti

Dabar tikrai labai daug informacijos internete, pilna knygu ir pan. Bet as nemanau, kad jums ju uzteks. Jusu vyras, jei tikrai is mamos ismoko, toki elgesi mate nuo mazumes. Kiek jam metu? Nu jei 30 m, tai isivaizduojat, kad toki issisenejusi elgesi pavyks pakeisti paskaicius keleta internetiniu puslapiu? Nemanau. Ir plius, jei angliskai gerai nemokate, bus gana sunku rasti pakankamai info lietuviskai.

Del jusu, tai as nesuprantu. Su mama santykiai ok, tai cia tevo trukumas taip issiverzia, kad toleruojate toki vyro elgesi?

As jums tkrai labai rekomenduoju susirasti seimos specialista. Gal ten kur gyvenate yra kokiu kriziu centru, kurie suteiks pagalba nemokamai, bent jau pradzioje? Tikrai reikia pasidometi, vakaru salyse daznai yra ivairiu galimybiu. Anglu kalba, beje, yra gana lengva. Ja galima tikrai gana greitai ismokti.

Man atrodo geriausia yra grizti pas tevus jums vienai, susirasti psichologa (poliklinikoje nemokamai galima bent 10 kartu lankyti) ir dirbti su savimi. Vyras PRIVALO daryti ta pati ten, kur gyvena. Tik po kiek laiko galima bandyti vel sueiti, bet velgi reiketu testi terapija. Nu nematau as kito kelio.

Tik jus niekada nepamirskite vieno dalyko, kad visada galima iseiti. Daznai tokiose situacijose esancios moterys sako, kad skyrybos geda, kad vaikas tevo netures, kad kito vyro ji neras, kad tra la la. Visa tai yra nesamone. Svarbiausia sveika aplinka jums ir vaikui.

Aciu uz patarimus ir padrasinimus!

Atsakyti

As speju esu prie netinkamai ivertinusiu. Tinkamai ivertino tie, kurie jus ragina nesiskirti, nes tokio atsakymo jus ir norite.

Jus vistiek darysite, kaip noresite, as tik labai linkiu, kad tai butu i gera.

Kazkada SM buvo tokia mama, kuri sukure tema apie terorista vyra, bet gavusi patarimus neissiskyre, kai vaikui apie 2 metus buvo. Tada grizo i SM po kokiu 7 m, vyro elgesys isvis dugne, vaikas traumuotas. Pirmoje temoje jai visi liepe skirtis. Nu nepaklause. :) Gelbejo "seima". Po to vaikas arba sunkeliais nueis, arba lankysis pas psichologus n metu. Nu bet seima liko kartu, juk tai svarbiausia, ar ne? :)

Is jusu taip pat gavau geru patarimu.

Atsakyti

Aleliuja, ka as jums ir sakau. Tai kaip jis pasikeis, jei anot jo, jus turite keistis?

Pirmam savo komentare jus rasete, kad priekaistaujate, jog jis nemetytu siuksliu, drabuziu ir kojas nusiplautu.

As nzn kokiu tonu jus ten priekaistaujate, bet del turinio, tai siaip suaugusiam zmogui isvis nereiketu tokiu dalyku sakyti, nes jis neturetu metyti siuksliu ir purvinas i lova lipti.

Bet man taip pat reikia keistis, tiesa? Jis netvarkingas - tai didele beda. Su tais pacias drabuziais i darba, i svente, namie ir miegot jei ne as. 

P.s. Absurdiska, bet kaip tik dabar guliu lovoj, o jis namus tvarko :D

Atsakyti

Jus cia rasote kaip mano zmona. Viska ji bande, vis tiek as ja kaltinu. Tai nesamone.

Jums reiktu su psichologu aptarti kaip eelgtis, kad gautusi gerai abiems.

Jei pav. man reikia tokia problema spresti, tai:


As nekreipiu demesio, kad mane kalttina, tai tik emocijos.
As steengiuosi perduoti, kad myliu, PRISIMENU, kad esame svarbiausi.
Pasakau, kad kitkas maziau svarbu ir tai galima aptarti.
Stengiuosi suprasti ne tik save, o kita zmogu.

Tai visada VEIKIA 100 procentu. O jei noriu rietis, tai elgiuosi taip, kad ar tylesiu ar kalbesiu konfliktas eskaluosis.

Jei nenorima konfliktu, o norima geru santykiu - tas visuomet imanoma.

Super! Sita butinai isbandysiu. Atrodo teisinga.

Atsakyti

Autore gali pasikeisti nuo rytojaus. Reikia tik noro.
O tas vyras nera blogas zmogus.

Issiskyrimas yra dar pavojingesnis...

Na gal ne nuo rytojaus, vistik ne 15 man, charakteris susiformaves :)

Atsakyti
o kiek temos autorei metu? gal rase, neskaiciau visko...
zinokit, kad ir ka jus besakytumet (nors idomucios tai reiktu neprileist i sita tema, nes jis kalba tai, ka autore nori girdeti), as manau, kad sitas reikalas yra beviltiskas. is visu postu tiesiog svieciasi nebrandumas zmogaus. sako, kad patarimai geri, dedasi i galva, dekoja, bet as duodu ranka nukirst, kad turbut ne vienu nepasinaudos ir liks su tuo diedu viskas po senovei. unsure.gif
Atsakyti

zinokit, kad ir ka jus besakytumet (nors idomucios tai reiktu neprileist i sita tema, nes jis kalba tai, ka autore nori girdeti), as manau, kad sitas reikalas yra beviltiskas. is visu postu tiesiog svieciasi nebrandumas zmogaus. sako, kad patarimai geri, dedasi i galva, dekoja, bet as duodu ranka nukirst, kad turbut ne vienu nepasinaudos ir liks su tuo diedu viskas po senovei. unsure.gif

ir man atrodo, kad šie santykiai žalingi jiems abiems, o kažką juose pakeisti labai sudėtinga. Autorė jautri, linkusi kelti bangas. Jos vyras ūmus, linkęs į agresiją ir psichologinį smurtą, išgeriantis, pavydus. Santykiuose abu nelaimingi, ištisai nervai, tirštos spalvos, santykių aiškinimasis. Autorė išlaidauja, nors yra skolų. Dar tas nedidelis paslydimas, apie kurį sužinojo antra pusė. Man čia viskas panašu į sprogstamą kombinaciją... 

Bet abejoju, kad autorė kažką keis, deklaruojant, kad dėl meilės, o iš tikro žemiškesni dalykai ne paskutinėje vietoje - bijo likti viena su vaiku, reikia pinigų, stogo virš galvos. Nors man atrodo, kad bent kol gims vaikas, reiktų pagyventi atskirai, kad dėl streso nepamestumėte to leliuko...

Atsakyti
QUOTE(LiudnosAkys @ 2018 07 09, 13:11)
Zinoma nenoriu. Nepamirskit, kad jis kaip tevas yra geras. Klaumsimas ar augt visiskai be tevo, vaikui butu geriau.</p>

kas, kad kaip tevas geras. Na, paglostys vaikui galvele, pakalbins ir ka??? Cia laime su tevu but? Kai abu tevai riesis kaip kate su suniu, kad stogas kilosis, kai tevas mus mama, na liuks vaizdeliai, a ne? Bet tau svarbu tipo geras tetukas namie. Ne,myli tu to vaiko. Visai. Va del ko liudna. Nieko nedarai, kad ji is pragaro istraukt, tik tau svarbu dieda salia saves turet. Zinai ka. Nezinau kur gyveni, bet tikiuosi, kad Norvegijoj. Lik su tuo diedu, iskus kaimynai, o ten jau valdzia pasistengs vaikiukui kitus namus duot. Ir buk garantuota, jam kitur tikrai bus geriau.
Atsakyti
Abudu linkę nusikalsti, abudu linkę meluoti ir kitų gerumu naudotis, abudu nevengia nuotykių su trečiaisiais asmenimis ieškoti, abudu isterikai, nevaldantys nei savo emocijų, nei savo elgesio. Abu nemoka tvarkytis su finansais. Faina porelė smile.gif

P.S.: Mano nuomone, temos autorei reikėtų visų pirma koncentruotis į tai, ką pati daro ne taip ir kodėl. O jau tada iš vyro reikalauti pokyčių. Vien tai, kad ji vyrą paliks, niekaip neišspręs jos asmeninių problemų, kurių ji turi apsčiai ir kurios tikrai neprisidės prie vaiko gerovės ateityje. Ar jie gali pasikeisti kartu gyvendami, ar tam reikia atskirai būti, aš nežinau. Čia jau jiems aiškintis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 10 liepos 2018 - 10:37