cia autore 150 trims savaitems isleidzia, o cambala rase, kad tiek sunui duoda savaitei.
tai ne vien maistui gi

Prezervatyvų irgi reikia, ne? (kad jau arčiau temos būtų

Man duodavo 100 lt per savaite... uztekdavo ir netgi likdavo, o ir valgiau visai neblogai. Su 500 lt savaitei... Buciau karalius buves. )
O mokant tinkamai panaudoti pinigus, tai uz 150 eur galima ir geriau pavalgyti nei dauguma verslininku.. Jei CAMBALA nemoketum su 150 isgyventi, tai pati kalta arba tingine.
Mano tevai nupirkdavo kiaule arba versiuka, arba vistu.. Puse kiaules isrukydavo, kita puse tai saltiena, tai i kepsniukus, saslykus ir t.t. pavirsdavo.. Jei pasikviesdavau draugu pas save i buta, o turtingesniu uz mane tikrai daug buvo.. Niekas taip nepavalgydavo gerai kaip as. Ir tikrai 150 euru savaitei nereikedavo ir net menesiui nereikedavo. ) Nebutina pirkti kruopas lidle arba tusonke kuria jusu katinas ar suo valgo, kad padoriai pavalgyti uz 150.
ooo, jaunimelio padave
kaip jusu tarpe ziurima i apsauga nuo nestumo ir ligu bei netyciukus? (cia kad i tema butu)
Na ne visai jaunimelis. man jau 32 metai.. )))
Bet as tolerantiskas. Kas kaip nori tas taip mylisi... Vieniems oralinis seksas yra slykstus, kitiems patinka.. Vieni nori rizikuoti be apsaugos, kiti tik su apsauga. Vieniems seksui reikalinga tik meile, o kitiems uztenka ir aistros.
Skęstančiųjų gelbėjimas yra pačių skęstančiųjų reikalas. Todel ne mano reikalas kaip jie mylisi ir kiek ligu uzsikrecia. Jeigu sutikai pasimyleti be apsaugos, tai jau kaltu nebeieskok, jei uzsikresi.. Nes prezervatyvu yra ir vyrisku, ir moterisku.. Arba jei bijai gali visai nesimyleti..
As ir pats turejau visokiu santykiu ir saugiu, ir nesaugiu.. Ir su gerai pazistama mergina ir susipazinus tik vakarelio metu ar klube. Laimei nieko nenutiko.. bet ir del to nieko kito nebuciau kaltines.. O pamokslininku tikrai neklausyciau.. Ypac senu davatku.
Tai nesuprantu tavo pasipiktinimo. Turėtumėt pritarti, kad minimumas yra pasityčiojimas..
Minimumas pasityciojimas. 550 geriau, tai yra labai mazai geriau. As seniai ne Lt gyvenu, tai zinokit man pagalvojus apie tokia alga net nupurto. Saunuole, kad turit versla, tik ar ne perdaug putimosi del tos algos.
Dar klausimas, o cia i rankas 550 ar jau po mokesciu?
ka SM veiki?
Idomia tema buvau uzmates, tai uzsiregistravau nesusilaikes.. Ir šiaip, jaučiu nostalgiją forumams.. Prieš tai kai fb dar nebuvo populiarus,tai forumai buvo gyvi, buvo galima diskutuoti.. SM turbūt vienintelis forumas kuris dar funkcionuoja normaliai ir aktyvių narių yra. Tai smagu sugrįžti į tuos laikus. Tik kažkodėl dažniau pataikau ant temų kur ginčijasi ir pykstasi visi..