aciu kad rupinates, labai gera kad galiu cia gristi. na kiek imanoma man viskas gerai. aciu dievui nestumas gimdoj (maciau puslyte,bet pamenu tik kaip per sapna), bet jiems kelia itarima kad labai mazas,na neatitinka sav. taigi lauksim toliau.
siaip tai buvau apsinuodijusi aerozoliniais dazais (kelios dienos as su jais dirbau, aisku galejau ir pati susiprasti), del to buvo labai bloga, aisku tas negerai. na dabar geriau, visa diena pramiegojau, geriu arbatas ir tikiuosi kad bus viskas gerai. turi buti gerai, labai jau graziai as prasiau

, o ir pasirode kaip stebuklas. vienintelis logiskas paaiskinimas, kad kai nutraukiau gerti bromkriptina (na buvo per daug nukrites) uz keliu dienu turejau pastoti. nors vyro sperma tai irgi juoka kelia, vyrui net itarimas kilo ar nenuejau i sona. nu vienu zodziu patvirtina tai kad kai maziausiai tikiesi ir bam. nu dar velniu gavau kad nesisaugojom, nes vyras geria antibiotikus, nu bet kad vilties buvo labai maza.
dar kazka jie ten rado su mano kepenim, nu vnz vel tyrimai ir laukimas, dasidejo ir galvos skausmas, nes dabar negaliu gerti nuskausminamuju. nu bet viskas niekis, kad tik viskas butu gerai ir galeciau dziaugtis lelium. dar dabar bijau, bet tikiuosi geriausio.