Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvos Respublikos prezidento rinkimai

QUOTE
Atsiprašau, man nesunku atsiprašyti šį kartą.
Bet kitą kartą
Tendencingai pasišiukšlinus, nėra ko kelti dar ir neadekvačių sąlygų kitiems bei vėl šiukšlintis.
Apibūdinimai eilinį sykį nėra nei adekvatūs, nei logiški.
Gi jau atsiprašote, kad tai tamsta nusišnekėjote kaip kokia asocialė, tendencingai, o ne aš, kuri kalbu argumentuotai ir pagrįstai.
Nieko nei tamstai, nei kam kitam neketinu nei įsipareigoti, nei daugiau aiškinti.
Džiaukitės tuo dėmesiu, kurį jau gavote. Ir stenkitės tobulėti, juk maloniau būti tarp socialių asmenybių, ar ne?

Dėl Merkel sveikatos bei palyginimo su D.Trumpu. Ir vėl pro šalį. Žiauriai pro šalį.
Kodėl Merkel vis nevalingai dreba: lietuvių gydytoja turi savo spėjimą:
"Vokietijos kanclerė buvo kruopščiai apžiūrėta medikų po kiekvieno drebulio priepuolio. Medikai sakė, kad jos sveikatai pavojus negresia.
Patikrinus A. Merkel sveikatą, buvo atmesta Parkinsono ligos versija, kurios vienas pagrindinių simptomų – nevalingas drebulys, pranešė BBC.
<...> jeigu jis kyla užsiimant fizine veikla, tai gali būti nepavojingas, dažniau pasitaikantis vyresnio amžiaus žmonėms savaiminis, kitaip vadinamas esencialinis tremoras.
"
Pastaruoju metu A.Merkel dirba be jokio poilsio, tai ir galėjo būti priežastimi.
Atsakyti
QUOTE(Delfine @ 2019 07 16, 20:40)
Nieko nei tamstai, nei kam kitam neketinu nei įsipareigoti, nei daugiau aiškinti.
Džiaukitės tuo dėmesiu, kurį jau gavote.

Dėl Merkel sveikatos bei palyginimo su D.Trumpu. Ir vėl pro šalį. Žiauriai pro šalį.
gydytoja-turi-savo-spejima.

biggrin.gif

biggrin.gif

jo, pasakys kas nors žinokit, kad miršta ax.gif aha, masėms visiems
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 07 16, 21:32)
Siaip tai tipiskas pozymis zmogaus, kuris kazka slepia.


ne kažką, o didelį ir labai trapų ego.
Atsakyti
Visi protingi žmonės, dirbę jam ar su juo, ar net tik pabuvę šalia D.Trumpo, puikiausiai supranta, kad D.Trumpas nėra protingas. Apibūdinamas nuo švelnaus "unfit", "inept", "uneducated" iki atviresnio "idiot", "moron", "dumbest". Jis ir nesugeba apsimesti protingu.

Tačiau yra daugybė pataikūnų, besinaudojančių situacija. Narcizas, kuriam svarbu ne kompetencija, o lojalumas, yra lengvas grobis visokiems perėjūnams, kurie kartu su D.Trumpu naudojasi valstybės ištekliais, užsakymais, padėtimi.
Daugybė nekompetetingų, bet per ryšius norinčių valdžios, galios, statuso, kurio dėl menkų gebėjimų iki šiol gauti negalėjo, o dabar bereikia tik pataikauti D.Trumpui, imituoti D.Trumpą, ir turėsi.

Kaip teisingai rašoma, gyvename ne tik post-truth, bet ir post-shame laikotarpiu. Technologijos atbukino daugelio kritinį mąstymą ir, deja, bet pasirenkami visiškai netinkami žmonės. Net ir senų demokratijų kraštuose. Kaip D.Trumpas JAV ar B.Johnsonas UK (gal dar susiprotės?).
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2019 07 16, 20:53)
ne kažką, o didelį ir labai trapų ego.


Egoistas durniumi neapsimetineja.
Atsakyti
QUOTE(Delfine @ 2019 07 16, 17:40)
<...> jeigu jis kyla užsiimant fizine veikla, tai gali būti nepavojingas, dažniau pasitaikantis vyresnio amžiaus žmonėms savaiminis, kitaip vadinamas esencialinis tremoras.[/color]"
Pastaruoju metu A.Merkel dirba be jokio poilsio, tai ir galėjo būti priežastimi.


Ar jus pati skaitete savo ikelta citata?
Atsakyti
Neatsimenu nico, bet anksciau Delfine buvo avataru su rudu šuneliu.
Atsakyti

Visi protingi žmonės, dirbę jam ar su juo, ar net tik pabuvę šalia D.Trumpo, puikiausiai supranta, kad D.Trumpas nėra protingas.

Idomu, kaip toks "neprotingas" zmogus uzsidirbo toki kapitala :) ir dar idomiau, kaip dabar jam vadovaujant Jav ekonomika kyla :) dar idomu, kaip zmoness kaito tokias geltonasias spaudas, kaip delfius ir jais tiki, kas liecia politika :) 

Atsakyti

O del Lietuvos prezidento, as kol kas dziaugiuosi, labai prasmingas vizitas i Lenkija, graziai atstovavo Lietuva, orus, protingas, grazu ziureti i pirmaja pora, paskiviete ir lenku bankus, turetu butu gerai konkurencijos vardan, nes dabar bankai Lietuvoje labai plesia zmones uz savo paslaugas.

Atsakyti
IDOMUCIA
Trumpas pakankamai protingas. Visi tie rasistiniai seksistiniai issisokimai turi savo prasme.
Kad kazka paslepti rimtesnio.


tai aisku turi, tai jo arkliukas, ant kurio atjojo i valdzia, masei zmoniu tai patinka, nes tolerancija tera kauke pries visuomene, o sirdyje yra kas yra , todel zmone sdziaugiasi, kai kazkas uz juos visa tai issako smile.gif  Pas mus per radija jis daznia aptariamas, vienas mzogus sake, kad kai Trampas, pries rinkimus pasake per viena ten susitikima, kad mums nereikia visu tu garsenybiu(Clinton renge kazkoki koncerta), kad mums reikia tik amerikieciu, kad make America great again, sako as zinojau, kad jis laimes. Bet faktas tas, kad ten ekonomika ir gyvenimas gereja zmonem, todel ji ir palaiko.</p>
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 07 12, 11:00)
namas tai niūrus toks https://www.lrytas.l...namus-11060298/
[right][snapback]72467413[/snapback][/right]

as tai kartasi nesuprantu kai kuriu zmoniu, nori privatumo, bet sugebejo tik 25 aru sklypa nusipirkti? unsure.gif koks ten privatumas, nebent uzsitrauksu uzuolaidas, sedint viduje biggrin.gif asminimum koki 100 ha pirkciau jos vietoje tada biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Delfine @ 2019 07 15, 18:04)
Brigitte Macron savo kojas demonstruoja ypatingai drąsiai. Pavyzdžiui šalia 25 metais jaunesnės Ukrainos prezidentienės tas kontrastas ypač ryškus:

Beje, čia B.Macron parodo, kaip tinkamas kirpimas ar įsiuvai krūtinės srityje turi atrodyti. Ir kad apatinių turi niekaip nesimatyti.
Iš toli irgi? Ar tik priartinus bei paaiškinus prasmę? Mano nuomone, deimantai visiškai pasimetė. Liko tik geltonas svambalas po krūtine.
[right][snapback]72468749[/snapback][/right]

nu tos moters, deja, nei isiuvai, nei kiti dalykai negelbeja, baisokai ji atrodo siaip ar taip...

is tolo? o kodel turi viskas is tolo matyts graziai ir aiskiai?jie kabeto koks deimantinis papuosalas, jis jau matytusi aiskiai?ar jau nebera prie ko prikibti?

Nuostabiai Nausiediene atrode, tik man klausimas, kodel ji aptarinejama, kaip cia tiek buvo aiskinimu, kad ne isore prezidentui svarbu, o dabar net jo zmonos isore pasidare svarbi??? blink.gif

Blyn tik bandau isivaizduoti, kaip Simonyte butu atrodziusi ir jos antra puse lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 17 liepos 2019 - 00:36
QUOTE(lutuke123 @ 2019 07 17, 01:32)
Blyn tik bandau isivaizduoti, kaip Simonyte butu atrodziusi ir jos antra puse lotuliukas.gif


QUOTE(lutuke123 @ 2019 07 11, 17:55)
paskui nori paycia sis mokyklu isgyvendinti, nu kaip , kai mamules tokios?


Na ar ne slyksti boba esi?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 07 17, 01:14)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Delfine" data-cid="72469409" data-time="1563299911">
<div>
<p>Visi protingi žmonės, dirbę jam ar su juo, ar net tik pabuvę šalia D.Trumpo, puikiausiai supranta, kad D.Trumpas nėra protingas.</p>
</div>
</blockquote>
<p>Idomu, kaip toks "neprotingas" zmogus uzsidirbo toki kapitala smile.gif ir dar idomiau, kaip dabar jam vadovaujant Jav ekonomika kyla smile.gif dar idomu, kaip zmoness kaito tokias geltonasias spaudas, kaip delfius ir jais tiki, kas liecia politika smile.gif </p>

rusijoj ekonomika irgi nuolat kyla ir kyla, o jei dar nekyla, tai jau tuoj tuoj kad ims kilti....
Atsakyti