liudnoka, dabar studijuoju ar labai blogai vaika palikti taip anksti, del darbo gali tekti ir 6 menesiu greiciausiai. Kolega viena pastebejima pasake, kad kuo anksciau palieki tuo jiems mazesne trauma, nes jie nera tiek prisirise prie taves, bet kitavertus kaip tolimesnis prisirisimas progresuos, ar ne pakenks? Savanaudiskai skaudziausia, kad kai jie tokie mazuciai, tiek daug bus pirmu kartu, kuriuos turbut praleisiu
As stengiuosi vis tiek pajudeti, nes nezinau, kas yra gimdymas, o sako judresnes yra istvermingesnes, lengviau pernesa skausma ir greiciau atsistato jegos. Tikiu, nes ir pati tai buvau pastebejusi, anksciau kuri laika intensyviau sportavau ir tikrai pajutau, kad kai lipdavom i kalnus, eidavom i zygius, nors ir vistiek sunku budavo, bet pakakdavo trumpo pailsejimo, kad sirdis vel griztu i normalu plakima ir po visko nesijausdvau silpna, nuvargusi.
Mano akusere dar pasiklause ar darau Kegelio pratimus, sako labai svarbu, butinai daryk, bet man jie nuobodus ir tiesa sakant nelabai zinau ar gerai darau. Man atrodo mano tie raumenys ir taip stiprus, vien del to, kad tenka daznai laikyti slapima (nes vis dar daznai reikia!), nu ir jis neprateka. Kartais pazaidziu su srove, tai sulaikau, tai reguliuoju ir puikiai sekasi. Nors akusere dar dave pastebejima, kad sulaikant srove, dalis slapimo grizta atgal, tai gali padidinti infekcijos rizika, bet man keista, jeigu galu gale viska issisioji ir geri daug vandens, sisioji daznai, neturetu ta rizika buti.