as Anteja darausi

taip

Papildyta:
</p></div></blockquote><p>o koks tavo seimynai skirtumas kiek tu vaiku turi?

va va, as klausiau to pacio

10CD, reikia nusipikrti OV testu

Su tais spaudimais tai nenormalu
. Kaip jie nesupranta, kad kartais neišeina. Kad labai lauki ir neina 😑. Pasidariau Pasidariau OV testą ir viena normali juostelė, kita vos matoma. O turėtų pačios vaisingiausios dienos būt. Nesuprantu.
gal kas negerai ir išvis nevyksta OV? Nervas ima. Dariaus juostelinį, jaučiu lėksiu kasetę pirkt. Nes man juostelės nelabai patinka.
beja pirmas ciklas kai darau OV gal blogai darau. Gal per mažai sysiuko.
O darei ryte? Juos geriausia daryti popiet. Iki 20 val.
-hal-, laikykis, ir nepasiduok šeimos spaudimui. Jūsų sprendimai yra jūsų. Taip visą gyvenimą reguliuos. Turim artimųjų aplinkoj kiek kitokią, bet kažkuo ir panašią situaciją. Yra įsivaizduojančių, kad žino geriau.
Čia kaip sakoma anekdotas yra kažkoks , kai babutės klausinėja prie vaikų kada tu arba kada sekantis, jų to pačio reik paklaust kapuose 😀 gal per juodas tokiai dienai 🙄😂Blem gaila į kapus nėjau! Gal būčiau sutikus vyro giminę ir paklaisus 😁 nuo pat ryto visa susiraukus esu, atvažiavo anyta, reik ją nuvežt ant kapų, pas brolį į sodybą. Ir aišku aš už vairuotoją 🙄 sodyboj susirinks gausybė tetų, kurios jei neduok die vyras mamai prasižiojo, kad planuojam, pradės akim matuot mano apimtis. 🙈 O šiaip gera idėja su išlaikymu. Kai klaus kada vaikai, pasiūlysių išlaikyt jei taip jau noris 😂 kaip aš čia šiemet kokios atmaskės neturėjau tai lapkričio 1.. Sėdžiu dabar mašinoj kol vyras su anyta ant kapų ir sisiot noriu, o tualeto nėra 🙈🙊
10.19 finy nelaukia mmm- turim ziniu?
10.26 Pegile nelaukia mmm- sulaukė jau
11.04 LoyalWarrior nelaukia mmm
11.04 Garbanelele nelaukia mmm
11.04 Gintare0820 nelaukia mmm
11.11 Lokysta nelaukia mmm
11.11 _mimozza_ nelaukia mmm
11.15 Nnnauja111 nelaukia mmm
11.16 Maištautoja nelaukia mmm
11.17 -hal- nelaukia mmm jei vyras neišvažiuos
kaip fainiai!! visko gali prisiskaiciuoti!! ziu panos [url="https://www.countdowntopregnancy.com/tools/ovulation_calculator.php"]https://www.countdowntopregnancy.com/tools/..._calculator.php[/url]
Šitą esu mačiusi jau kiek ankščiau bet ir lietuviškuose panašiai rodo
as salia didmiescio gyvenu tai nezinau, mano vietine nedirba. gal isvis galetume vadinti 'planuojanciu pasnekesiai' ar dar kas nors? be menesio, taip nereiketu blaskytis.. pabaigtume temute uzdarytu ir vel tada kiturViskas aišku