Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvenimas su vyru del vaiku

Ir man tai nesuprantama. Tokie dalykai kaip separacija pas mus neimanomi, jo atsakyma zinau : kokiu tu cia bl nesamoniu prisigalvojai? Jam viskas yra taip - jei paciam nepriimtina, reiskia tai nesamone. Nebent atsirastu nenugincijamu argumentu. Jei tik uzteks kantrybes juos isklausyti. Apskritai jei pasakyciau dabar, kad skiriames, butu 2 etapai - suveikus isdidumui nesakytu nieko pries, sakytu gerai puiku. Kitas etapas butu manes koliojimas ir daiktu metymas. Ir nezinau, kuris etapas bitu pirmas. Prasviesejus protui gal ir bandytu kalbeti blaiviai, bet iki tol, kol vel kazkas sunervintu.

darykit pradžioje separaciją, ženkite šitą žingsnį ir žiūrėkite kas bus, gal ir vyras prasiauklės truputį, nes kalbėti skaudžiais žodžiais, o po to vaidinti, kad viskas gerai gali tik nestabilūs žmonės. Man visada tokie žmonės atrodo nenormalūs. Man nenormalu yra skaudžiai įsipykti ir po to tarsi nieko nebuvo.
Žinau, kad tokių žmonių pilna, jiems gal ir lengviau gyvenasi, bet man jie atrodo durni ir tušti. Jei jau po to elgiesi kiap niekur nieko, jei nesi toks įžeidus, tai ir konflikto metu valdykis, o ne šūkauk, tiesa?

 

Atsakyti
Saule, tu tik spejai parasyti kelis postus ir JAU prieštarauji pati sau. Tai nuspresk pagaliau ar jis sako 'skirkis, jei nori', ar 'ka cia bl issigalvojai'?
Atsakyti

Saule, O kokios yra konfliktu priezastys? Kurioj vietoj jis su tavim nesutinka? Ar sekso tu jam duodi? Gal atsisakai tai jis susinervines ir pliekia tave. Nes kazkaip man sunku patiket kad kazkokio tai pokalbio metu issiskyrus nuomonems apie ka nors kita butu pradetas karas. Cia matomai yra kazkas del ko tu ji sunervini, kazko jam neduodi ar nepadarai.  Jei vyras gryzes po darbo kazko is taves tikisi ir negauna tai naturalu kad jis susinervina. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emiss: 09 spalio 2018 - 11:54
Labai paprasta - abudu gyvena del isskaiciavimo, ne vienas nemyli.
Atsakyti
QUOTE(saule19830 @ 2018 10 09, 12:41)
<p>Ir man tai nesuprantama. Tokie dalykai kaip separacija pas mus neimanomi, jo atsakyma zinau : kokiu tu cia bl nesamoniu prisigalvojai? Jam viskas yra taip - jei paciam nepriimtina, reiskia tai nesamone. Nebent atsirastu nenugincijamu argumentu. Jei tik uzteks kantrybes juos isklausyti. Apskritai jei pasakyciau dabar, kad skiriames, butu 2 etapai - suveikus isdidumui nesakytu nieko pries, sakytu gerai puiku. Kitas etapas butu manes koliojimas ir daiktu metymas. Ir nezinau, kuris etapas bitu pirmas. Prasviesejus protui gal ir bandytu kalbeti blaiviai, bet iki tol, kol vel kazkas sunervintu.</p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="72227096" data-time="1539077545"><div><p>darykit pradžioje separaciją, ženkite šitą žingsnį ir žiūrėkite kas bus, gal ir vyras prasiauklės truputį, nes kalbėti skaudžiais žodžiais, o po to vaidinti, kad viskas gerai gali tik nestabilūs žmonės. Man visada tokie žmonės atrodo nenormalūs. Man nenormalu yra skaudžiai įsipykti ir po to tarsi nieko nebuvo.
Žinau, kad tokių žmonių pilna, jiems gal ir lengviau gyvenasi, bet man jie atrodo durni ir tušti. Jei jau po to elgiesi kiap niekur nieko, jei nesi toks įžeidus, tai ir konflikto metu valdykis, o ne šūkauk, tiesa?</p><p> </p></div></blockquote><p></p>


Normalus vyras ir net ne vyras, moteriai kuri bando problemas spresti separacija - NIEKADA NEATLEIS. Nebent koks skudurelis.

Reikia problemas spresti kitaip. zmona, kuriai skirybos yra galimybe, jau tampa antraruse vien del to.
Bet, kita vertus, moteris kuri susitaiko su zeminimu - irgi antraruse.
Todel problemas reikia spresti nenusileidziant nei i viena nesamoninga puse.
Vyras turi jaustis mylimas, bet turi zinoti, kad bus kazkas daroma.

Pradziai jis turi jausti ir ssuprasti , ka padare, atsiprasyti. Tai gal bus nelengva pasiekti, bet tai butina.
Po to prades ir valdytis, kai isisamonins, kad blogai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IDOMUCIA: 09 spalio 2018 - 11:55

Labai paprasta - abudu gyvena del isskaiciavimo, ne vienas nemyli.

Na mes irgi gyvenam del isskaiciavimo, bet kirviais nesimetom. Tyla ir ignoravimas vienas kito yra tikrai geresne strategija nei karo kirviais apsimetyt. 

Atsakyti

Butent taip ir butu. Sakytu viena, o po minutes kita.

Atsakyti

Niekada neatsiprasys, nes tai jam tolygu nusizeminimui.

Atsakyti
QUOTE(saule19830 @ 2018 10 09, 12:58)
<p>Butent taip ir butu. Sakytu viena, o po minutes kita.</p>

O tu neatsakei i mano pirma posta.
Atsakyti

Saule, atsakinek I klausimus. Kokia konfliktu priezastis? 

Atsakyti
QUOTE(saule19830 @ 2018 10 09, 13:00)
<p>Niekada neatsiprasys, nes tai jam tolygu nusizeminimui.</p>

Jusu vyras psichopatas. Turbut is vaikystes kazkas, jei ji nekokia buvo.
Jis nepasikeis kuom jus ji begasditumet. Arba skirkites, nebetraumuokit saves arba del to geresnio vaiku finansinio gyvenimo isvis atsiribokit nuo jo bet kaip. Tyliai, ramiai gyvenkit kartu, nekreipkit denesio, pradekit save lepint. Antru atveju reiktu visiskai pasidaryti po..uistei. Bet kazi ar sugebesit.
Atsakyti

Man tai atrodo kad ji vyrui sekso neduoda, del to ir visos problemos kyla. O jo charakteris kaip degtuko tai iskart ir uzsiplieskia. 

 

Kai kartu gyvenat ir meiles nera, tai nera priezastis sekso neduot. Bet kuris vyras ilgainiui pasiustu jei turetu nemylincia moteri kuri dar ir sekso neduoda. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emiss: 09 spalio 2018 - 12:13