Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvenimas su vyru del vaiku

QUOTE(emiss @ 2018 10 11, 14:51)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Forume sedziu del komunikacijos stokos, nes namuose dazniausiai esu vienas. Vakarais. Va dabar pas mane beveik 9 vakaro, jau po visu darbu ir po visu hobiu, zmona sporto kluba pamego, i studijas jau vakarais neina, tai namuose nera.

QUOTE(emiss @ 2018 10 11, 15:19)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author=
<p>Na nezinau del moteru. Siandien va saviske gerai pamylejau, gavo orgazmo, bet namie vistiek nera. Sporto klube energija atidavineja.

Tai va. Esi vienas. Niekam neidomus. As tau pacioje pradzioje sakiau- uzknises tu zmona. Nemyli. Nenori. Atkencia. Kaip pareiga duoda to sekso be meiles, nes neturi kol kas kitos iseities. O tu svaigsti, kad gerai pamylejai. biggrin.gif Naivuolis. O tu nepagalvoji, kad zmona visokiais budais vengia but su tavimi. Buvo studijos. Dabar sportas. Kazkas vel bus. Tu sedi vienas, tai kodel negalit kartu sportuoti? Eiti pasivaikscioti vakarais? Pasigaminti vakariene? Paziureti filma? Susitinkat kaip kambariokai. Tu net nesuvoki normalaus seimos gyvenimo, nes viska pradedi ir baigi seksu.
Atsakyti

Tai va. Esi vienas. Niekam neidomus. As tau pacioje pradzioje sakiau- uzknises tu zmona. Nemyli. Nenori. Atkencia. Kaip pareiga duoda to sekso be meiles, nes neturi kol kas kitos iseities. O tu svaigsti, kad gerai pamylejai. biggrin.gifNaivuolis. O tu nepagalvoji, kad zmona visokiais budais vengia but su tavimi. Buvo studijos. Dabar sportas. Kazkas vel bus. Tu sedi vienas, tai kodel negalit kartu sportuoti? Eiti pasivaikscioti vakarais? Pasigaminti vakariene? Paziureti filma? Susitinkat kaip kambariokai. Tu net nesuvoki normalaus seimos gyvenimo, nes viska pradedi ir baigi seksu.

Tai cia ne man adresuok, o maniskei.  Ji manes nevengia, ji tik daro tai kas jai patinka ir kada patinka. O kada seksas buna geras, as matau, nesu aklas. 

O del to kad esu vienas negaliu priestaraut. Kartais santuokoje buni vienas. Kad niekam neidomus-turiu nesutikti-as labai idomus pats sau. O aplinkiniu zavesi savo persona sukelt nesistengiu, is to malonumo as nejauciu. Gal moterims ten truputi kitaip-jos ten prisidazo, prisirengia ir jau idomios patampa visiems aplinkiniams ir galvoja kad ir kitiems to reikia.  Na man tokio demesio nereikia, neturiu tam poreikio. As nesu ta labai socialiai bendraujanti persona ir bandydama mano gyvenima parodyt juodai paprasciausiai parodei savo narsicistini poziuri I aplinkinius. Princese ant zirnio matai atsirado, labai idomi visiems.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emiss: 11 spalio 2018 - 13:55
QUOTE(emiss @ 2018 10 11, 14:40)
Na blogo tai yra tame kad va jau tuoj 10 val vakaro o ji vis dar sporto klube. Kur ji bebutu, bet vakarai skirti ne tam kad kazkur tampytis.</p>

na matai pasimylejimas savrbus, bet tik jo neuztenka...
Atsakyti

T

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emiss: 11 spalio 2018 - 13:54

Gal moterims ten truputi kitaip-jos ten prisidazo, prisirengia ir jau idomios patampa visiems aplinkiniams ir galvoja kad ir kitiems to reikia.  

:hmm: mąstytoja patapsiu  :lol:​ 

Atsakyti

na matai pasimylejimas savrbus, bet tik jo neuztenka...

Taip neuztenka, bet juk negalima atsisakyt pasimyejimo jei tai yra beveik vienintele bendravimo forma. Ar tu sakai kad reikia ir to atsisakyt? Zinok kartais seksas pasako daugiau nei 1000 zodziu.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emiss: 11 spalio 2018 - 13:59

:hmm: mąstytoja patapsiu  :lol:​ 

Tau netaikoma,  tu kitokia :B 

Atsakyti
QUOTE(emiss @ 2018 10 11, 14:56)
<p>Taip neuztenka, bet juk negalima atsisakyt pasimyejimo jei tai yra beveik vienintele bendravimo forma. Ar tu sakai kad reikia ir to atsisakyt? Zinok kartais seksas pasako daugiau nei 1000 zodziu.</p>

as jau sakiau dau kartu as negyvenciau tokiom salygom, nemegindama nieko keisti, o kitiem spresti uz save.
Atsakyti
Is SViesos yra uzkietejusi politine feministe. Ubuntiene irgi vyru nemegsta, bet jis pries juos kovoja senais metodais
Atsakyti

as jau sakiau dau kartu as negyvenciau tokiom salygom, nemegindama nieko keisti, o kitiem spresti uz save.

Tai labai saunu kai moteris inicijuoja pokycius. Vyrui belieka tik su jais sutikt. O kai vyras inicijuoja pokycius, moteriai belieka pagalvot ar jai tu pokyciu reikia. Todel kai ka nors pasakai tai negalvok kad abiems lytims tas taikoma vienodai ir priimtina vienodai. Tikrai ne. 

Atsakyti

Is SViesos yra uzkietejusi politine feministe. Ubuntiene irgi vyru nemegsta, bet jis pries juos kovoja senais metodais

Tai cia vyru dauguma nemegsta. Tik koki menesi naujai uzklydes gali pagalvot kitaip, bet kai ilgiau pabendrauji tai matosi kuria lyti jos laiko antraruse. 

Atsakyti
Oi ne, mes tikrus vyrus tai net labai mylim
Atsakyti