Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvenimas su vyru del vaiku

QUOTE(Nuolat @ 2018 10 11, 16:06)

<p>va aš bijau but viena, kas man pasaką vakare paseks  tongue.gif</p>

Kokua nors supermamka. Arba supertetkas.
Papildyta:
QUOTE(emiss @ 2018 10 11, 16:10)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-time="1539262940" data-cid="72229466" data-author="emiss"><div><p>As moters darba pateisinu tik vienu atveju-del uzimtumo ir socializacijos. </p></div></blockquote><p></p>

Nu tai va.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2018 10 11, 16:13)

nu jo palyginia, as niekad nesedziu sm, kai vyras namie  mirksiukas.gif

Tai reiskia tavo vyro niekada nera namie.
Atsakyti

Kokua nors supermamka. Arba supertetkas.

Man tėčiai labiau patinka nei mamkos, ot   :P 

kažkokia nerimta aš šiandien  :nail:  :rev: Protas išėjo pasivaikščiot, kažin tik ar pareis  :mastau:  :lol:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nuolat: 11 spalio 2018 - 15:34
QUOTE(cambala @ 2018 10 11, 16:22)
Tai reiskia tavo vyro niekada nera namie.

tai as ta pati sakiau jau ne viena karta, kad vyras daug dirba, bet tema lyg ne apie mane.
Atsakyti
QUOTE(Nuolat @ 2018 10 11, 16:33)
Man tėčiai labiau patinka nei mamkos, ot  

Moterys man patinka geriau. Patarnauja, apsitvarko
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2018 10 11, 14:42)
Tai va. Esi vienas. Niekam neidomus. As tau pacioje pradzioje sakiau- uzknises tu zmona. Nemyli. Nenori. Atkencia. Kaip pareiga duoda to sekso be meiles, nes neturi kol kas kitos iseities. O tu svaigsti,  kad gerai pamylejai.  biggrin.gif Naivuolis. O tu nepagalvoji, kad zmona  visokiais budais vengia but su tavimi. Buvo studijos. Dabar sportas. Kazkas vel bus. Tu sedi vienas, tai kodel negalit kartu sportuoti? Eiti pasivaikscioti vakarais? Pasigaminti vakariene? Paziureti filma? Susitinkat kaip kambariokai. Tu net nesuvoki normalaus seimos gyvenimo, nes viska pradedi ir baigi seksu.

neturi jis žmonos, ne žmona ten
Atsakyti

Moterys man patinka geriau. Patarnauja, apsitvarko

Vyrą jeigu laimingą padarai, tai ir aptarnauja ir aptvarko. Nera ko persidirbti  :P  :nail: 

Atsakyti

As bandau isivaizduoti, kad tampu svelni, rami, nuolanki ir t.t, kaio jus cia siulot. Na taip, kuriam laikui viskas butu gal ir nieko. Bet ateitu diena/situacija, kai vyra kas nors (ne, ne as,tai gali buti bet kas) isvestu is pusiausvyros ir prasau - jis vel draskosi, keikiasi ir t.t., nebutinai ant manes, bet tas jau savaime sukelia man itampa ir gadina viska. As negaliu tada ir toliau kaip idiote sypsotis ir vaidinti, kad viskas gerai, cia reiskia jau smegenu trukuma.. Ir as nekalbu apie rimtus dalykus, del kuriu tikrai galima susinervinti rimtai.  Jis yra pasakes, kai klausiu, kodel taip reaguoji, - as tau ne gaidys, kad giedociau, sunervino tai sunervino bl ir t.t.
Vyras turi problemu. Jus cia ne prie ko. O jei tokiuose santykiuose dar ir nuleisite galva kaip cia jums pataria ir kentesite, tai bus tik blogiau. Pasidomekite apie psichologini smurta, smurtautojo portreta ir kaip papastai santykiai vystosi. Kuo auka nuolankesne, tuo smurtautojas labiau lips ant galvos. 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš_Šviesos: 11 spalio 2018 - 19:54

Is Sviesos yra labai protinga, giliai analuzuojanti, bet galbut kazkada tyrejusi vidiniu isgyvenimu.

Aciu. As domiuosi socialinemis temomis. Smurtas yra viena is ju. Ir viskas, ka as sakau, tai ne man is sirdies ar kitu organu eina, o is straipsniu, tyrimu, nes as daug ju skaitau. Man atrodo psichologinis ir fizinis smurtas ya viena didziausiu LT problemu, kurias reikia isgyvendinti kuo skubiau. 

Atsakyti

Tai cia vyru dauguma nemegsta. Tik koki menesi naujai uzklydes gali pagalvot kitaip, bet kai ilgiau pabendrauji tai matosi kuria lyti jos laiko antraruse. 

Kaip tu klysti. Mes megstam protingus vyrus. 

Atsakyti
QUOTE(Nuolat @ 2018 10 11, 20:11)
Vyrą jeigu laimingą padarai, tai ir aptarnauja ir aptvarko. Nera ko persidirbti  tongue.gif  nail.gif 

Kad viskas biski kitaip...
Zmona patarnauja, tvarko verda, po to ateina i lova vyra laiminga padaryti ir uzmigdyti, tada keliasi ir eina darbu pabaigti...

Bet tik exe taip dare...
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 10 11, 20:47)
Vyras turi problemu. Jus cia ne prie ko. O jei tokiuose santykiuose dar ir nuleisite galva kaip cia jums pataria ir kentesite, tai bus tik blogiau. Pasidomekite apie psichologini smurta, smurtautojo portreta ir kaip papastai santykiai vystosi. Kuo auka nuolankesne, tuo smurtautojas labiau lips ant galvos. 

Jus rimtai nusisnekate, jau nejuokinga...
Psichologiskai smurtauja daugumoje moterys. Va sakysim autore smurtauja prikaisiodama del menkniekiu, kad vyras KAZKA BE LEIDIMO NUSIPIRKO, kam PONIA nedave pritarimo.
Emociskai smurtauja abu, vyras gal daugiau sau leidzia, bet dar neaisku. Fiziskai kol kas nesmurtauja.

Toliau.
Niekas nesvarsto nuolankumo, nusileidinejimo agresoriui. Tai prie nieko neprives ir tik jums tokie variantai realus.
Tiesiog konfrontacijoje yra skirtingi metodai.
Galima kovoti, kol tikrai kazkas kazka suzalos
Galima nemastant nusileisti, bet kitas zmogus to nepastebes.
Galima viska sugriauti ir issiskirtii issidraskyt.

O galima imtis priemoniu, kad pakeisti savo elgesi, charakteri, ir daryti veiksmus, kas PRIVERS kita zmogu keistis.
Keistis privercia jega. Meile, savigarba ir nesitaikstymas su esminemis problemomis.
Reikia tapti stipresne asmenybe. Tai dovana sau o ne partneriui pirmiausia
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 10 11, 20:54)
Kaip tu klysti. Mes megstam protingus vyrus.

Tie protingi vyrai tiesiog vargsai nemate normaliu santykiu.

Vyraii smurtautojai "protingomis" vadina paklusnias, primusto suniuko zvilgsniu ziurincias moteris.

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 10 11, 20:47)

Pritariu Idomuciai, rimtai jau nusisneki net nejuokinga doh.gif Ka tu zinai, ka ta moteris daro ir ko nedaro, kaip ji pati elgesi su vyru, kaip ji su juo sneka, jei pirma pasiskunde siame forume, vadinasi ji teisi?
niekas cia nerase nuleisti galva ir nulaidziauti, nu bet nesuvokimas jusu tai topinis sioje temoje...
jau zinok pas tave kakzokia paranoje kiekveiname vyre matyti smurtautoja ir visiskai nematyti moteru problemu ir ju smurto.Bet nemanau, kad suprasi, nugi statistikos tai kitaip raso lotuliukas.gif
Atsakyti

Jus rimtai nusisnekate, jau nejuokinga...
Psichologiskai smurtauja daugumoje moterys. Va sakysim autore smurtauja prikaisiodama del menkniekiu, kad vyras KAZKA BE LEIDIMO NUSIPIRKO, kam PONIA nedave pritarimo.
Emociskai smurtauja abu, vyras gal daugiau sau leidzia, bet dar neaisku. Fiziskai kol kas nesmurtauja.

Gal ir autore smurtauja. Tokiuose santykiuose daznai buna, kad auka periima agresoriaus vaidmeni, po to vel apsikeicia. Toksiskis santykiai, zaligni vyrui, moteriai, o labiausiai vaikams, nes jie negali rinktis buti situose namuose ar ne. Tik matai, autore supranta, kad yra negerai, nori keistis. Problemos pripazinimas yra pirmas zingsnis i pokcycius. O vyras ar bent kazkoki zingsni padare idant nutraukti sita uzburta rata?

Atsakyti