Kokua nors supermamka. Arba supertetkas.
Papildyta:
Nu tai va.
Papildyta:
Tai reiskia tavo vyro niekada nera namie.
As bandau isivaizduoti, kad tampu svelni, rami, nuolanki ir t.t, kaio jus cia siulot. Na taip, kuriam laikui viskas butu gal ir nieko. Bet ateitu diena/situacija, kai vyra kas nors (ne, ne as,tai gali buti bet kas) isvestu is pusiausvyros ir prasau - jis vel draskosi, keikiasi ir t.t., nebutinai ant manes, bet tas jau savaime sukelia man itampa ir gadina viska. As negaliu tada ir toliau kaip idiote sypsotis ir vaidinti, kad viskas gerai, cia reiskia jau smegenu trukuma.. Ir as nekalbu apie rimtus dalykus, del kuriu tikrai galima susinervinti rimtai. Jis yra pasakes, kai klausiu, kodel taip reaguoji, - as tau ne gaidys, kad giedociau, sunervino tai sunervino bl ir t.t.Vyras turi problemu. Jus cia ne prie ko. O jei tokiuose santykiuose dar ir nuleisite galva kaip cia jums pataria ir kentesite, tai bus tik blogiau. Pasidomekite apie psichologini smurta, smurtautojo portreta ir kaip papastai santykiai vystosi. Kuo auka nuolankesne, tuo smurtautojas labiau lips ant galvos.
Is Sviesos yra labai protinga, giliai analuzuojanti, bet galbut kazkada tyrejusi vidiniu isgyvenimu.
Aciu. As domiuosi socialinemis temomis. Smurtas yra viena is ju. Ir viskas, ka as sakau, tai ne man is sirdies ar kitu organu eina, o is straipsniu, tyrimu, nes as daug ju skaitau. Man atrodo psichologinis ir fizinis smurtas ya viena didziausiu LT problemu, kurias reikia isgyvendinti kuo skubiau.
Jus rimtai nusisnekate, jau nejuokinga...
Psichologiskai smurtauja daugumoje moterys. Va sakysim autore smurtauja prikaisiodama del menkniekiu, kad vyras KAZKA BE LEIDIMO NUSIPIRKO, kam PONIA nedave pritarimo.
Emociskai smurtauja abu, vyras gal daugiau sau leidzia, bet dar neaisku. Fiziskai kol kas nesmurtauja.
Gal ir autore smurtauja. Tokiuose santykiuose daznai buna, kad auka periima agresoriaus vaidmeni, po to vel apsikeicia. Toksiskis santykiai, zaligni vyrui, moteriai, o labiausiai vaikams, nes jie negali rinktis buti situose namuose ar ne. Tik matai, autore supranta, kad yra negerai, nori keistis. Problemos pripazinimas yra pirmas zingsnis i pokcycius. O vyras ar bent kazkoki zingsni padare idant nutraukti sita uzburta rata?