Sveikutes
kepiau tortuka SLYVOS SOKOLADE, puosiau SLAPIA BEZE, tiesiog norejosi isbandyti:
tortukas skanus, bet sulaistyt tikrai gerai reikia, kaip buvo Cipsiukas minejes, nepagaileti, ir rugsteles daugiau ideciau kita karta, bet siaip skanu.....
kas del SLAPIA BEZE - gavosi puikiai, dzipuoti galima, as sveriau- tai baltymo 150g, cukraus 300g sudejau, visa kita kaip rase recepto autore...ACIU JAI, nes su kitu beze daugiau vargstu ir nesigauna, o cia is pirmo karto gavosi...
bet va, beda, atrodo kad ir dzibukus daryt reikia moket, kartais pagalvoju kad visai beviltiska esu, ant sio tortuko sudejau tokias kaip gelytes, seimynai savaitgaliui kepiau, tai galejau su beze paexperimentuot, o va kas liecia sonus ir nezinau ka daryt, koki antgali naudot, o kaip pasirodo kad nieko tokio ir neturiu, gal parodytumet kokius naudojat antgaliukus...ir dar- labai patinka zolyte, turiu ir antgaliuka, na bet nejo man su juo nieko padaryti, tiesiog neissiskaido man tie makaroniukai, sulimpa, na kai bandziau i puoda, tai pradzioj sulipe spaudziasi, po to atskiti, tokie kokiu reikia, na bet kai bandai ant torto det, tai jie vel sulipe, tai sakykit ka ne taip darau, gal kokia nuoroda zinot kur pasiziuret kaip torta ta zolyte puosia

, o cia va mano torto pjuvis, viso nedejau, nes nepuosiau, tiesiog matosi, kad beze tikrai stovi