Įkraunama...
Įkraunama...

kokio ūgio buvo jūsų vaikas

mano mažąjam - 2m. 2mėn., sveria apie 15 kg, (na jis toks tvirtas pas mus) 4u.gif Drabužėlius perku 98 d., nes 92 kaip tik kaip tik 4u.gif
Atsakyti
Mums spalio 17 bus 2,ir mes sveriam 12kg,o drabuzelius jau 86-92 tokiu reik kazkaip tikslaus ugio net nezinau biggrin.gif
Atsakyti
Mes metų ir 9mėnesių buvom 91cm. ax.gif mūsų mergina aukštaūgė-į tėvelius.
Atsakyti
mums 2m ir2men sveriame 14kg ugis90cm. kazin ar ne per mazas ugis? ziuriu cia kitu net virs 90cm g.gif
Atsakyti
Musiskis 2 metuku jau buvo 92cm. Aukstas, nes teveliai auksti...taciau nevalgiukas,tad kudutis. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ingrica @ 2008 09 09, 08:21)
mums 2m ir2men sveriame 14kg ugis90cm. kazin ar ne per mazas ugis? ziuriu cia kitu net virs 90cm g.gif

Mes 2,3 tai esame 83 cm ūgio ax.gif Mes su tėveliu nesam labai aukšti, tai man normali, kad mano vaikiukas kruopiukas wub.gif Nors mūsų bendraamžiuose jis ne vienintelis toks mažiulis.
Atsakyti
Na mes kaip tik sveremes ir matavomės, tai : 1m.11mėn.,/ 87cm.,/13,5 kg., tai sake beveik vidurkis, is 100%/58%
Atsakyti
Mano merginai 2 metukai ugis 93cm(95%), svoris 15 kg (75%). % pagal metu kreive, o pagal ugio ir svorio santyki norma. Pagal gydytoja (t.y. literatura) turi 0,5 kg virsvorio ax.gif lotuliukas.gif Bet seip viskas normoj neskaitant kad as zemute o tetukas didelis biggrin.gif Tai rubus jau siai vasarai pirkau skirtus 2-3m vaikams, bet baigiam isaukti ax.gif
Atsakyti
mergina 2m buvo 92 cm
Atsakyti
Labukas visoms!na perskaiciau jusu pasisakymus apie vaikuciu ugius,tai dauguma vaikuciu yra auksti pagal men.ir metukus smile.gif Mano dukrytei dabar 2.9m.,o ugis 94cm.-svoris 15kg400g.,na man atrodo,kad ugis truputeli mazokas,nors as ir vyras esam neauksti. biggrin.gif
Atsakyti
mums 1m 10 men, tai sveremes pries kelia dienas 14 kg buvo, o ugis 89 cm... tevai tai esam auksti, tai dar istis musu mazylis i ugi smile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Mums spalio 11 bus 2, svoris 13.5 kg, ugis 88 cm mirksiukas.gif
Atsakyti