Įkraunama...
Įkraunama...

kokio ūgio buvo jūsų vaikas

Mano tai abi cuoliukės,tikriausiai į mane ,nes ir pati esu smulkių kaulų biggrin.gif
Mažesnei dabar 1 metukai ir 8 mėn.,ūgis -83cm.,svoris -10kg.,o vyresnėlės kai buvo tokio amžiaus šiek tiek daugiau svėrė - 11kg.,o ūgis buvo apie 82cm.Žodžiu labai panašiai abi auga 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo yngaga: 08 rugsėjo 2009 - 11:38
suneliui 1m8men. ugis 86cm ,svoris 12,5kg
Atsakyti
mums 1m 11 men ugis 92 cm, o 1.8m buvo mazdaug 84-86cm 4u.gif
Atsakyti
Tai mes visai maži mums dabar 2 meta ir 1 men. 86 cm / 11 kg
Atsakyti
94cm 4u.gif
Atsakyti
Siandien mano princeses gimtadienis 4u.gif Ugis 93cm, svoris 12,9kg
Atsakyti
Mano sunus dvieju metu buvo 96 cm ugio, dabar 2m ir 5 men - 98 cm
Atsakyti
Dukrytei tuoj sukaks 1.8, jos ugis - 93 cm., svoris 14 kg.
Atsakyti
sveikos,

mano ''mazylei' dar tik 2,5 metu, taciau jos ugis jau 101 cm, o svoris - 13.5 kg. galvoju, gal reikia susirupinti, nes kol neissizioja, visi mano, kad jai 3-4 metai???
Ar kas nors turit panasaus ugio vaikuciu? Net nebezinau ar cia dar normalu
Atsakyti
QUOTE(Moufingirl @ 2009 09 19, 16:28)
sveikos,

mano ''mazylei' dar tik 2,5 metu, taciau jos ugis jau 101 cm, o svoris - 13.5 kg. galvoju, gal reikia susirupinti, nes kol neissizioja, visi mano, kad jai 3-4 metai???

Baikit, dar ir kaip normalu.. bigsmile.gif na bent man gydytoja taip sake.. nes mano maziukui kai buvo 1,5 metuku jo ugis buvo 98 cm ir sweria jis 15 kg.. nors nera minkstas, bet visas stambiu kaulu toks... biggrin.gif klausiau ir as gydytojos ar cia normalu.. tai sake kad viskas tvarkoj, nes svoris atitinka ugi ir viskas gerai... taip kad mano "mazius" tikrai nemazas... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Moufingirl @ 2009 09 19, 14:28)
sveikos,

Viskas čia labai normalu, tiesiog auga būsimoji krepšininkė biggrin.gif .

Mano mažius irgi aukštaūgis, dabar jau apie 103 cm turim, o mūsiškiai vaikai vienodo amžiaus. Visus trimečius kieme praaugome mirksiukas.gif . O kadangi dar ir labai gerai kalba, net ir "R" raidę kuo puikiausiai taria, tai mums visi net nedvejodami 3-4 metus duoda biggrin.gif . Na bet aš visai nesuku dėl to galvos. Vaiko ūgis ir svoris proporcingi, vaikas auga sveikas, o tai ir yra svarbiausia.
Atsakyti
Mažiui du. Ūgis 99 cm, svoris 18 kg 4u.gif
Atsakyti