Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

Labas, gintaryte, laikykis viskas bus gerai, gal dar per mažas nėštumas, kad būtų ryškus vaiduokliukas 😉

Atsakyti

nu va, tai tu viska zinai  :4u:​   

Žinau 😂 bet trūksta užsispyrimo pradėti 🙈😂 

Atsakyti

Labas, gintaryte, laikykis viskas bus gerai, gal dar per mažas nėštumas, kad būtų ryškus vaiduokliukas 😉

giliai sirdyje tikiu kad yra...  :ax:   kankina ta nezinia..  bijau kad MB tuoj klaus ar atejo mmm, o as nezinosiuu ka atsakyt...meluosiu kad atejo  :oh:  noriu kad jam butu staigmena.. 

Atsakyti

Gintare, aš ir manau, kad dar labai mažas nėštumas todėl ir neryškėja. Labai tikiuosi kad viskas bus gerai ir žirniukas įsitvirtino 😊 

Atsakyti

Nebūtinai, čia vėl tik teorija. Mano antras nėštumas labai anksti testas parodė, kai buvo likusios 8dienos iki MM ir laksto nuostabus berniukas 😆😀. Ir planavom iki ovuliacijos trys dienos ale mergaitę 😆😁

Atsakyti

Nebūtinai, čia vėl tik teorija. Mano antras nėštumas labai anksti testas parodė, kai buvo likusios 8dienos iki MM ir laksto nuostabus berniukas 😆😀. Ir planavom iki ovuliacijos trys dienos ale mergaitę 😆😁

aha, tai dar ir nuo ND laiko priklauso?  :D   jeigu taip, tai turetu but mergaite  :angel_not:​  

Atsakyti
Nu merginos, ką ryt sveikuoliško pietums?smile.gif
Atsakyti

Nu merginos, ką ryt sveikuoliško pietums?smile.gif

gal tai ka as siandien? :rolleyes:​  - Kepta vistos krutinele, virti ryziai ir zalios darzoves- spinatu lapai, sparagines pupeles su ankstimis, salieras  :)  jokiu padazu. 

Atsakyti
QUOTE(gintare0820 @ 2019 01 22, 12:21)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="finy" data-cid="72330203" data-time="1548152086"><div><p>Nu merginos, ką ryt sveikuoliško pietums?vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>gal tai ka as siandien? rolleyes.gif​  - Kepta vistos krutinele, virti ryziai ir zalios darzoves- spinatu lapai, sparagines pupeles su ankstimis, salieras  smile.gif  jokiu padazu. </p>

Vo ir tu laikaisi bigsmile.gif
Kaip krūtinėlę kepi?orkaitėj keptuvėl, volioji?
Va saliero tai nemėgstu smile.gif
Atsakyti
Sveikutės.

Gintare, laikau kumštukus! wub.gif Pamatysi, viskas bus gerai. smile.gif

Merginos, aš irgi jungiuosi prie lieknėjančių. Tiesą sakant, tą darau jau kurį laiką. Turiu savo trenerę, kuri mane prižiūri. Kiekviena savaitę prisiduodu. Tai per mėn 5 kg nebeturiu. Man mesti reikia daug... ax.gif kartu bus smagiau smile.gif
Atsakyti

Vo ir tu laikaisi bigsmile.gif
Kaip krūtinėlę kepi?orkaitėj keptuvėl, volioji?
Va saliero tai nemėgstu smile.gif

as visada taip valgau..  :ax:   biski kariaujam su MB, nes jam riebiau norisi.. tai kai jis gamina tai leidziu pasireikst. Mano valgiarasty nera padazu ir kitokiu riebalu. O krutinele si karta kepiau keptuvej. Jokiu voliojimu, tik apiberiau druska, pipirais ir paprika. I isvirtus ryzius skanu iberti kokosu drozliu  :mirksiukas:  

kartais krutinele kepu orkaitej susukta i folija, tada apiberiu prieskoniais ir uzspaudziu citrina). 

o salieras yra vitaminu bomba visam organizmui  :ax:   man irgi jis nelabai, bet stengiuosi suvalgyt gabaliuka. 

as kas vakara plakuosi zalia kokteili, tai tada saliero dedu daugiau  :angel_not:​  

Atsakyti

Sveikutės.

Gintare, laikau kumštukus! wub.gifPamatysi, viskas bus gerai. smile.gif

Merginos, aš irgi jungiuosi prie lieknėjančių. Tiesą sakant, tą darau jau kurį laiką. Turiu savo trenerę, kuri mane prižiūri. Kiekviena savaitę prisiduodu. Tai per mėn 5 kg nebeturiu. Man mesti reikia daug... ax.gifkartu bus smagiau smile.gif

aciu  :4u:   siandien maudzia nugara.. :unsure:  

o tu saunuole  :)  po 5 kg per menesi- labai gerai  :4u:​ 

Atsakyti