Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

Grazi_moteris nu idomiai  :rolleyes:   idomu kaip tada gydytoja gimdymo data skaiciuos?  :hmm:   jauciu kad pagal mmm  :)  

Na dažniausiai pagal mmm ir skaičiuoja 😁 o kaip bus iš tikrųjų, pamatysiu, kai nuvyksiu pas gydytoją :)

Atsakyti

Labukas merginos. Aš nemezgu, bet mezga mano anyta... Ko tik ji nemezgus, ir žaislus, ir kostiumus vaikams, megztinius suaugusiems ir t.t, o svarbiausia, kad išmoko be knygų ir YouTube, kažkaip net keista...

O aš tai mokėciau koki šaliką numegzt, bet taip neturiu kantrybės, daugiausiai esu numezgus 10cm. Paskui negaliu prisiversti daugiau, nū taip nuobodu man, iškart miego traukia.. Bet labai gerbiu ir myliu mezgančias, kiekvienos darbelis yra šedevras man :)

Atsakyti

Na va, kraujas patvirtino, dar siaubingai mažas nėštumas pagal kraują. Progesteroną išsitirti pamiršau 😔 

Pagal mmm turėtų būti 5 savaitės, o pagal kraują vos dvi 😋

Gali buti, kad maziukui dvi savaites bet nestumas pats + 2 sav, tai 4 is viso ;)

Atsakyti

Labukas merginos. Aš nemezgu, bet mezga mano anyta... Ko tik ji nemezgus, ir žaislus, ir kostiumus vaikams, megztinius suaugusiems ir t.t, o svarbiausia, kad išmoko be knygų ir YouTube, kažkaip net keista...

O aš tai mokėciau koki šaliką numegzt, bet taip neturiu kantrybės, daugiausiai esu numezgus 10cm. Paskui negaliu prisiversti daugiau, nū taip nuobodu man, iškart miego traukia.. Bet labai gerbiu ir myliu mezgančias, kiekvienos darbelis yra šedevras man :)

Va todel ir mezgu su rastais, nes be ju man nuobodu butu greit :D :D

Atsakyti

Oho kokie gražus megztukai  :wub: aš nemezgu, bet prisiklausius jūsų visai norėčiau išmokti  :D jei kada pastosiu gal nėštumo metu pamėginsiu.

Man liko tik 6 dienos iki mmm, bet jokių pojūčiu nėštumo nejaučiu  :( toks jausmas kad nieko.

Atsakyti

Nenusimink, gal kaip tik kazkas uzkibo jei pms nejauti :) man va ov arteja, bet isvis jokiu pojuciu, nei krutine, nei sonuose kokiu skausmu. Tai irgi neramina, bet skaiciau, kad gali ir nejaust nieko.

Atsakyti

Merginos, ar normalu, kad teplioja? Na ne kraujas, bet išskyros rausvos tokios... jau man neramu... :cray:​ 

Atsakyti

Merginos, ar normalu, kad teplioja? Na ne kraujas, bet išskyros rausvos tokios... jau man neramu... :cray:​ 

Gali teplioti mazdaug tuo laiku, kai mm turetu buti :) buna kitos turi ir normalias mm, bet aisku geriau pasuk gydytojai :)

Atsakyti

cia sunku ka ir pasakyt- gydytoja turetu paziuret ar pakonsultuot  :4u:​ 

Atsakyti

na ką, šiandien buvo mano vizitas ginę, tad kažkiek nuramino :) patikrino mane, pamatėm laaaaabai mažą pūslytę, tai sakė, kad nėštumas greičiausiai tikrai yra :) nesimato jokio atsisluoksniavimo, tad tikrai jokio persileidimo būti negali :) sakė pateplioti gali dėl to, nes dabar yra mėnesinių faktinės dienos... ryt pasidarysiu progesteroną ir dar kartą hcg, matysiu kaip ten tie rodikliai bus, ir sakė pradėt vartot duphastoną, bet tik nuo tada, kai priduosiu kraują. Tad pas jus paklausiu, ar jis tikrai yra gerai??? nu nes dievaži, kiek žinau, daugeliui jis yra išrašomas, kad iššauktų mėnesines :hmm:  :hmm: 

gavau siuntimą dėl genetinių tyrimų, tai spalio mėn registruosiuosi į Kauno klinikas, bet tik lapkričio viduryje :) 

Atsakyti

na ką, šiandien buvo mano vizitas ginę, tad kažkiek nuramino :) patikrino mane, pamatėm laaaaabai mažą pūslytę, tai sakė, kad nėštumas greičiausiai tikrai yra :) nesimato jokio atsisluoksniavimo, tad tikrai jokio persileidimo būti negali :) sakė pateplioti gali dėl to, nes dabar yra mėnesinių faktinės dienos... ryt pasidarysiu progesteroną ir dar kartą hcg, matysiu kaip ten tie rodikliai bus, ir sakė pradėt vartot duphastoną, bet tik nuo tada, kai priduosiu kraują. Tad pas jus paklausiu, ar jis tikrai yra gerai??? nu nes dievaži, kiek žinau, daugeliui jis yra išrašomas, kad iššauktų mėnesines :hmm:  :hmm: gavau siuntimą dėl genetinių tyrimų, tai spalio mėn registruosiuosi į Kauno klinikas, bet tik lapkričio viduryje :)
O kodel israse tau duphastona?? Kad teplioja, ar kaip? Juk jei viskas tvarkoj, tai kokia prasme ji gert  :hmm:​ 

Ir kodel genetiniem siuntimas? Kiek tau metu?? Sorry uz klausimus :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amundsen: 25 rugsėjo 2019 - 15:40

O kodel israse tau duphastona?? Kad teplioja, ar kaip? Juk jei viskas tvarkoj, tai kokia prasme ji gert  :hmm:​ 

Ir kodel genetiniem siuntimas? Kiek tau metu?? Sorry uz klausimus :D

tai va, man irgi įdomu kodėl išrašė... nu bet tipo sako, tam, kad prilaikytų nėštumą ir kad netepliotų... dufas tipo yra nėštumo apsauga tokia...  :hmm:

o man 26m. Genetiniams tyrimams siunčia, nes tiek pas mane, tiek pas vyrą giminėj yra buvę išsigimimų... pas mane brolis yra su dauno sindromu...  :unsure:

Atsakyti