Ką savaitgali planuojat merginos?
Ką savaitgali planuojat merginos?
as planuoju patogiai isitaisius ant sofos ziuret seriala Vikings
nieko kito nenoriu veikt, jauciuosi issunkta kaip kempine po daro savaites
ka tiu?
O aš dirbsiu o sekmadienį gaminsiu maistą kelioms dienoms į priekį
sūnus pas močiutę bus, tai su saviškiu gal kažką nuveiksim ;) šiandien jo 35m jubiliejus... ir aš nedalyvausiu jo gimtadienyje 😁
O kodel taves sventeje nebus?
As kepu vista reikia savo drakoniukus pamaitinti. Sunus tik valgo uz du, miega uz trys ir auga uz visa seima dievazi
. Paauglyste, bet ismaitinti reikia tai nezine kiek reik.
Aš nieko ypatingo jaučiu neveiksiu, reikia susitikrinti ar vyską kelionei nusipirkau. Dar reikia daug maž susimesti viską į lagaminus ir pasverti. Nes pirmadienį reikia užsakyti mėsytės gaminukų
Amundsen, ar yra NO pirkti varškės? Nes kiek buvau tai neteko matyti paskutinį kartą kai vykom tai vežiausi iš LT, dar ankščiau pirkom lietuvių parduotuvėje bet kaina nenormali
Sakau gal nemoku ieškoti
Aš nieko ypatingo jaučiu neveiksiu, reikia susitikrinti ar vyską kelionei nusipirkau. Dar reikia daug maž susimesti viską į lagaminus ir pasverti. Nes pirmadienį reikia užsakyti mėsytės gaminukų
Amundsen, ar yra NO pirkti varškės? Nes kiek buvau tai neteko matyti
paskutinį kartą kai vykom tai vežiausi iš LT, dar ankščiau pirkom lietuvių parduotuvėje bet kaina nenormali
Sakau gal nemoku ieškoti
O kodėl tu nebūni su vyru užsieny?? ar jis neilgam ten išvykęs?
O kodel taves sventeje nebus?
As kepu vista
reikia savo drakoniukus pamaitinti. Sunus tik valgo uz du, miega uz trys ir auga uz visa seima dievazi
. Paauglyste, bet ismaitinti reikia tai nezine kiek reik.
Oj labai ilga istorija čia mūsų su vyru... realiai mes kartu dabar su juo dar tik 3 mėnesiai.. nors iš kitos pusės žiūrint - neužilgo bus 4m kaip kartu
Kokio amžiaus sūnus? ;)
Oj labai ilga istorija čia mūsų su vyru... realiai mes kartu dabar su juo dar tik 3 mėnesiai.. nors iš kitos pusės žiūrint - neužilgo bus 4m kaip kartu
![]()
Kokio amžiaus sūnus? ;)
oho! papasakok istorija- suintrigavai
😁😁 žodžiu, mūsų meilė prasidėjo 2015m prieš šventes... 2016m birželį, su sūnum išvykom pas jį į Airiją... draugavom, gyvenom, viskas gerai
2017m sausį jis man pasipiršo. Grįžom visam į Lietuvą 2017m vasarį, suplanavom vestuves, tik nepamenu kada buvo pirmoji data suplanuota, bet 2018m vasarą kažkaip 😁 tačiau, deja, išsiskyrėm.. atskirai pabuvom dvi savaites... susitaikėm, gyvenom gražiai, draugiškai, kol galiausiai vėl neprasidėjo nesamonės (ai, tiesa, atkėlėm vestuves į 2019m gegužės 25d), ir lapkritį vėl išsiskyrėm... jau galvojau, kad nebesusitaikysim.. ir va, po 9mėn vėl suėjom, ir manau abu supratom kokias klaidas darėm ir dabar žinom, kad vienas be kito negalim... ;) na čia taip neišsiplėtus papasakojau
dabar planuojam vestuves, na tiksliau susirašysim, tik su liudininkais ;) o dėl vaikelio, senai jo norėjom abu, bet kai daug nesutarimų anksčiau buvo, bijojom.. ;)
Aš nieko ypatingo jaučiu neveiksiu, reikia susitikrinti ar vyską kelionei nusipirkau. Dar reikia daug maž susimesti viską į lagaminus ir pasverti. Nes pirmadienį reikia užsakyti mėsytės gaminukųCia yra tik grudetos varskes ;) bet visada galima pasidaryti jos paciam, pavirus piena su rugstele ar citrina ;) O as dirbsiu savaitgali, tik sekmadieni vakare laisva, tai nieko neveiksiu apart gulejimo priesais tv 😂 bei gaudymo ov 😅😂😂 dirbu apie 200-300 valandu per menesi jau apie metus, tai daug neveikiu ko kitoAmundsen , ar yra NO pirkti varškės? Nes kiek buvau tai neteko matyti
paskutinį kartą kai vykom tai vežiausi iš LT, dar ankščiau pirkom lietuvių parduotuvėje bet kaina nenormali
Sakau gal nemoku ieškoti

O kodėl tu nebūni su vyru užsieny??
ar jis neilgam ten išvykęs?
Vasarą jau turėtų grįžti Tokios net galimybės nesvarstėm visai šeimai persikraustyti.