Prg tikrai geras ;) o teplioti gali kuri laika juk ir pati gine tai patvirtino
bandyk ilsetis daugiau
Liucija, kaip supratau 75 prg? Tada tikrai normalus!
Man su pirmu buvo 29.. Kaip puoliau pamenu gepretixo ieškoti..
Jo 75.7, as irgi kiek ziurejau internete atrodo normalus. Tai tas siek tiek nuramino, bet vistik man tepa, bet nera jokiu dideliu skausmu. Tik kartais biski patempia arba jauciasi kad apacia pilvo pilna, nuskambes juokingai nes tikrai per anksti, nu bet kelniu negaliu uzsisekti, spaudzia ir tada pradeda mausti biski
Prg tikrai geras ;) o teplioti gali kuri laika
juk ir pati gine tai patvirtino
bandyk ilsetis daugiau
Aciu Amundsen, taip ir meginsiu
Liucija, kaip supratau 75 prg? Tada tikrai normalus!
Man su pirmu buvo 29.. Kaip puoliau pamenu gepretixo ieškoti..
Grynai mano situacija mano irgi 28prg buvo, ir dabar gepretix vartoju. Jums viskas gerai paskui buvo su leliuku, geriant prg?
Graži_moteris, 14 d. ne tik, kad matys, bet ir širdelė turėtų jau plakti Tikiu, kad šis nėštumas bus sėkmingas tau
Lucija, prg puikus. Tai teplioja turbūt tik dėl psiaudomėnesinių
O aš testo nekartojau
Sveikutes
![]()
Man jau ketvirta diena maudzia desini sona visa diena
tai neisivaizduoju kas cia daros, tikiuos, kad tai del geltonkunio ir tik i gera
Primink kelinta šiandien tau cd. Labai linkiu, kat tai būtų gerą pranašaujantis ženklas O tu bkt nematavai?
Amendsen stipriai maudzia? kokia cd? Man po ov ta puse kur ovuliacija ivyko, jutau ir visokiu pamaudimu buvo ir padilgciojimu, tai gal geras zenklas
Primink kelinta šiandien tau cd. Labai linkiu, kat tai būtų gerą pranašaujantis ženklas
O tu bkt nematavai?
Labai tikiuosi
Man 23 cd siandien, tik va nezinau kada ivyko ov, 13cd ar 20 cd. Kaip ir ovuliacijos skausmams per ilgai manau
Nea bkt nematuoju, nes miegu tai naktim, tai dienom
Amendsen stipriai maudzia? kokia cd? Man po ov ta puse kur ovuliacija ivyko, jutau ir visokiu pamaudimu buvo ir padilgciojimu, tai gal geras zenklas
23cd
Na sias 4 dienas gan stiprokai, bet neskauda, tiesiog maudena ir tik desinia kiauside. Man maudeno ciuciut 11-13 cd, ir va daba jau nuo 19 cd maudzia pastoviai, kiaura para. Rugstis kyla visa savaite irgi, ko anksciau nebudavo, bet as kose rytais pradejau valgyt, tai galvoju, gal nuo jos ar nuo razinu, o gal nuo bananu
Kiek ilgai tau maudeno?
Tikekimes, kad tai geras zenklas
23cd
Na sias 4 dienas gan stiprokai, bet neskauda, tiesiog maudena ir tik desinia kiauside. Man maudeno ciuciut 11-13 cd, ir va daba jau nuo 19 cd maudzia pastoviai, kiaura para. Rugstis kyla visa savaite irgi, ko anksciau nebudavo, bet as kose rytais pradejau valgyt, tai galvoju, gal nuo jos ar nuo razinu, o gal nuo bananu
Kiek ilgai tau maudeno?
Tikekimes, kad tai geras zenklas
Haha man zinok taip ir nepraejo, taprasme dabar daugiau visa pilva jauciu, bet kaire puse vistiek labiau. Jei ov ivyko 11-13cd tu gal kantri bet as jau nt meginciau, nes man 10dpo parode. Dar ka buvau pastebejus pries teigiama nt, tai kad kai keliau dezes nuo auksciau pajutau toki kaip tempima apacioj pilvo, tai iskart pagalvojau kad idomiai. Bet nurasiau psihiniems simptomams galvojau ai vel prisigalvoju, nieko cia nera
buvau pas gine, skaitykit siandien yra 3 mm diena, tokiu pseudo mm istikro, nes sake ir mikro pesileidimas galejo buti. zodziu gleivine stora ir trisluoksne! uzauge du dideli folikulai! du!! abi isiziojusios ziurejom ir juokemes. israse stimuliaciniu 5 dienas, zodziu arba spesim arba ne nes vyras kita pirmadieni islekia , bet bandysim vistiek. liepe matuoti bt ir daryti ovuliacinius testus butinai kadangi organizmas super jautriai pasiduoda visokiem medikamentam ir t.t.
Na as sestadieni nt pasidariau, bet dienos metu ir daug vandens gerus tai nieko nebuvo bet kaip ir butu 8dpo tada, bet galvoju, jei maudimas nepraeis, tai ryt bandysiu ryte pabudus
bandau laikytis iki treciadienio, bet manau teks rytoj
bet jei ov buvo tik 20cd, tai dar tik 3 dpo, tai gali dar nieko nerodyt
na ziuresim kas bus ryt