Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

As irgi svajojau apie implantus ilgai, buvau ir keliose konsultacijose :D Bet ziurejau Botched laida ilgai, o ten daug rodo moteru su komplikacijomis po implantu, tai atsoko fantazija, nebenoriu :D

nu jo, visada yra kazkokia rizika.. bet bent jau as norejau taip stpriai, kad negalvojau nieko. Norejau but moteriska, seksuali  :wub:   visa gyvenima nuo paauglystes kompleksavau del krutines nebuvimo.. net buves vaikinas kazkada kai issiskyrem parase- kad nenori myletis su lenta  :(  po to man tai buvo didziulis kompleksas.. aisku, mano buves vyras nieko panasaus niekada nepasake, bet as pati viduje jauciausi blogai. O situacija dar labiau pablogejo po to kai nustojau maitint ir pradejau daug sportuot  :oh:  va tada neiskenciau. Ir visiskai nesigailiu  :wub:  kaifuoju, kai vasara galiu uzsidet maikute ant petneseliu su gilesne iskirpte.  :wub:​  

Atsakyti

Sveikos  :) 

Šiandien nuotaika geresnė nei vakar  :)  tai turėčiau nebeburbėti  :D  :D  :D Eisiu šiandien pas daktarę, žiūrėsiu ką sakys dėl mano kosulio. Dar tyrimus buvo kelis padarius. Tai TTH gavau atsakymą, net pasimečiau kai labė sms parašė su koduku, nes čia siuntė gyd. ir nei tel.nr. nei el.pašto nebuvo nurodyta, bet kai visad ten darausi tai turėjo mano duomenis matyt. Tai TTH geras 1,52  :)​ prieš tai buvo 1.22 

Serena.., kol mmm nėra tol vilties yra  :) O bet tačiau artėja Šv. Kalėdos gal kitą ciklą pavyks, jei šį nepasiseks  :) 

Gintare:4u:  :4u:  :4u: Linkiu sulaukti kalėdinio stebuklo  :wub: 

Atsakyti

Gintare:4u:  :4u:  :4u: Linkiu sulaukti kalėdinio stebuklo  :wub:

aciu  :wub:   nu cia butu kazkas nerealaus  :angel_not:​   

Atsakyti

as vasara pasitikrinau- viskas buvo gerai  :)   o siaip su implantais jau 5 metai. iki dabar negaliu atsidziaugt  :D  laukiu kada po 5 metu keisiu i naujus ir didesnius  :ax:  

Kiek laiko tu turi? kokio dydzio? (cia gal ne visai i sita tema, bet labai idomu  :lol:  ) 

As jau po antros OP  :D 

pirma karta dariausi 8 metai atgal, tai nuo visiskoa lentos iki C. Bet ant manes taip nesinate kad daktaras juokesi kai atejau pasitikrinti- sako tau kur krutine padejai  :blink: ?

o antra op daryta pries 4 metus, dabar DD. Ziauriai esu patenkinta  :wub:  tiesa pas mane po krutine tik 32 tai as visa labai smulki.  Geriausiai mano isleisti pinigai, neskaitant savu namu  :D

Atsakyti

nu jo, visada yra kazkokia rizika.. bet bent jau as norejau taip stpriai, kad negalvojau nieko. Norejau but moteriska, seksuali  :wub:   visa gyvenima nuo paauglystes kompleksavau del krutines nebuvimo.. net buves vaikinas kazkada kai issiskyrem parase- kad nenori myletis su lenta  :(  po to man tai buvo didziulis kompleksas.. aisku, mano buves vyras nieko panasaus niekada nepasake, bet as pati viduje jauciausi blogai. O situacija dar labiau pablogejo po to kai nustojau maitint ir pradejau daug sportuot  :oh:  va tada neiskenciau. Ir visiskai nesigailiu  :wub:  kaifuoju, kai vasara galiu uzsidet maikute ant petneseliu su gilesne iskirpte.  :wub:​  

Labai suprantu tave 😊 skaudu kai replikuoja ir pats  gedyjies.. as daug metu kankinaus, bet galiausiai pripratau :)

Nors daznai juokauju su saviskiu, kad reiktu ir tuos "likucius" nupjaut, nereiktu nei sportines liemeneles, kaip patogu butu 😂😂

Atsakyti
QUOTE(Amundsen @ 2019 11 25, 12:03)
Tau gerai 😊</p>

Man patiktų dažniau, dzin tas skausmas biggrin.gif nes labai jau mažos špygutės pas mane ax.gif užtektų zelionke patepti ir atrodytų kaip spuogai biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
O implantų mintyse norėčiau, bet niekada nepasirįžčiau savo noru po skalpeliu gulti unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Niloticus*: 25 lapkričio 2019 - 11:37

As jau po antros OP  :D

pirma karta dariausi 8 metai atgal, tai nuo visiskoa lentos iki C. Bet ant manes taip nesinate kad daktaras juokesi kai atejau pasitikrinti- sako tau kur krutine padejai  :blink: ?

o antra op daryta pries 4 metus, dabar DD. Ziauriai esu patenkinta  :wub:  tiesa pas mane po krutine tik 32 tai as visa labai smulki.  Geriausiai mano isleisti pinigai, neskaitant savu namu  :D

as irgi smulki., nors ir auksta, bet krutines lasta ir peciai siauri. Mano is ----A iki C-D  :wub:   (375 ml)

Atsakyti

Man patiktų dažniau, dzin tas skausmas biggrin.gifnes labai jau mažos špygutės pas mane ax.gifužtektų zelionke patepti ir atrodytų kaip spuogai biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

:lol:  :lol:  :lol:  prajuokinai. Zinau kaip tai atrodo  :oh:   :lol:​  

Atsakyti

Labai suprantu tave 😊 skaudu kai replikuoja ir pats  gedyjies.. as daug metu kankinaus, bet galiausiai pripratau :)

Nors daznai juokauju su saviskiu, kad reiktu ir tuos "likucius" nupjaut, nereiktu nei sportines liemeneles, kaip patogu butu 😂😂

:D  :D  :D  svarbiausia, kad nekompleksuoji ir gerai jautiesi su tais likuciais  :4u:​  

Atsakyti

as irgi smulki., nors ir auksta, bet krutines lasta ir peciai siauri. Mano is ----A iki C-D  :wub:   (375 ml)

kai sakau, neturiu siknos, tai nors papulius nusipirkau  :wub:  :D

Atsakyti

kai sakau, neturiu siknos, tai nors papulius nusipirkau  :wub:  :D

Pas mane tas pats  :D  negana to kad papu neturejau, tai dar ir sikna plokscia  :lol:  :lol:  vien del to ir pradejau eit sportuot, bet genai yra genai..galima vos vos pakoreguot..  :frusty:​  

Atsakyti

Jūs apie papus, o aš apie pilvo plastiką pasvajoju  :B Bet pirmiausiai reikia vaikus pasigimdyti  :D Papais nesiskundžiu, visad būdavo B, po gimdymo liko C. Bet va pilvą susitvarkyti tai svajonių svajonė kuri kainuoja 3000 €  :oh: 

Atsakyti