CherryBlossom, o jau baigi pusiaukelę pasiekti sveikinimai su kasytėm
kaip faina tuos judesėlius jausti
pasiilgau aš jų jau
Gaudau visas leliukų dulkeles ir kraunu į kišenes, kuriomis apsibarstysiu gruodžio antroje pusėje
Lengvo likusio nėštumo
CherryBlossom,
Kaip faina 🥰 aukit toliau sveikos ir dideles
kaledu seneliui laiskus ilgiausius visos jau seniai surasem, dabar laukiam rezultatu
Ot teigiama galejo rodyt del nestumo ;) nes ot parodo daznai pirmiau nei nt ;) bet aisku reguliarus santykiai kelias i sekme ;) Mano ot vis dar ryskus si vakara, tai ziuresim ka ryte rodys
ov tikriausiai ryt arba poryt
bet kaip smagu, kad pagaliau vyksta kazkas ten, nes pirmaji cikla as teigiamu isvis nepagavau, o dabar viskas kaip is vadovelio 😍😍
Visoms kurios sulauke nelabuju po Tikiu, kad tikrai turesim sitoje temuteje Kalediniu stebukliuku. Oj kaip smagu bus!
CherryBlossom, kaip nuostabu! Nuosirdziausi sveikinimai! Kasytes! Aciu uz dulkeles, prigriebiu ju ir sau.
O kas klauset ko vyro nuo sofos nepakeliu- tai kai jis uzmiega, kol nenumiegos kokiu 3 valandu tai niekas jo nepazadins 😂 Kai jis prabunda jau as devinta sapna sapnuoju 😂
Gadinau, baltas... Ryt jaučiu parsivilks jau nelabosios 🤐
Gal jums reikia daugiau pasibedavot, gal tada visi klausimai issispres? 😂 Zodziu siandien ot pagaliaaau ryskus. Gal vos vos blankesne testine juostele uz kontroline, bet tikrai labai ryski 😊 Reikia dabar pastrateguot, kada nd tikslingiau atlikt 🙈😂
O kas klauset ko vyro nuo sofos nepakeliu- tai kai jis uzmiega, kol nenumiegos kokiu 3 valandu tai niekas jo nepazadins 😂 Kai jis prabunda jau as devinta sapna sapnuoju 😂
Jei jau testas teigiamas, tai pilk vandenį ant veido ir sakyk laikas seksui, o ne miegui o jei burbės sakyk rinkis ko labiau nori vaiko ar miego
tai tikrai kitą dieną nebemiegotų ant sofkutės
Gadinau, baltas... Ryt jaučiu parsivilks jau nelabosios 🤐

Papildyta:
Ar kuri bandžiusi ginekol?

laba ryta, man vakar uzluzo sm vakare
pritariu cherry blossom, pamenat mane si menesi?? ovuliacija ivyko sekmadieni/pirmadini, mate echo, o ovuliaciniai testukai teigiama parode treciadieni/ketvirtadieni, jau po ovuliacijos.. tad nepraziopsokit panos.
beje sveikinu su kasytem mergytes yra geris!
gryzo mano prolaktinas vakar, 309 . zodziu uzkniso viskas mane juodai. ir mmm nepramuza, pilvas isbrinkes ir isiputes, skauda, o niekad nevyksta niekaip... reikes pas gine bruzintis. bet gera zinia, kad nusimusiau savo biloruina beveik iki normos!
Sveikos kalbat apie papulius 😁 mano svajonė po antro gimdymo susidėti papulius ;) bet tik dėl stangrumo ;) šiaip dabar, kai laukiuosi, dydis tikriausiai koks D, o šiaip visada turėjau didelę krūtinę, kol nepradėjau šiemet pavasarį sportuot rimtai... sumažėjo beveik dviem dydžiais
o ir šiaip, po pirmo vaiko labao nukaro ji man ir kompleksas baisus. Net prieš vyrą nusirengt negaliu nuoga...
kai sportavau, tada jaučiausi seksuali sau... įkelsiu kokia buvau prieš sportą ir po
laukiu jau kada pagimdysiu ir galėsiu grįžt į salę
Pridėta:
Žiūriu ir pačią juokas ima, žiūrint į tą putlutę save
Žiūriu ir pačią juokas ima, žiūrint į tą putlutę save
![]()
Oho!!! 😍😍😍 Nereliai atrodei sportinės figūros 😍😍😍
Oho!!! 😍😍😍 Nereliai atrodei sportinės figūros 😍😍😍
Dėkui gaila šiek tiek šito viso grožio savo, bet nu geri metukai ir vėl guodžiu save, kad galėsiu taip atrodyt 😁 jei daktarai leis grįžt į salę