Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

CherryBlossom, o jau baigi pusiaukelę pasiekti  :wub: sveikinimai su kasytėm  :4u: kaip faina tuos judesėlius jausti  :wub: pasiilgau aš jų jau  :ax: Gaudau visas leliukų dulkeles ir kraunu į kišenes, kuriomis apsibarstysiu gruodžio antroje pusėje  :ax:  :D Lengvo likusio nėštumo  :heart:​ 

Atsakyti

CherryBlossom,  Kaip faina 🥰 aukit toliau sveikos ir dideles  :4u:  :wub: kaledu seneliui laiskus ilgiausius visos jau seniai surasem, dabar laukiam rezultatu  :D Ot teigiama galejo rodyt del nestumo ;) nes ot parodo daznai pirmiau nei nt ;) bet aisku reguliarus santykiai kelias i sekme ;) Mano ot vis dar ryskus si vakara, tai ziuresim ka ryte rodys  :yahoo: ov tikriausiai ryt arba poryt  :yahoo: bet kaip smagu, kad pagaliau vyksta kazkas ten, nes pirmaji cikla as teigiamu isvis nepagavau, o dabar viskas kaip is vadovelio 😍😍

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amundsen: 26 lapkričio 2019 - 18:33

Visoms kurios sulauke nelabuju po  :4u: Tikiu, kad tikrai turesim sitoje temuteje Kalediniu stebukliuku. Oj kaip smagu bus! :wub:   

CherryBlossom, kaip nuostabu! Nuosirdziausi sveikinimai! :flirt2: Kasytes! Aciu uz dulkeles, prigriebiu ju ir sau. :sokiai: 

Atsakyti
Gal jums reikia daugiau pasibedavot, gal tada visi klausimai issispres? 😂 Zodziu siandien ot pagaliaaau ryskus. Gal vos vos blankesne testine juostele uz kontroline, bet tikrai labai ryski 😊 Reikia dabar pastrateguot, kada nd tikslingiau atlikt 🙈😂
O kas klauset ko vyro nuo sofos nepakeliu- tai kai jis uzmiega, kol nenumiegos kokiu 3 valandu tai niekas jo nepazadins 😂 Kai jis prabunda jau as devinta sapna sapnuoju 😂
Atsakyti
QUOTE(_mimozza_ @ 2019 11 26, 19:04)
<p><strong>Serena, Niloticus</strong> kaip jūs merginos? Gal nt gadinot? </p>

Gadinau, baltas... Ryt jaučiu parsivilks jau nelabosios 🤐
Atsakyti

Gal jums reikia daugiau pasibedavot, gal tada visi klausimai issispres? 😂 Zodziu siandien ot pagaliaaau ryskus. Gal vos vos blankesne testine juostele uz kontroline, bet tikrai labai ryski 😊 Reikia dabar pastrateguot, kada nd tikslingiau atlikt 🙈😂
O kas klauset ko vyro nuo sofos nepakeliu- tai kai jis uzmiega, kol nenumiegos kokiu 3 valandu tai niekas jo nepazadins 😂 Kai jis prabunda jau as devinta sapna sapnuoju 😂

Jei jau testas teigiamas, tai pilk vandenį ant veido ir sakyk laikas seksui, o ne miegui  :lol: o jei burbės sakyk rinkis ko labiau nori vaiko ar miego  :D tai tikrai kitą dieną nebemiegotų ant sofkutės  :D 

Gadinau, baltas... Ryt jaučiu parsivilks jau nelabosios 🤐

:4u:  :4u:  :4u:​ 

Atsakyti
Aš nebegadinu NT, tiesiog laukiu mmm, siandien ar ryt jau turėtų būti smile.gif
Papildyta:
Ar kuri bandžiusi ginekol? smile.gif
Atsakyti

laba ryta, man vakar uzluzo sm vakare  :rolleyes: 

pritariu cherry blossom, pamenat mane si menesi?? ovuliacija ivyko sekmadieni/pirmadini, mate echo, o ovuliaciniai testukai teigiama parode treciadieni/ketvirtadieni, jau po ovuliacijos.. tad nepraziopsokit panos.

beje sveikinu su kasytem  :wub:  mergytes yra geris!

gryzo mano prolaktinas vakar, 309  :rolleyes: . zodziu uzkniso viskas mane juodai. ir mmm nepramuza, pilvas isbrinkes ir isiputes, skauda, o niekad nevyksta niekaip... reikes pas gine bruzintis. bet gera zinia, kad nusimusiau savo biloruina beveik iki normos! 

Atsakyti

Sveikos :) kalbat apie papulius 😁 mano svajonė po antro gimdymo susidėti papulius ;) bet tik dėl stangrumo ;) šiaip dabar, kai laukiuosi, dydis tikriausiai koks D, o šiaip visada turėjau didelę krūtinę, kol nepradėjau šiemet pavasarį sportuot rimtai... sumažėjo beveik dviem dydžiais :) o ir šiaip, po pirmo vaiko labao nukaro ji man ir kompleksas baisus. Net prieš vyrą nusirengt negaliu nuoga...  :blink: kai sportavau, tada jaučiausi seksuali sau... įkelsiu kokia buvau prieš sportą ir po :D laukiu jau kada pagimdysiu ir galėsiu grįžt į salę  :D

Pridėta:

Atsakyti

Žiūriu ir pačią juokas ima, žiūrint į tą putlutę save  :D  :D​ 

Atsakyti

Žiūriu ir pačią juokas ima, žiūrint į tą putlutę save  :D  :D​ 

Oho!!! 😍😍😍 Nereliai atrodei sportinės figūros 😍😍😍

Atsakyti

Oho!!! 😍😍😍 Nereliai atrodei sportinės figūros 😍😍😍

Dėkui  :wub: gaila šiek tiek šito viso grožio savo, bet nu geri metukai ir vėl guodžiu save, kad galėsiu taip atrodyt 😁 jei daktarai leis grįžt į salę :D

Atsakyti