Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

Sange, matau ir aš super, manau kad viskas bus gerai ir ta antra juostelė ryškės. Labai tikiuos, kad tavo testukas užkrės mūsų forumą ir tokių grožių bus ne vienas  :wub:  :yahoo:​ 

Atsakyti

Gruodį bus 37metai, bet aš dar ir dėl mokslų, nes studijuoju doktorantūroj treti metai, tai norėtūsi ne tada kai darbą rašysiu lauktis 😆
Oi suprantu dėl mokslų. Pati dėl lygiai tokių pat studijų atidėliojau. O dabar jau metai ir 4 mėnesiai rezultato nėra. Įvertino ginė mano pasidarytus tyrimus, paskaičiavo, sakė viskas ok su hormonais. Dar kelis mėn pabandyti, ištirti vyro turtą. Jei pas jį bėdų nėra tada laparoskopija ir tikrins kiaušintakių pratekamumą ir dėl endometriozės užvien matytų. Na gerai būt per tuos kelis mėnesius pasigauti šitą gerą virusiuką :)

Sange, linkiu ryškėti  :4u:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Garbanelele: 08 kovo 2019 - 18:01

Pirmą kartą persileidau 11sav. :( Tai dabar baimės daugiau nei džiaugsmo. Ir pradėjau galvoti gal one step testai melagiai. Nors kiek skaitau, jie parodo vėliausiai, bet tiksliausiai. Ir sakau prieš dvi dienas baltutėlis buvo, o šiandien vaiduoklis jau, tai gal nemeluoja.... 

Matau! Manau tikrai galima tyliai sveikinti  :nestuke  :yahoo:​ 

Atsakyti
Sange! Matau ir aš. wub.gif Linkiu ryškėt! Kaip džiaugiuosi. wub.gif wub.gif wub.gif

LoyalWarrior, aaa supratau. biggrin.gif
Atsakyti

Sveikos ;) aš vakar draugės lelių prižiūrėjau. Jis toks nerealus, toks geras, ramus ir lb daug šypsosi 😍 

Koks geras jausmas laikyti leliukus ❤

Sveikutes.

Sekmes visoms kurios artimiausiu metu darysis nt! 4u.gifLaukiam leliuku! wub.gif

O as vakar suzinojau, kad drauge laukiasi. Jau 18 sav! Bus mergaite. wub.gifLabai dziaugiuosi uz ja, bet ir siek tiek pavydziu. Jus mane suprasit. Ir nenoriu pavydet, nes nu negrazu ir nefaina kazkaip, bet nu kirba toks jausmas “nu kada as???”. Pasidalint norejau. biggrin.gif

Atsakyti

Sveikos ;) aš vakar draugės lelių prižiūrėjau. Jis toks nerealus, toks geras, ramus ir lb daug šypsosi 😍 

Koks geras jausmas laikyti leliukus ❤

Sveikutes.

Sekmes visoms kurios artimiausiu metu darysis nt! 4u.gifLaukiam leliuku! wub.gif

O as vakar suzinojau, kad drauge laukiasi. Jau 18 sav! Bus mergaite. wub.gifLabai dziaugiuosi uz ja, bet ir siek tiek pavydziu. Jus mane suprasit. Ir nenoriu pavydet, nes nu negrazu ir nefaina kazkaip, bet nu kirba toks jausmas “nu kada as???”. Pasidalint norejau. biggrin.gif

Atsakyti

Sange, matau ir aš ;) linkiu ryškėti :)

Aš planuoju Nt gadint sekmadienį arba pirmadienį :)

Atsakyti

Sveikos, man vakar taip keeistai atsirado išskyrų tąsių 24cd. Juk prieš mm neturėtų jau būti 🤔

Atsakyti

Sange o tu dareis nt testus one styp? Kaži jie patikimi. Aš šiandien dar pasidariau, tai arba labai noriu matyt arba kažkokia išdžiūvimo juosta, bet nėra tsip, kad būtų visai balta. Toj vietoj kur turi būt antra juostelė pavarčius testą kažkas sušmėžuoja. Preitą mėn kai dariau tsi gali vartyt kiek nori nieko nematyt. Bet šiandien jau pilvą maudžia....Ar kartojai kitą nt sange?

Atsakyti

Jaučiu, kad matau tik aš, nors vyrui rodžiau tai ir jis matė. Per nuotrauką nelabai jaučiu kas ir matosi  :hmm: 

https://www.part.lt/...10955f8f386.jpg

Atsakyti

Iejau pasiskaitineti oi kaip smagu matosi tikrai gerai linkiu kad rysketu

:wub:​ 

Atsakyti

Svajojanti tavo taip pat matau kazka gal pagaliau pabyres nestukiu cia  :wub:  :yahoo:​ 

Atsakyti