QUOTE(JMD @ 2019 12 08, 17:19)
Nu su bulbom niekad nedariau. Ačiū. Vat ir padarysiu jam per gimtadienį

jis pas man bulbinis, turėtų patikt
bandyk svarbu atitaikyt kiek kepti ,nes del tos bulviu kliockes reik ilgiau kept anti , man pirma kart nepavyko per anksti istraukiau antis issikepe o kliockas viduj pusiau , tai kadangi turejau svieciu ir anie jau saukstu per stala muse , teko greit suktis is padeties ta kliocka per pus perpjoviau ir atgal i orkaite pasoviau , dar sultim anties aplaisciau , 10 min jis pilnai daejo ;) Sekanti kart gaminant zinant si bajeri jau ilgiau palaukiau , viskas ciki issikepe . Tiesa gaminant bulviu ta idara reik irgi atitaikyt kiek miltu idet kad tiesiog kose tokia gautus skystoka , nepadaugint miltu ,kitaip guminis iseis .
Tas receptas tai anytos mano , ji kepa anti ne rankovei o visa bleka uzdengia folija ,sonus uzspaudzia ir ilgai ji ten ant 170/180 * temp. (ne auksciau) ja gamina , bet iseina super skaniai ,mesa nuo kaulo krenta , kliockas burnoj tirpsta
zodziu linkiu ,kad tau is pirmo kart viskas pavyktu ir pirstukus skanaudami laizytumet
Papildyta:
QUOTE(Gafsa @ 2019 12 09, 08:42)
kadarytkadaryyyyyytttttt?
na ka ,ka..taupyt sausio ispardavimams
as tai dziaugiuos , nes del tu BF ir medziojimu smutkiu knygas apleidau, skudurus sapnuoju , laikas pailset ir dziaugtis svenciu malonumais .
Dabar tarp kitko pajamiau skaityt ''Subtilus menas nekrušti sau (ir kitiems) proto : kitoks požiūris į gerą gyvenimą

Kas skaite sake gerule ;)