QUOTE(JMD @ 2019 12 08, 15:15)
Panos, aš ne į temą

kaip skaniai iškept antį?
laba, tokį turiu -gaunasi skani
4 kg ančiai reikėtų:
3 šaukšteliai druskos;
7 šaukšteliai cukraus arba 4 šaukšteliai medaus;
2 šaukšteliai cinamono;
1 nedidelė citrina arba laimo (žaliosios citrinos).
Antį ištriname prieskonių mišinyje ir palaikome per naktį kambario temperatūroje. Kepame apie 3- 4 val. Pradžioje 220 laipsnių temperatūroje, kai šiek tiek apskrunda apie120- 140 laipsnių temperatūroje priklausomai nuo orkaitės.
Dar apie prikimšimą . Man skaniausiai antaniniai obuoliai; galima rūkytų slyvų ; gana skanu apelsinų; galim troškintų kopūstų su drovintos arba rūkytos slyvom.
Skanaus.