Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(stuleju @ 2019 05 02, 17:12)
Kas siuntetes gerete Biosil? Vertas demesio produktas? 4u.gif

Man beveik pabaigus buteliuką plaukai kuokštais pradėjo kristi blink.gif
Atsakyti
Prisijunkite prie VENUS! scenic.gif scenic.gif scenic.gif
Atsakyti
QUOTE(rudaplauke @ 2019 05 02, 16:56)
Carlin, o ramentu prireiks gal del to ne visai sekmingo slidinejimo?

Jo unsure.gif kelio raištį nusiplėšiau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2019 05 02, 17:35)
Jo  unsure.gif  kelio raištį nusiplėšiau  unsure.gif

Atvaryk pas man į Druskus, grajt susiremontuosi biggrin.gif mane va per 9 dienas jau ant kojų pastatė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2019 05 02, 09:35)
Jo  unsure.gif  kelio raištį nusiplėšiau  unsure.gif

Manes tas pats laukia... as vos ne ta pacia diena irgi nusiplesiau slidinedama unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rudaplauke: 02 gegužės 2019 - 16:41
QUOTE(esute @ 2019 05 02, 14:39)
Gal yra jau gavusiu jcrew penny loafers ir galit pakomentuot dydi? Pagavo mergaites siandien, galvoju puse dydzio didesnius dar gaudyt ar ne smile.gif

https://www.jcrew.co...olor_name=white

Atitinka dydį, aš jcrew temoj pakomentavau nemažai jcrew gėrybių dydžius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2019 05 02, 17:37)
Atvaryk pas man į Druskus, grajt susiremontuosi  biggrin.gif mane va per 9 dienas jau ant kojų pastatė  wub.gif

Pirmą operaciją reik pasidaryt, tada jau galima bus reabilitiotis unsure.gif

QUOTE(rudaplauke @ 2019 05 02, 17:40)
Manes tas pats laukia... as vos ne ta pacia diena irgi nusiplesiau slidinedama  unsure.gif

Ojeij unsure.gif aš tikėjausi, kad nereiks operuotis, bet kiek konsultavausi, visi sako, kad būtina.
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2019 05 02, 17:52)
Pirmą operaciją reik pasidaryt, tada jau galima bus reabilitiotis  unsure.gif
Ojeij  unsure.gif aš tikėjausi, kad nereiks operuotis, bet kiek konsultavausi, visi sako, kad būtina.

O pliam, netgi taip blink.gif tada joa
Atsakyti
MICHAEL KORS
-25%
vartotojo įkelta nuotrauka

COACH OULET
-25%

DILLARD

SEPHORA
-20%

MACYS
-30% ,-15% kosmetikai

JCREWFACTORY

-49%

GAP

PUMA
-30% kai kurioms prekems

FRAGRANCENET
-37%

Atsakyti
QUOTE(stuleju @ 2019 05 02, 18:12)
Kas siuntetes gerete Biosil? Vertas demesio produktas? 4u.gif

Aš laukiu su gegužės 3 d. siunta. Pirmą kartą bandysiu.

QUOTE(Lux @ 2019 05 02, 18:20)
Man beveik pabaigus buteliuką plaukai kuokštais pradėjo kristi blink.gif

Net išsigandau blink.gif . Prieš tai gėriau Pantogar, pamaniau, kad Biosil panašiai veikia.

Priminkit, iš kur perkat dezodorantus Elizabeth Arden? Nebent kažką dar geresnio paskutiniu laiku atradot?
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2019 05 02, 09:52)
Pirmą operaciją reik pasidaryt, tada jau galima bus reabilitiotis  unsure.gif
Ojeij  unsure.gif aš tikėjausi, kad nereiks operuotis, bet kiek konsultavausi, visi sako, kad būtina.

Ir as taip pat ir buvau nusprendusi, kad neoperuosiu (gydytojas sake, kad nebutina operuoti, jei neplanuoju uzsiimineti tam tikrais sportais, galima gyvent ir neoperavus), bet ziuriu, kad ta koja man trukdo, o ir slidineti be operacijos tikrai jau butu negalima... tai nusprendziau operuoti. Tikiuosi, kad po operacijos bus geriau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rudaplauke: 02 gegužės 2019 - 17:19
QUOTE(rudaplauke @ 2019 05 02, 18:09)
Ir as taip pat ir buvau nusprendusi, kad neoperuosiu (gydytojas sake, kad nebutina operuoti, jei neplanuoju uzsiimineti tam tikrais sportais, galima gyvent ir neoperavus), bet ziuriu, kad ta koja man trukdo, o ir slidineti be operacijos tikrai jau butu negalima... tai nusprendziau operuoti. Tikiuosi, kad po operacijos bus geriau.

Manęs iškart klausė apie mano fizinį aktyvumą ir sakė, jei noriu žaist tenisą ar slidinėt be operacijos niekaip unsure.gif o aš dar neseniai elementariai buityje patyriau, kad ji yra būtina, nes sukausi korpusu, koja slystelėjo ir kelias, kurio raištis nuplyšęs neatlaikė, kritau. Skausmas žvėriškas buvo, koja vėl sutinus kokias 4-5 dienas, paskambinau gydytojui, sako tai tik įrodo, kad be operacijos niekaip unsure.gif tikiuosi, kad po šito kritimo nenuplėšiau dar kokio menisko, nes skaudėjo ir sutinimas laikėsi kur kas ilgiau nei po kalnų traumos. Per operaciją pamatys biggrin.gif
Atsakyti