Aktualu Kaunas geguze 3 d. :4u: Loren :4u:
[quote=Ingusia31,2019 05 10, 08:38]
Elegantiškas-grakštus, dailus, puošnus, skoningas- išsipuošęs, prašmatnus, puošnus, stilingas, grakštus... Kodel jos ne elegantiskos? Gal grakstumo siek tiek maziau, bet jos tikrai elegant stiliaus...
Papildyta:
daugeliui vyru (ne jaunuoliu), tai atrodo baisiai.....
Elegantiškas-grakštus, dailus, puošnus, skoningas- išsipuošęs, prašmatnus, puošnus, stilingas, grakštus... Kodel jos ne elegantiskos? Gal grakstumo siek tiek maziau, bet jos tikrai elegant stiliaus...
Papildyta:
QUOTE(Ingusia31 @ 2019 05 10, 08:38)
Kur ieškoti plėšytų vaikisškų dzinsu geros kokybes, tampriu, patogiu... Esu kazkur macius vienoje vietoje tokiu daug bet niekaip neatgaminu nes tai reciau lankoma parduotuve kazkokia... gal kokiu minciu? O as teisingai supratau kad gymboree jau viskas nebeliko?

kokio dydzio reik puosnios sukneles Gymboree ? Turiu nemazai ju .
[quote=mia66505,2019 05 10, 08:55]
Papildyta:
[/quote]
Čia kam tokiem?
Papildyta:
[/quote]
Čia kam tokiem?

JMD kaip nesiojas crew maike su sirdim, kaip skalbias, yra mano norimas dydis? Jauciu jamsiu nes -49
QUOTE(kriisti @ 2019 05 10, 09:23)
JMD kaip nesiojas crew maike su sirdim, kaip skalbias, yra mano norimas dydis? Jauciu jamsiu nes -49
Kriste, aš tau siūlau baigt cirkintis dėl 2$ ir pirkt tą maikę. Nežinau, tik kartą išskalbiau. Normali.
QUOTE(JMD @ 2019 05 10, 10:54)
Kriste, aš tau siūlau baigt cirkintis dėl 2$ ir pirkt tą maikę. Nežinau, tik kartą išskalbiau. Normali.
jau uzsakyta

Papildyta:
dabar medziot reikes geltonus loafers, nes crew sugebejo netsiust, o taip laukiau .....viska atsiunte, o va siu pagailejo

https://www.jcrew.co...e=smoky-mustard
Merginos, kur ieškoti švarko darbui? ilgesnio, tokio labiau jaunatviško
nežinau kaip paaiškint

Berniukų mamos, įmeskit j.crew kepurių ir movų nuorodų, kur pirkote komplektukus..ačiū

QUOTE(Spyglelis @ 2019 05 10, 06:39)
<p>ačiū! gal dar kokių idėjų 4mečiui?
</p><p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="spygliz" data-cid="72429464" data-time="1557435650"> Jamsi.? Pernai ketvirtojo gimtadienio proga pirkom dviratuka Orbea grow 1, šiemet 5 ojo paspirtukas Micro sprite</blockquote>

Maniskiui LEGO tokio amziaus tiko visom progom, bokso kriause(sporto prekese yra fainu), dartai, stalo futbolas, palapine, futbolo vartai- ziurint kas patinka..jau pasimirsta truputi toks amzius man:) tai cia gal vyresniam