Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Aktualu Kaunas geguze 3 d. :4u: Loren :4u:
Atsakyti
[quote=Ingusia31,2019 05 10, 08:38]
Elegantiškas-grakštus, dailus, puošnus, skoningas- išsipuošęs, prašmatnus, puošnus, stilingas, grakštus... Kodel jos ne elegantiskos? Gal grakstumo siek tiek maziau, bet jos tikrai elegant stiliaus...
Papildyta:
daugeliui vyru (ne jaunuoliu), tai atrodo baisiai.....
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2019 05 10, 08:38)

Kur ieškoti plėšytų vaikisškų dzinsu geros kokybes, tampriu, patogiu... Esu kazkur macius vienoje vietoje tokiu daug bet niekaip neatgaminu nes tai reciau lankoma parduotuve kazkokia... gal kokiu minciu? O as teisingai supratau kad gymboree jau viskas nebeliko?  unsure.gif Galvojau suknele puosnia pasiziureti bet ka jie uzsidare?! Nesuprantu...  blink.gif

kokio dydzio reik puosnios sukneles Gymboree ? Turiu nemazai ju .
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
[quote=mia66505,2019 05 10, 08:55]
[quote=Ingusia31,2019 05 10, 08:38]
Elegantiškas-grakštus, dailus, puošnus, skoningas- išsipuošęs, prašmatnus, puošnus, stilingas, grakštus... Kodel jos ne elegantiskos? Gal grakstumo siek tiek maziau, bet jos tikrai elegant stiliaus...
Papildyta:
daugeliui vyru (ne jaunuoliu), tai atrodo baisiai.....
[/quote]
Čia kam tokiem? biggrin.gif
Atsakyti
JCREW
-49%

RALPH LAUREN
-30%

LOFT
-40%

GAP ir GAP FACTORY

-38%/40%

Atsakyti
JMD kaip nesiojas crew maike su sirdim, kaip skalbias, yra mano norimas dydis? Jauciu jamsiu nes -49
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2019 05 10, 09:23)
JMD kaip nesiojas crew maike su sirdim, kaip skalbias, yra mano norimas dydis? Jauciu jamsiu nes -49

Kriste, aš tau siūlau baigt cirkintis dėl 2$ ir pirkt tą maikę. Nežinau, tik kartą išskalbiau. Normali.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2019 05 10, 10:54)
Kriste, aš tau siūlau baigt cirkintis dėl 2$ ir pirkt tą maikę. Nežinau, tik kartą išskalbiau. Normali.

jau uzsakyta biggrin.gif
Papildyta:
dabar medziot reikes geltonus loafers, nes crew sugebejo netsiust, o taip laukiau .....viska atsiunte, o va siu pagailejo verysad.gif ir svarbiausia vakar dar imete buvo 10 dydis, bet laukiu gi saskaitos....pokts gaunu neatsius nu smikiai ne kitaip biggrin.gif

https://www.jcrew.co...e=smoky-mustard
Atsakyti
Merginos, kur ieškoti švarko darbui? ilgesnio, tokio labiau jaunatviško biggrin.gif nežinau kaip paaiškint biggrin.gif
Atsakyti
Berniukų mamos, įmeskit j.crew kepurių ir movų nuorodų, kur pirkote komplektukus..ačiū rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Spyglelis @ 2019 05 10, 06:39)
<p>ačiū! gal dar kokių idėjų 4mečiui?  hmm.gif​ </p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="spygliz" data-cid="72429464" data-time="1557435650"> Jamsi.? Pernai ketvirtojo gimtadienio proga pirkom dviratuka Orbea grow 1, šiemet 5 ojo paspirtukas Micro sprite</blockquote>

Maniskiui LEGO tokio amziaus tiko visom progom, bokso kriause(sporto prekese yra fainu), dartai, stalo futbolas, palapine, futbolo vartai- ziurint kas patinka..jau pasimirsta truputi toks amzius man:) tai cia gal vyresniam
Atsakyti