Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(spygliz @ 2019 05 14, 16:42)
o PATI SAU IRGI MAXIMINIUS PERKATE IR SU CROCSAIS VAIKSTOTE?
NESAKAU KAD REIKIA PIRKTI BRANGIUS BATUS, PATI DAZNIAUSIAI PERKU BATU KALNE, KUR KAINA KAIP IR MAXIMOJE PARDUODAMO SLAMSTO..

nu atleiskite, galima atrinkti 4u.gif o batu kalnas kol mazos kojytes taip ten tobula parduotuve, pati pirkau ir dziaugiaus, bet jau kai reikia 36-37-38 vsio basta bent Kaune kiek einu liudesys, tada mano mintis buna nu tikras batu kalnas, o ko reikia nera blink.gif rolleyes.gif

JMD megink i deichman uzeiti vaikui basuciu pazet moteru skyriuje gal kas bus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2019 05 14, 15:42)
NESAKAU KAD REIKIA PIRKTI BRANGIUS BATUS, PATI DAZNIAUSIAI PERKU BATU KALNE, KUR KAINA KAIP IR MAXIMOJE PARDUODAMO SLAMSTO..

Pati perku sau gražius batus, dažniausiai MK tongue.gif O su Crocs visi vakarai kieme prie namų ir visos atostogos pajūry. Nesu į smėlį bridus su jokiais kitais batais.

Maximoje irgi visko yra, kaip ir kitur. Reikia žiūrėt ne į firmą, o į sudėtį. Yra daugybė garsių firmų, kurios siuva sukneles iš poliesterio ir gamina batus ir pigių žaliavų. Kad odiniai, nebūtinai geri, priklauso kuo apdirbta oda, kuo ji nudažyta. Odiniai batai gali būti visiškai "nekvėpuojantys", o sintetiniai - atvirkščiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo XSaulute: 14 gegužės 2019 - 14:55
QUOTE(XSaulute @ 2019 05 14, 14:51)
Pati perku sau gražius batus, dažniausiai MK  tongue.gif O su Crocs visi vakarai kieme prie namų ir visos atostogos pajūry. Nesu į smėlį bridus su jokiais kitais batais.

na tai apie ka cia ir diskutuot smile.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spygliz: 14 gegužės 2019 - 15:00
QUOTE(XSaulute @ 2019 05 14, 15:51)
Pati perku sau gražius batus, dažniausiai MK  tongue.gif O su Crocs visi vakarai kieme prie namų ir visos atostogos pajūry. Nesu į smėlį bridus su jokiais kitais batais.

MK gal ir grazus biggrin.gif ,o gal tik maddos reikalas biggrin.gif nu,bet kas liecia patoguma,tai is mano turetu 5 poru,nu nei vieni nera toki,kad jausciausi patogiai.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2019 05 14, 15:55)
na tai apie ka cia ir diskutuot smile.gif  ax.gif

Negalima lygint nepalyginamų dalykų. Vaikai batus išauga arba nuspardo per mėnesį, dūksta, išmurzins ir pan., o maniškiai ir po kelių metų avėjimo atrodo kaip nauji smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Jovita 35 @ 2019 05 14, 16:00)
MK gal ir grazus biggrin.gif ,o gal tik maddos reikalas biggrin.gif nu,bet kas liecia patoguma,tai is mano turetu 5 poru,nu nei vieni nera toki,kad jausciausi patogiai.. unsure.gif

Gal nuo pėdos priklauso. Man jie tobuli: ir sportinio tipo, ir bateliai, ir aukštakulniai. Turiu jų gal 10 porų, patys mylimiausi, ir patys patogiausi. Ir kokybė super, po sezono ar kelių atrodo puikiai.
Atsakyti
QUOTE(XSaulute @ 2019 05 14, 15:02)
Negalima lygint nepalyginamų dalykų. Vaikai batus išauga arba nuspardo per mėnesį, dūksta, išmurzins ir pan., o maniškiai ir po kelių metų avėjimo atrodo kaip nauji smile.gif

kiek zmoniu tiek nuomoniu...manoji nesutampa su jusiske biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2019 05 14, 14:42)

Aš irgi paskutiniu metu buvau pirkus batų kalne, bet nusivyliau, nes greit suplyšo unsure.gif o atrodo normalūs buvo, geros firmos.
O nematavus jau negaliu pirkti ir siųsti iš USA, nes paskui guli spintoj
Atsakyti
QUOTE(Jolancike @ 2019 05 12, 19:48)
Man šios Ecco gražios  wub.gif 

vartotojo įkelta nuotrauka

Jei rasit pigiau, šaukit  biggrin.gif

Man irgi sios nuostabiai ziurisi wub.gif
QUOTE(kriisti @ 2019 05 14, 11:00)

Jei kazkokiu inoriu nera na nueikit eiki maximos

O as pastebejau,kad Norfoje zymiai kokybiskenis ir grazesni vaikiski batai. Nupirkau savo berniukui,pilnai odines,lanksciu paduku is isvaizdos man panasios i turetas Bartek. Buvo papildoma nuolaida,tai gavosi 13€ smile.gif labai patenkinta savim,kad taip prasisukau biggrin.gif o dukrai pernai pirkots baskes Norfoje,buvo pacios mylimiausios. Ten tikrai yra demesio vertos avalynes vaikams.
I pirkiniu tema. Gal.kas turite si neriniuota sijona is Unliqo?
https://www.uniqlo.c...sses-and-skirts
Ar smagus ,dydi kazin atitinka ir ar tiktu aukstaugems? Nes graziai jis man ziurisi,imciau visai vasarai koki wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ericute: 14 gegužės 2019 - 15:16
QUOTE(XSaulute @ 2019 05 14, 15:02)
Papildyta:
Gal nuo pėdos priklauso. Man jie tobuli: ir sportinio tipo, ir bateliai, ir aukštakulniai. Turiu jų gal 10 porų, patys mylimiausi, ir patys patogiausi. Ir kokybė super, po sezono ar kelių atrodo puikiai.

jei galite sau leisti 10 poru mk, tai nemanau, kad neisgalite vaikui ne maximiniu batu nupirkt biggrin.gif tiesiog ir sakykite, kad vaikui gaila, kad ir kaip graudziai tai skambetu
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2019 05 14, 16:14)
jei galite sau leisti 10 poru mk, tai nemanau, kad neisgalite vaikui ne maximiniu batu nupirkt biggrin.gif tiesiog ir sakykite, kad vaikui gaila, kad ir kaip graudziai tai skambetu

Aš iš Maximos neperku. Perku internete iš įvairių parduotuvių. Ne, tikrai vaikui negaila. Tiesiog esu praktiška. Vienodai greit suplyšta iš sportbatukai už 16€, ir Timberland ar panašūs už 50€ ir daugiau. Aš nepersekioju vaiko, kaip kitos mamos - oi, nesutepk, oi nelipk, nesuplėšyk. Suplyšo vieni, perkam kitus. Tiesiog kiekvienas skirtingai gyvena ir skirtingai savo pinigus leidžia. Aš, tarkim, Canada Goose už 600-800€ niekada nepirkčiau tongue.gif

Jei vieni mano MK nėra kainavę daugiau 30$. Aš praktiška smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo XSaulute: 14 gegužės 2019 - 15:28
QUOTE(spygliz @ 2019 05 14, 16:14)

nesuprantu komentaro...... randu vaikui patogias basutes padoria kaina ir turiu jaustis kalta??? turi mano ir primigi ir Rieker, bet Maximos basučių už 7,5 eu per -50 proc nuolaida nesubrokavo, tvirtos, patogios.... kartai spasitaiko gerų prekių ir taškas biggrin.gif
Atsakyti
COACH OUTLET

DKNY papildoma 40% nuolaida sioms prekems

GAP

JCREW FACTORY turime papildoma 32% nuolaida nuo raudonu kainu

LORDANDTAYLOR renkame uzsakyma maksimaliai 40% nuolaidai

MACYS

REEBOK

SAKSFIFTHAVENUE paskutine nuolaidos diena, galioja ir kosmetikai

TOMMY HILFIGER papildoma 30% nuolaida Tommy Jeans linijai

VITACOST papildoma 25% nuolaida vitaminams ir papildams, pazymetiems akcijos uzrasu
Atsakyti