QUOTE(bumbulas @ 2019 05 18, 09:15)
Ačiū už jcrew kuprinę, ką tik nupirktą už piniginės kainą! Vakar pagalvojau, kad reiktų save kiek pristabdyt su pirkiniais, bet su Ingreed pasitarus, pristabdysiu liepą, rugpjūtį.
FAINA😁
FAINA😁

QUOTE(Sky_diver @ 2019 05 18, 09:25)
Sveikos,
Padekite, prasau, del siu batu dydzio. Vyro peda 28,5 cm, ar butu tinkamas us 10,5 dydis?
Padekite, prasau, del siu batu dydzio. Vyro peda 28,5 cm, ar butu tinkamas us 10,5 dydis?
Nu pagal cm dydis attinka, pagal mano praktiką, tik kad ne NB brand'ą esu pirkus.
Papildyta:
Moterys,

Gal kur užmatėt crossbody su Lagerfeldišku kaspinu? Tamsiu, stilizuotu. Ant rankinuko rankenos turi būti bent dalis ir grandinės, geriau aukso sopalvos. Oda visai nebūtinai tikra, tinka pakaitalai. Turi užsitruakti rankinukas- jei ne išorėje, tia bent viduje. Tamsus geriau - navy, juodas, bet ne smėlio ar ne baltas. Kaina nu iki / apie 60 dol būt idealu.
Taip buvau nusižiūrėjus vieną, jau apsispręndžiau, tai pabrungino.
nebesiuskit JCREW tu kupriniu,nebegalioja 50% kodas
kur jus buvot kai Spygliz ikele vakar ryte,kazkaip niekam tada nereikejo

QUOTE(ciurlionis @ 2019 05 18, 11:46)
nebesiuskit JCREW tu kupriniu,nebegalioja 50% kodas

Nebuvau į SM įlindus 3 dienas, ir še tau - tokią kuprinę pražiopsojau

Merginos,
gal kas turite dideli papludimio krepsi pardavimui?
gal kas turite dideli papludimio krepsi pardavimui?

QUOTE(bumbulas @ 2019 05 18, 10:15)
Ačiū už jcrew kuprinę, ką tik nupirktą už piniginės kainą! Vakar pagalvojau, kad reiktų save kiek pristabdyt su pirkiniais, bet su Ingreed pasitarus, pristabdysiu liepą, rugpjūtį.
FAINA😁
FAINA😁

Vyr treningai faini L
https://www.macys.co...7~xcm_pos~zPos1
https://www.macys.co...7~xcm_pos~zPos1
QUOTE(spygliz @ 2019 05 18, 08:24)
Būtų piguva.. Nesikabinek prie smulkmenu
eik Tu ciganerija 😝😂 kasdien droši vat ir bus Tau piguva su savo auksinėm detalėm