Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(JMD @ 2019 05 24, 16:10)
Aš pirkau tall, puikus ilgis. Žiauriai geros kelnės. Iki šiol favoritinės buvo uniqlo. Bet šitos  wub.gif  wub.gif o bijojau pirkt maniau netilpsiu. Dbr manau kad panešiojus dar laisvesnės bus. Pirmad reiks pasipuošt.

Visa pavasari slaviau megztukus,dabar kelnem uzejo toks pirkimas biggrin.gif
Nu,bet matau mano dydzio jau nelike..
Siaip noreciau tokiu su kanteliu ir,kad truputeli turetu blizgesi biggrin.gif ,tik sunku is nuotrauku pirkti.
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2019 05 24, 15:24)
Į eterį prašom, nes aš bijojau imt gal isdrysiu😉
Papildyta:
Aisku ir kelnių dydžių nerasta, bet davai pasirodyk du tom basutem, nes man jos ir😍

Figūrom gal ir ne visom. Bet kad jos patogios tai 100 proc. sutinku. Minštos, malonios.
Atsakyti
AHAVA
vartotojo įkelta nuotrauka

BOBBI BROWN

BANANA REPUBLIC FACTORY papildoma 55% nuolaida clearance

CALVIN KLEIN

CLINIQUE turime 25% koda

GAP

JCREW

JCREW FACTORY papildoma 57% nuolaida clearance

LOFT papildoma 64% nuolaida prekems is sios nuorodos

SAKSOFF5TH
Atsakyti
Aciu uz siuntini, viskas liuksum 4u.gif
Atsakyti
Ačiū komanda už siuntą. Jūs nerealios! 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif Gavau MJ piniginę - tobula, australian gold kremą ir kalną trauzų. AE jei nešiosis gerai, tikriausiai bus tobuli!! BET TURIU PASTEBĖJIMĄ!!! GREITIS NEREALUS. UŽSAKIAU GEGUŽĖS 14, PREKĖS JAU PAS MANE blink.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spygliz: 24 gegužės 2019 - 16:42
O kokia siunta dalinama, gal 617?
Atsakyti
O Michael kors striukių bliuzonų dydžiai pamažinti kažin g.gif
Rašo kad modelis su 86 biustu dėvi S dydį Tai su 92cm imti S ar M.
Šiaip visją dėviu XS, Striukės S laisvos, M turbūt paskęsčiau, bet MK turiu tik dženperį sidabrinį sportinį, kur kažkada masiškai pirkome, tai XS lyg jis. Po kraustymosi dar neradau, tai nežinau kokį bliuzoną pirkti, nes mano vaikas nugvelbė, reik ir man kažko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2019 05 24, 16:24)
Į eterį prašom, nes aš bijojau imt gal isdrysiu😉
Papildyta:
Aisku ir kelnių dydžių nerasta, bet davai pasirodyk du tom basutem, nes man jos ir😍

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 24 gegužės 2019 - 17:45
Ačiū už siuntinį, Samsonite kuprinė faina, tokios ir reikėjo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2019 05 24, 17:21)

Kuntaplis ax.gif ax.gif ax.gif biggrin.gif

JMD, ir man sejuonas liuks wub.gif O vat RL tą švarkioką galėsiu tik ant knopkių nešiot, vistik užtrauktuką užsegus subinę aptempia biggrin.gif nesiuva plačiaklubiams berniukams Lorenas biggrin.gif Ir meškiukai liuks wub.gif

Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2019 05 24, 18:27)
Kuntaplis  ax.gif  ax.gif  ax.gif  biggrin.gif

JMD, ir man sejuonas liuks  wub.gif O vat RL tą švarkioką galėsiu tik ant knopkių nešiot, vistik užtrauktuką užsegus subinę aptempia  biggrin.gif  nesiuva plačiaklubiams berniukams Lorenas  biggrin.gif Ir meškiukai liuks wub.gif

Gers tas kuntaplis. Bais patogus biggrin.gif

O nu fainei. Aš visą savaitę su juo gazavau. Gerai kad švarko neprkau, ba jau savo rūros nikak nebūč inkišus.
Atsakyti
Šiaulietės, 597 siunta pas mane, kas susimokėjusios, galit skambint ir važiuot, nes užtruksiu, kol surašysiu visoms žinutes.
865778626
Atsakyti