Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

[quote=ciurlionis,2019 06 09, 20:02]

laisvi New Balance® Fresh Foam Cruz v2 Knit sneakers ,10 dydzio-$24.99[/b][/color]
https://www.jcrew.co...oyXhuueidITEfZM
vartotojo įkelta nuotrauka
[color=blue][b]

Man kokie grazus,
Gal kas 7 dydi turite pasiulyti? kaip supratau jie truputi didinti.?
Atsakyti
[quote=jolipa,2019 06 09, 20:04]
[quote=ciurlionis,2019 06 09, 20:02]

laisvi New Balance® Fresh Foam Cruz v2 Knit sneakers ,10 dydzio-$24.99[/b][/color]
https://www.jcrew.co...oyXhuueidITEfZM
[color=blue][b]
Man kokie grazus,
Gal kas 7 dydi turite pasiulyti? kaip supratau jie truputi didinti.?
[/quote]
Man tai atitiko jie dydi, 24 cm pedai 7 us tiko
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2019 06 09, 19:03)
Aš apie tą šviesų camo.

Manęs po tų dviejų mokslo metų nebestebina niekas. Ypač katastrofiškai aprėdomos mergaitės. Bernai bais netvarkingi irgi, retas būna laiku apkerpamas, ar rūbai išlyginti. Nieko nuostabaus, kad vėliau visi apsileidę būna, nes niekas jų nemoko nei tvarkingu iš namų išeiti nei pareiti. Bet matyt tokie laikai.

Žinok, net praustis nebemoko ir apatinius keist biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2019 06 09, 20:23)
Man tai atitiko jie dydi, 24 cm pedai 7 us tiko

ir man atitiko

JOESNEWBALANCEOUTLET Final Sale prekems turime -30% koda

ir VENUS labai laukiu uzsakymu su -24% papildoma nuolaida
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciurlionis: 09 birželio 2019 - 19:41
QUOTE(Gafsa @ 2019 06 09, 20:33)
Žinok, net praustis nebemoko ir apatinius keist  biggrin.gif

as tai bjauri mocia, visko mokinu biggrin.gif kaip baisu man kai pirmokiu mergu rubineleje velnias koja nusilauztu, kojines, batai, sijonai, viskas metosi. nu nesuprantu ar vaikai tokie, ar tevai tokie unsure.gif maniskes viskas vietoje, viska parsinese po mokslu namo ir viska savo, o kiti tevai dabar iesko kur ju vaiku daiktai isejo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2019 06 09, 21:03)
Aš apie tą šviesų camo.

Manęs po tų dviejų mokslo metų nebestebina niekas. Ypač katastrofiškai aprėdomos mergaitės. Bernai bais netvarkingi irgi, retas būna laiku apkerpamas, ar rūbai išlyginti. Nieko nuostabaus, kad vėliau visi apsileidę būna, nes niekas jų nemoko nei tvarkingu iš namų išeiti nei pareiti. Bet matyt tokie laikai.

O tai, kaip įmanoma, juk uniforma viena 😗

Jau mano vaikam aš turbut daedziau su savo praustis, šukuotis, batus valytis😂 bet zinau paskui man padėkos 😂
Papildyta:
QUOTE(Gafsa @ 2019 06 09, 21:33)

Fuiiiiiii neįsivaizduoju kaip tai galima......net sakyt nereikia sventas reikalas kiekviena diena svarus😆
Papildyta:
QUOTE(JMD @ 2019 06 09, 18:04)
Aa. Aišku.

Ai aš noriu atostogom, gražių, spalvingų  rolleyes.gif  biggrin.gif

Zinok yra ir spavingu, atostogom tokiu ir ėmiau, o į baseiną plavkes, kad parasiuto nebutu😂😁
Atsakyti
Vis gi nusprendžiau perleisti J.CREW kuprinę ax.gif , gal yra norinčių , už tiek kiek gavos 100 euru 4u.gif
Kokybė nepriekaištinga , didelė , patogi mirksiukas.gif
https://www.jcrew.co...olor_name=black
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pince: 09 birželio 2019 - 20:17
QUOTE(kriisti @ 2019 06 09, 21:12)
O tai, kaip įmanoma, juk uniforma viena 😗

Jau mano vaikam aš turbut daedziau su savo praustis, šukuotis, batus valytis😂 bet zinau paskui man padėkos 😂
Papildyta:

Fuiiiiiii neįsivaizduoju kaip tai galima......net sakyt nereikia sventas reikalas kiekviena diena svarus😆
Papildyta:

Zinok yra ir spavingu, atostogom tokiu ir ėmiau, o į baseiną plavkes, kad parasiuto nebutu😂😁

Pradlionkėj juk jas perrengia.

Nu ne, pepco nei už ką. Rūrą šašais išvers nuo tos sintetikos. Mano vaikui alergija. Jis paskui išsižergęs eina ir kraujosruvos atsiranda. Reik natūralesnių. Vidinius triūsikus privalau iškirpt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 09 birželio 2019 - 20:52
VENUS truksta tiki $25 help.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2019 06 09, 22:47)

Aaa, kazkaip nepastebejau...pas mus gal nepraktuoja tooo, aisku manieji neina i prailginta tai nzn.
Papildyta:
QUOTE(JMD @ 2019 06 09, 22:47)

Nu ne, pepco nei už ką. Rūrą šašais išvers nuo tos sintetikos. Mano vaikui alergija. Jis paskui išsižergęs eina ir kraujosruvos atsiranda. Reik natūralesnių. Vidinius triūsikus privalau iškirpt.

blink.gif bet tai maudymosi sortai visi polyster 😚 maxima man visai patiko geltona graži du mažom jūros žvaigždėm. Aš pirmi metai pameginsiu, nes visada buvo gymboree, HM.
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2019 06 09, 19:33)

Dar ir nei dantis valo, nei plaukus plauna biggrin.gif
Apaugę vaikai šungrybiais, ne kitaip.

O iš tiesų tokius apsileidusius tik vienetus pastebėjau.

O kokie čia laikai buvo geresni, kai jaunesnės buvot?
Iš asmeninės patirties:
mano močiutė prausdavosi pačiu geriausiu atveju kartą per savaitę, mama jau prausdavosi kiek dažniau, bet nieko nenutuokė apie intymią higieną. Mano dukros prausiasi kas dieną.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo <nemiga<pievoje<: 09 birželio 2019 - 21:08
QUOTE(kriisti @ 2019 06 09, 22:01)
Aaa, kazkaip nepastebejau...pas mus gal nepraktuoja tooo, aisku manieji neina i prailginta tai nzn.
Papildyta:

blink.gif  bet tai maudymosi sortai visi polyster 😚 maxima man visai patiko geltona graži du mažom jūros žvaigždėm. Aš pirmi metai pameginsiu, nes visada buvo gymboree, HM.

Ne visai visi. Neturiu kitos išeities. Kažkokia nesąmonė.
Atsakyti