QUOTE(Asstule @ 2019 06 10, 14:39)
Maniškė Tometos švarką 2m. atnešiojo ir dar visai geros būklės, tik kad išaugo. Sijoną Tometos 3m. nešiojo ir dar palikau kitiems metams, jei nebus labai trumpas jau. Pernai pirkom 8togo švarką, tai man pasirodė, kad prastesnė kokybė. Tikiuosi kitiems metams užteks. Megztukus dedas RL, jei švarkas nespėja išdžiūt.
Man tai mokykloje kliūva margumynai. Mergaičių palaidinės su visokiom nesamonėm, pėdkelnės vėl margos bet kokių spalvų... Bet kaip kažkuri rašė, pasaulis margas...
😉
as tik apie Tometa megstukus kalbu, nes pas mus megstukai pradinese klasese, bet gal tik mano vaikas kazkokiu budu sugeba nudralinti...bet ir nusiburbuliuoja fuii, imu imu su tuo burbuliatorium, dukros va pirmi metai megstukas ir baisus neiro, nesuplyso, nu bet tiek burbulinas..... o sijonai mergaiciu but liuks, bet jau tas uztrauktukas tikrai nesamone uzleptas idetas, jis pastoviai yra

((( manoji kai kuda tai nesegioja jo, nes neuzsektu, as suaugusi vos uzsegu...manau tiesiog nepraktiskai padaryta, darytu ant gumos ir tiek. taip mes ir paliekma kitiem, nes ir atlenkimo labai daug palikta.
Zara niekas nesidare medvilniniam megztukui, sunus atnesioja uzsiuvau mokykloa amblema ir buvo ramu.