Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(ericute @ 2019 06 10, 13:31)
Gal ir gali paprotinti bet kulturingai,o ne kad visa klinika girdetu. Yra toks dalykas,kaip etika. Pas mus tokiu apskureliu buna... Bet su visais vienodai elgiamasi.

Butent. Cia visiskas neprofesionalumas,ar etikos neturejimas...

Visa klinika ne tik girdėjo, nes prašė žirklių bet ir matė kaip atsisėdus koridoriuje kirpo tuos nagus, ponia be skrupulų, tai seselė liepė eit į tualetą. Taip kad ne med personalo čia etikos reikalai.
Atsakyti
QUOTE(ericute @ 2019 06 10, 12:31)
Gal ir gali paprotinti bet kulturingai,o ne kad visa klinika girdetu. Yra toks dalykas,kaip etika. Pas mus tokiu apskureliu buna... Bet su visais vienodai elgiamasi.

Butent. Cia visiskas neprofesionalumas,ar etikos neturejimas...

Nemanot, kad zmogaus darba reik gerbti? Ar ir pas ginekologa galima neplautu klynu varyt? Kartais zmogu ismusa is pusiausvyros tokie dalykai.
Kai sutrinas pirstas po tyrimo supuliuos-irgi sesute bus kalta?
Etika nera tai, ka galima tureti. Galima ja ismanyti, laikytis jos principu ar ja ignoruoti.
Atsakyti
QUOTE(vjolanta @ 2019 06 10, 13:47)
Sveiki, o Sierroje yra kokia nors papildoma nuolaida (CLEARANCE prekė) ?

Yra 10%
Atsakyti
QUOTE(Asstule @ 2019 06 10, 14:39)
Maniškė Tometos švarką 2m. atnešiojo ir dar visai geros būklės, tik kad išaugo. Sijoną Tometos 3m. nešiojo ir dar palikau kitiems metams, jei nebus labai trumpas jau. Pernai pirkom 8togo švarką, tai man pasirodė, kad prastesnė kokybė. Tikiuosi kitiems metams užteks. Megztukus dedas RL, jei švarkas nespėja išdžiūt.
Man tai mokykloje kliūva margumynai. Mergaičių palaidinės su visokiom nesamonėm, pėdkelnės vėl margos bet kokių spalvų... Bet kaip kažkuri rašė, pasaulis margas...
😉

as tik apie Tometa megstukus kalbu, nes pas mus megstukai pradinese klasese, bet gal tik mano vaikas kazkokiu budu sugeba nudralinti...bet ir nusiburbuliuoja fuii, imu imu su tuo burbuliatorium, dukros va pirmi metai megstukas ir baisus neiro, nesuplyso, nu bet tiek burbulinas..... o sijonai mergaiciu but liuks, bet jau tas uztrauktukas tikrai nesamone uzleptas idetas, jis pastoviai yra verysad.gif((( manoji kai kuda tai nesegioja jo, nes neuzsektu, as suaugusi vos uzsegu...manau tiesiog nepraktiskai padaryta, darytu ant gumos ir tiek. taip mes ir paliekma kitiem, nes ir atlenkimo labai daug palikta.

Zara niekas nesidare medvilniniam megztukui, sunus atnesioja uzsiuvau mokykloa amblema ir buvo ramu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriisti: 10 birželio 2019 - 13:07

turiu balta ir melyna... skalbiu ir lyginu  :)  

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Concubina: 10 birželio 2019 - 13:11

Ar skalbėt kas jcrew bliuzelę ?
aš , panašu , kad sugadinau blink.gif
rankom praskalbiau , susitraukė žiauriai unsure.gifdabar dar šlapia , džiūsta . Gal išsilygins .

ada86eb10d1504d6910acdbd8bfcef3e434.jpeg

apie sia kalbejau  :D

Atsakyti
Nike dzemperis su logo

Maxi suknele

Siuvineta suknele

Tamsus dzinsai

Bordo lietpaltis

Puma Fenty pencil sijonas
Atsakyti
QUOTE(juratela @ 2019 06 10, 00:21)
Kas pirkote, gal galite pasakyti kokia kaina jų geriausia būna  4u.gif
https://www.vitacost...wable-acerola-c

Negi niekas nepamenat po kiek pirkdavote gera kaina VITAMINĄ C? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2019 06 10, 09:55)
Labas rytas  4u.gif
Gal esate pirkę akinius nuo saulės VAIKAMS iš JCrew? Gal galite pasakyti kokio jie dydžio? Rašo One Size. Bet JCrew  diapazonas gana platus, nuo kelerių metų iki 16. Nejau visiem tinka?  biggrin.gif mano vaiko veidelis smulkus visi akulioriai krent nuo nosiaus, o yr bėdos su jo tom per šviesiom akim  biggrin.gif kaip kurmis saulėje  biggrin.gif užsimerkęs visą laiką  biggrin.gif

QUOTE(spygliz @ 2019 06 10, 14:17)
Esu smile.gif realiai tinkami paaugliams, ne maziesiems smile.gif

Na esam gave dovanu mirksiukas.gif tai 5.6 metu vidutinei panelei nekrenta
Atsakyti
QUOTE(juratela @ 2019 06 10, 14:44)
Negi niekas nepamenat po kiek pirkdavote gera kaina VITAMINĄ C?  ax.gif

Paskutini kartą gavosi 22€. Prieš tai pirkau man rodos buvo mažesnės tabletės, tai buvo apie 17€ lyg
Atsakyti
Vince Camuto suknele

J.Crew berniukiski velvetai

Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2019 06 10, 09:55)
Labas rytas  4u.gif
Gal esate pirkę akinius nuo saulės VAIKAMS iš JCrew? Gal galite pasakyti kokio jie dydžio? Rašo One Size. Bet JCrew  diapazonas gana platus, nuo kelerių metų iki 16. Nejau visiem tinka?  biggrin.gif mano vaiko veidelis smulkus visi akulioriai krent nuo nosiaus, o yr bėdos su jo tom per šviesiom akim  biggrin.gif kaip kurmis saulėje  biggrin.gif užsimerkęs visą laiką  biggrin.gif

QUOTE(spygliz @ 2019 06 10, 14:17)
Esu smile.gif realiai tinkami paaugliams, ne maziesiems smile.gif

Na esam gave dovanu mirksiukas.gif tai 5.6 metu vidutinei panelei nekrenta
Atsakyti