Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

GAP papildoma 46% nuolaida su dviem kodais

Sportinis hoodie

Sweatshirt su logo

Sweatshirt su uzrasais

Sportines kelnes

Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2019 06 11, 16:00)
Sollo pas indėnus tiktų labai ax.gif

Jep 👍😘 ašai jau pasiruošus 😉 turiu keletą panašių 😝
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2019 06 11, 15:28)
Irgi apie aluna norejau rasyti, vaikui tikrai tiks.

Ačiū, jau ir nusižiūrėjau kur pirkti 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2019 06 11, 15:25)
tai Jusu biski didesne letenele  unsure.gif  4u.gif siu melsvu basuciu vidpadis 27 cm, darbe liniuote matavau  biggrin.gif  o man tokio ir reikia, kad butu geras dydis unsure.gif

Mano liniuotė rodo, kad vidpadis apie 27,3 cm. lotuliukas.gif Pasimatavau dar kartą ir pėdą, tai ištiesinus pirštus gaaaal 27,3 cm, bet ne daugiau. Bet į basutę puikiai telpa, neišlenda pirštai ten, kur jau baltas padas. rolleyes.gif
Atsakyti
Gal kuri turi parduoti CROCSUS vaikui 38 dydy uz protinga kaina? ax.gif
Pasiulykit i az. Aciu.
Atsakyti
QUOTE(Pasaulė @ 2019 06 11, 17:08)
Mano liniuotė rodo, kad vidpadis apie 27,3 cm. lotuliukas.gif Pasimatavau dar kartą ir pėdą, tai ištiesinus pirštus gaaaal 27,3 cm, bet ne daugiau. Bet į basutę puikiai telpa, neišlenda pirštai ten, kur jau baltas padas. rolleyes.gif

Su tais matavimais visko būna. Ypač batų ax.gif
Aš pardavinėdama mamos balerinas, ir su kietu ir su minkštu metru matavau ir vistiek kažką ne taip gal numatavau, nes netiko pirkėjai verysad.gif Net savo matavau batą, kad tiksliau anuos didesbius išmatuoti - na palyginimui. Tai man su 23.5cm pėda išsimatavau mažiausius savo batus kurie man tinka (apie kuriuos visos rašė kad mažinti), kad vidpadis tik 23cm, bet puikiai telpa pėda. Viskas priklauso nuo pėdos ą
Atsakyti
Siūlau 4u.gif

JCREW FACTORY FAUX-LEATHER MOTO JACKET
Size: LARGE
Color: BLACK
kaina 32 € --- dabar 25 €
https://factory.jcre...p;bmUID=mvhh7zP
vartotojo įkelta nuotrauka

Kamik Stomp Rain Boot
SIZE : 4M US BIG KID/ 36 dydis / vidpadis 23 cm.
Color: Navy/Black
kaina 20 € --- dabar 15 €
https://www.amazon.c...-...;th=1&psc=1

Hamilton Large Saffiano Leather Tote
spalva: BALLET
kaina 130 € --- dabar 110 €

Steve Madden Laurie Satin Block Heel Combat Booties
Size:8M
Color:Olive Satin
kaina: 40 € --- dabar 25 €

Victorias secret Angel City Tote
Kaina 20 € --- 18 €

Girls' Grade School Reebok Classic Leather Metallic Casual Shoes
Size: 5.5 - 37 dydis
Color: Charged Pink/White
kaina 25 € --- dabar 20 €
Atsakyti
QUOTE(Pasaulė @ 2019 06 11, 18:08)

Taip pėda įkrenta, man gaunas iki siūlės tos pirštai, as tiesiog prie vidpadzio pridejau liniuote mm i mm jau nezejau, svarbu nepaskendau ko bijojau, nes mano koja 41 tikra, o cia 42
Papildyta:
QUOTE(juratela @ 2019 06 11, 18:31)
Su tais matavimais visko būna. Ypač batų  ax.gif
Aš pardavinėdama mamos balerinas, ir su kietu ir su minkštu metru matavau ir vistiek kažką ne taip gal numatavau, nes netiko pirkėjai verysad.gif Net savo matavau batą, kad tiksliau anuos didesbius išmatuoti - na palyginimui. Tai man su 23.5cm pėda išsimatavau mažiausius savo batus kurie man tinka (apie kuriuos visos rašė kad mažinti), kad vidpadis tik 23cm, bet puikiai telpa pėda. Viskas priklauso nuo pėdos ą

Tikrai taip? Per karščius man tiesiog puosuoja kojis ir jaučiu ir matau, kad patinę jos man.....tai fautos Ecco jokio laisvumo nera dirzeliuose tik uzlipinu jas lipuku, kur kolege sako jai i laisvesne pusę 😚
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriisti: 11 birželio 2019 - 16:46

Gal kas norit 2 regular 489960_2222.jpg dydžio Anntaylor suknelės (20 eur) arba mainyčiau į 0 dydį https://www.anntaylo...2&priceSort=ASC

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bakardi: 11 birželio 2019 - 16:54
Gal kartais persigalvojot ir nebenorit kuri reebokų 9 dydžio? rolleyes.gif kai čia šlavėm finishline laimės valandom ax.gif Noriu, myliu, negaliu... rolleyes.gif
laukiu pasiūlymų... 😝
https://www.finishli...amp;colorId=BLK
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sollo: 11 birželio 2019 - 17:52
PARDUODU 4u.gif SUSITVARKIAU SPINTA biggrin.gif

Nauja Michael Kors suknele (Stretch-Viscose Peekaboo Midi Dress), dydis XS (dydi atitinka). Labai grazi, neskysta, nepersimato. Kaina 45 eur
Nauji J. Crew sortai, dydis 2, kaina 23 eur
Nauji J. Crew sortai su bitemis, dydis 2, kaina 25 eur
Nauja J. Crew suknele, dydis 2, spalva juoda. Kaina 19 eur
Nauja Ann Taylor suknele, dydis petite 0. Ilgis 85 cm, atitinka XS. Kaina 24 eur
Nauja Ann Taylor suknele, dydis 2, manau atitinka S, su XS didoka. Kaina 20 eur
Nauja Ann Taylor palaidine, dydis XS, kaina 9 eur
Naujas J. Crew svarkas (UNSTRUCTURED BLAZER IN COTTON-LINEN), dydis 2, kaina 27 eur
Nauja J. Crew silkine palaidine (Short-sleeve button-up shirt in silk), dydis XS, kaina 19 eur
Nauja Loft palaidine (LACY BELL SLEEVE BLOUSE), dydis XS, kaina 9 eur

DAUGIAU CIA...
Atsakyti
QUOTE(juratela @ 2019 06 11, 17:31)
Su tais matavimais visko būna. Ypač batų  ax.gif

Greičiausiai taip ir yra. Ir bato forma svarbi, ir kojos, pvz., per kurią vietą tiksliai ilgiausia. Mano nykštys, tarkim, nėra ilgiausias kojos pirštas. ax.gif

QUOTE(kriisti @ 2019 06 11, 17:49)
Tikrai taip? Per karščius man tiesiog puosuoja kojis ir jaučiu ir matau, kad patinę jos man.....tai fautos Ecco jokio laisvumo nera dirzeliuose tik uzlipinu jas lipuku, kur kolege sako jai i laisvesne pusę 😚

Gali būti, kad mano siauresnė pėda, dėl to dirželiai laisvesni.
Žodžiu, batus prisiderinti pagal tai, kad kažkam kitam jie tinka, neįmanoma. Labai individualu...
Atsakyti