kas turit klasikinius odinius Reebok kedus ar plaunat skalbimo masinoj ar ne?

Plaunu visus kedus ir croksus ;) tik kartu įmetu kokį vonios kilimėlį/ prastesnį rankšluostį - ne taip baladojasi ;)
QUOTE(JustArm @ 2019 06 15, 10:45)
Gauta įv. miestų 600 - oji siunta. Kieno mokėjimai patvirtinti, išsiųsiu pirmadienį 

QUOTE(ciurlionis @ 2019 06 15, 11:35)
Taip!
Taip.
nu reik tada bandyti,nors taip baime ima , nes esu vienus jau isskalbus ir galejau iskart lauk mesti

Aš tai ne. Bijau dėl odos, kad sukietės. Ir zomšinių NB neplaunu [nusplauna spalva, mačiau pas kitas, tai gaila tos spalvos]. Aišku, aš gal tiek nesupurvinu, -čia turbūt lb individualu.
Ačiū ačiū ačiū jūs tobula komanda 💯 falcon Adidas super gavau 10 dydį ir neskęsta, manau ne dydžių didinta, o max puse tik, man discobforto nera juos uzsidejus, kad dideli. 9 manau spaustu😚
O va dukrai dideli falcon persiko su sidabru kur buvo, jei kas noretu keisti mano 8 i 7 dydi keisciau😆
Rain jacket is nordo nereaus, L dydis tobulai, xl buciau skendus.
CK dzinsu dar nematavau labai atrodo superiniai bet varvu, lauksim atvesimo😁
O va dukrai dideli falcon persiko su sidabru kur buvo, jei kas noretu keisti mano 8 i 7 dydi keisciau😆
CK dzinsu dar nematavau labai atrodo superiniai bet varvu, lauksim atvesimo😁
QUOTE(Mote @ 2019 06 15, 11:01)
Turiu ne vienus, visus emiau usa 9,5 d., ant liezuvio parasyta 26 cm, vidpadis 27 cm. Siaip batus perku 8.5-9 d. Matavausi ir puse dydzio mazesnius, tai tik tik. Kadangi mano skirti begimui, tai siek tiek didesni man labiau patinka.
Dėkui

Labai padėjot ;-)

---
Vakar apsvaigo galva nuo tų sporbų: raibuliavo spalvos, kainos ir dydžiai; amazonai, reviews'ai, ir panašiai !!!

---
Kokį ėmėt rain jacket?
Turiu Adidas FALCON 7.5 dydi, KEISCIAU i 7 dydi.
Mano spalva Color: Crystal White/Crystal White/Collegiate, keisciau i tokia pat spalva. Panevezys, siunciu
Mano spalva Color: Crystal White/Crystal White/Collegiate, keisciau i tokia pat spalva. Panevezys, siunciu

Ačiū visai komandai
Kaip smagu kai viskas tinka
Spygliz, aciu labai kad uzrodei sita, nerealus
https://www.nordstro...Zzq46SsjHpW7fCw
Polo vaikinui viskas
ir damutei mano faini visi

Spygliz, aciu labai kad uzrodei sita, nerealus

https://www.nordstro...Zzq46SsjHpW7fCw
Polo vaikinui viskas